Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selam nasılsın , ben böyle bir set yaptırmayı düşünüyorum ama sorduğum yer inanılmaz yüksek fiyat verdi , sizlerin bildiği uygun fiyatlı bi
Yer var mı instagramda falan
IMG_2729.jpeg

Kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ? Bizim var bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Sonuca göre iğnesi yapılıcak 🙃 Küçük adam da 1250 gr olmuş boyunu söylemedi ama uzun olucak 1 hafta önde gidiyor dedi çok şükür sağlığımız yerinde🙏 Buda bizim bal yanak🙈🧸

Eklentiler

• IMG-20241024-WA0001.jpg
    IMG-20241024-WA0001.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar selam nasılsın , ben böyle bir set yaptırmayı düşünüyorum ama sorduğum yer inanılmaz yüksek fiyat verdi , sizlerin bildiği uygun fiyatlı bi
Yer var mı instagramda falan Eki Görüntüle 3494244
Canım çok güzel görünüyor ama bu tarz avizeler toz tuttuğu için önerilmiyor. Aklında olsun seninde. makrom_Elvan sayfasına da bi fiyat sor istersen.

Kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ? Bizim var bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Sonuca göre iğnesi yapılıcak 🙃 Küçük adam da 1250 gr olmuş boyunu söylemedi ama uzun olucak 1 hafta önde gidiyor dedi çok şükür sağlığımız yerinde🙏 Buda bizim bal yanak🙈🧸
Oyyy maşallah bal yanağa 🧿🧿🧿 koca bebiş oldular artık yaaaa 🥹🥹🥹
Bizde de var kan uyuşmazlığı , 29 ekimde iğne olacağım vende. 28+5 olmuş olacak.

Canım kızlar ben bugün 26+2 ydim ve tetanoz aşısı oldum. Kolum şuan fena ağrıyor özellikle kaldırmakta güçlük çekiyorum var mı tavsiyeniz şunu yaptım iyi geldi diye?

Birde 2018 de 2 doz tetanoz olmuştum doktorum şimdi 1 doz olsan yeter demişti ama sağlıkocağo 2 doza ısrar ediyor net bilgisi olan var mı ne yapmak lazım?
bende 2018 de 2 doz oldum şimdi gene 2 doz olman gerekiyor dedi sağlık ocağı o yüzden oldum. Bu seni 3 yıl korur eğer 6 ay sonra 3.dozu olursan o zaman 5 yıl koruyor dedi tabi ki olmam 3.yü kolum koptu :)))

Canım senin ikiz olacağı için bol bol alabilirsin bence 😅 1 numara çok gidiyormuş diyorlar çünkü sürekli alt değiştiriyormuşuz o yüzden başlangıç olarak 200 civarı alınabilir sonra bitince tekrar alırsın. 2 ve 3 numaralardan da alınabilir bence. Ben 1 ,2 ve 3 numara stokladım.
Ben oğlumda Molfix almıştım 1 numara 200tane fln.3 numara stok çok yapmıştım.sonra oğlumda baby turco ya geçtim memnun kalmıştık onla devam edip bıraktık bezi.simdi kızımda da baby turco da kampanya vardı 2 ve 3 numaradan 200er adet aldım sadece.ebatlari molfixe göre küçük biraz.o yüzden 1 almadım.bide her bez her bebeğe olmuyor pişik yapma durumu oluyor.oglumda 4 bez markasını kullanabildik ben diğerleri pişik yaptı.molfix ,baby turco ,sleepy,Prima.hediye gelen bezler olmuştu onlari kullanamadik bile.
Teşekkürler 🥰🌸

Canım benimde kramplarım arttı özellikle akşamları kalçadan bacağa doğru tutulup kalıyor öncedende huzursuz bacak sendromu vardı bnde. ben günde 2 ye çıkardım magnezyumu gündüz suda eriyen içiyorum magosit devletin verdiği akşamda ocean extramag içiyorum biraz daha rahat oluyorum öyle doktorda içebilirsin demişti
Tşk ederim cnm.Bende sorayım Dr a.benim de vardı sol ayak ve bacakta huzursuz.hatta bazen yine dank ediyor ağrısı. benim sadece sol bacakta oluyor.
Magnezyum bende suda eriyen içiyorum canım magvital benimki yarım su bardağı suyla içiyorum ben doğrumu acaba
Bı bardak suda içiyorum bende.portakalli fena değil tadı.
Maşallah canım gamzeli olacak heralde.ultrason kağıdında fl yazan yeri 0.7ile çarpınca boyu çıkıyor kuzum.

Kızlar geçen hastane çıkısı atmıştım ya buraya geldi şahane çok beğendim ben çokta hızlı hazırlandı sipariş vermek isteyenler bence gönül rahatlığıyla verebilir fiyatıda özel el işlemesine göre baya uygun 450 tl set bu set

Eklentiler

• IMG_3603.jpeg
    IMG_3603.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3604.jpeg
    IMG_3604.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar ben hastane için pijama takımları aldım ama sabahlık yok içinde .
O yüzden çok kalın olmayan kışlık bir sabahlık bulmaya çalıştım ama hepsi bornoz gibi çok kalın hastanede giyilecek gibi değildi . Ben de Trendyolmilladan bu sabahlığı buldum . Hastane zaten sıcak olur bu yeterli diye düşündüm . Başka rengi yoktu . Kolları fakir kollu ama sorun olmaz herhalde.
Belki sabahlık arayan olur örnek olsun diye atıyorum.
Çok güzel sağlıkla kullanın bence gayette uyumlu olur☺️

Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi

Kızlar geçen hastane çıkısı atmıştım ya buraya geldi şahane çok beğendim ben çokta hızlı hazırlandı sipariş vermek isteyenler bence gönül rahatlığıyla verebilir fiyatıda özel el işlemesine göre baya uygun 450 tl set bu set

Canım vatsap numaraları varmı acaba benim Instagram yok çünkü

Ayy erkek olmak guzel hee , cocugu biz tasiyalim , icki , yemek vb seylerden biz sakinalim , sonra cocuga da biz bakalim piiii onlar da hayatlarina devam etsin . Boyle siz yazdikca patliyo kafamda🤣

X