Ben resmen unutmuşumHastane cikisi ben 1 tane aldim 1 de hm 5li set almistim fazlasina gerek yok bence hatta ilk bebegimde hep buyuk almişim kuzenimin verdigi kiyafetlerle gecirdik ilk 2 ayi diyebilirim
Bana bir hafta önce üniversite hastanesinde bir ay sonra gel dediler 28 haftalık idim. Şehire dün gittim o hiçbir şey demedi zaten. Ben de tedirgin oldum 1 ay geç değil mi?Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Özelde 1 gece devlette 2 gece kalıyorsun diye biliyorum ben doğum yaptığımda öğlen 1 di ertesi günü öğlen çıkarmışlardı ama nu doğum tahminen devlette olacak 2 gün kalacak gibi yapacağım hazırlığımı48 saat tutuyorlar , ve ağrı kesici antibiyotik hepsini veriyorlar 5 gün sonra bebek muayenesi için çağırıyorlar, 10 gün sonrada dikişler aliniyor
Benim başlarda 3 haftada birdi, bir süredir ayda bir çağırıyordu 25. Haftada gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi pazartesi gideceğim.Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Kilosunu duyunca minik insancık olmuş küçük adam diyip duygulandımCanım çok güzel görünüyor ama bu tarz avizeler toz tuttuğu için önerilmiyor. Aklında olsun seninde. makrom_Elvan sayfasına da bi fiyat sor istersen.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Oyyy maşallah bal yanağakoca bebiş oldular artık yaaaa
Bizde de var kan uyuşmazlığı , 29 ekimde iğne olacağım vende. 28+5 olmuş olacak.
Bence fazlası ile yeter canım daha alma derim bebek iri doğarsa yeni doğanları bile birkaç defa giydirirsin bir kısmını oğlun doğduktan sonraya bırak istersen bebek kilolu mu zayıf mı doğacak bilmiyoruz ki ama 0-3 ay alt al derim kışın doğduklarından illa ki alta bişey giydirmek gerekiyorKızlar bizim 6 aya kadar olan kıyafetlerimizin sayısı bu şekilde. Az mı sizce ? 0-3 ay alt almam lazım sanki
2 tane yenidoğan takım , 10 tane yeni doğan body , 3 tane yeni doğan tulum
28 tane 0-3 ay body, 7 tane 0-3 ay takım , 4 tane 0-3 ay tulum
5 tane 3-6 ay tulum , 7 tane 3-6 ay takım , 16 tane 3-6 ay body , 10 tane 3-6 ay alt
İncia sinek kovucu kullandım çocuklara yeni doğanı kullanmadım ikizlere mustela almıştım 5 yaşa girecekler hala mustela şampuan kullanıyorum sanırım o kokunun bağımlısı oldum bunda da mustela kullanırımIncia markasi hakkinda bilgisi olan var mi ?
Eşimde de bende de derin gamzeler var olması çok yüksekTşk ederim cnm.Bende sorayım Dr a.benim de vardı sol ayak ve bacakta huzursuz.hatta bazen yine dank ediyor ağrısı. benim sadece sol bacakta oluyor.
Bı bardak suda içiyorum bende.portakalli fena değil tadı.
Maşallah canım gamzeli olacak heralde.ultrason kağıdında fl yazan yeri 0.7ile çarpınca boyu çıkıyor kuzum.
Ben 24 hafta 4 günlükken doktora gittim 922 gram çıktı şekerden şüphelendiler şeker de yok tokluk şekerim düşük çıkıyor ikizlerde ultrasonda daha düşük çıkmışlardı doğduklarında daha fazlalardı 250 gram eksik yada fazla doğabiliyorlarmış34e kadar dedi bizim Dr da.
Bnm kizce 1200 Gr çıktı pazartesi gün normalde 28 haftaliktik ama ultrason da 29ciktik...dr iyi maşallah dedi ama burda paylaşılan kg lar maşallah fazla acaba bnm ki zayıf mi olcak diyorum ama bu haftalardan sonra kilo alıyorlar takmıyorum.boy maşallah 37cm.
Aboww maşallah idrar torbasına vuruyor anında kendimi WC de alıyorum.bnm 26da makat geliş demişti ilçedeki dr.gercekten de öyleydi vajina da kurcalanip duruyor bnm kizcepazartesi şehir hastanesindeki Dr a gittim ayaklar aşağıda mi dedim yok burda dedi göbeği gösterdi.ama ben yine vajina da hissediyorum kımıl kımıl fare gibi sezaryen için çok önemli değilmis Dr öyle demişti
Biz bugün gittik canım tam 28 olduk bizi de 4 hafta sonra çağırdı tekrar sanırım daha sonrasında sıklaşıcakKızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Canım hiç öyle düşünme benim boyum 163 cm eşimin 175 ama benim oğlanlar 34 haftalık doğdular biri 50 cm biri 49 cm şuanda bile yaşıtlarından boy olarak öndeler kime çektiler bilmiyorum ama 6 yaş eşofman altları tam oluyorBoy kilo yu aynen genetik bence bizimki çok uzun olmaz mesela ahh keşke olsaa önce sağlık tabi yavrumun
Ya ben 2019 Ağustos ayında 2 doz oldum nu sefer yaptırmak istemiyorum onun ağrısı dayanılacak gibi değildi o zaman 10 yıl koruyor demişlerdi yalan mı şimdibende 2018 de 2 doz oldum şimdi gene 2 doz olman gerekiyor dedi sağlık ocağı o yüzden oldum. Bu seni 3 yıl korur eğer 6 ay sonra 3.dozu olursan o zaman 5 yıl koruyor dedi tabi ki olmam 3.yü kolum koptu :)))
Hastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı ile görüştünüz mü ben bu gittiğimde bir sorayım diyorum ekrem stüdyo sanırım ?Ay benimkisi 13:00. Sabah 10 da hamile çekimi ayarladık o yüzden öğlene aldık randevuyu. Aynı saatlerde olsa görüşürdük
Oğlum da bunu almıştım, üründen memnunum fakat kış günü bile kullanamadım benle oğlum su gibi terliyordukKızlar sling alan var mı? Ne marka aldınız?
Eklemeyi unutmuşum ürün buKızlar sling alan var mı? Ne marka aldınız?
Bizimde kan uyuşmazlığı var aslında ben kurban bayramı zamanı memlekette biraz rahatsızlanmıştım iğneyi o zam. vurdular ama şimdi tekrar vurulmak gerekiyormuş haftasonu vurulcam bnde bide doğımdan sonra bebiş pozitif olursa yine vurulcazKızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ? Bizim var bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Sonuca göre iğnesi yapılıcakKüçük adam da 1250 gr olmuş boyunu söylemedi ama uzun olucak 1 hafta önde gidiyor dedi çok şükür sağlığımız yerinde Buda bizim bal yanak
Aldım geldi ama beni olduğumdan daha kilolu ve bacaklarımı kısa gösterdi güdük gibi oldumDefactoda bunu almıştın geldimi canım geçen mağazada baktım göremedim bunu ya denicektim
Benimki de mi gamzeli olacak acaba ama ben ve babasında gamze yok. Rüyamda iki defa gamzeli doğduğunu gördüm bebeğiminTşk ederim cnm.Bende sorayım Dr a.benim de vardı sol ayak ve bacakta huzursuz.hatta bazen yine dank ediyor ağrısı. benim sadece sol bacakta oluyor.
Bı bardak suda içiyorum bende.portakalli fena değil tadı.
Maşallah canım gamzeli olacak heralde.ultrason kağıdında fl yazan yeri 0.7ile çarpınca boyu çıkıyor kuzum.