Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar selam nasılsın , ben böyle bir set yaptırmayı düşünüyorum ama sorduğum yer inanılmaz yüksek fiyat verdi , sizlerin bildiği uygun fiyatlı bi
Yer var mı instagramda falan

Kızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ? Bizim var bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Sonuca göre iğnesi yapılıcak Küçük adam da 1250 gr olmuş boyunu söylemedi ama uzun olucak 1 hafta önde gidiyor dedi çok şükür sağlığımız yerinde Buda bizim bal yanak

Eklentiler

• IMG-20241024-WA0001.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 79
Canım çok güzel görünüyor ama bu tarz avizeler toz tuttuğu için önerilmiyor. Aklında olsun seninde. makrom_Elvan sayfasına da bi fiyat sor istersen.

Oyyy maşallah bal yanağa koca bebiş oldular artık yaaaa
Bizde de var kan uyuşmazlığı , 29 ekimde iğne olacağım vende. 28+5 olmuş olacak.

bende 2018 de 2 doz oldum şimdi gene 2 doz olman gerekiyor dedi sağlık ocağı o yüzden oldum. Bu seni 3 yıl korur eğer 6 ay sonra 3.dozu olursan o zaman 5 yıl koruyor dedi tabi ki olmam 3.yü kolum koptu :)))

Teşekkürler

Tşk ederim cnm.Bende sorayım Dr a.benim de vardı sol ayak ve bacakta huzursuz.hatta bazen yine dank ediyor ağrısı. benim sadece sol bacakta oluyor.
Magnezyum bende suda eriyen içiyorum canım magvital benimki yarım su bardağı suyla içiyorum ben doğrumu acaba
Bı bardak suda içiyorum bende.portakalli fena değil tadı.
Maşallah canım gamzeli olacak heralde.ultrason kağıdında fl yazan yeri 0.7ile çarpınca boyu çıkıyor kuzum.

Kızlar geçen hastane çıkısı atmıştım ya buraya geldi şahane çok beğendim ben çokta hızlı hazırlandı sipariş vermek isteyenler bence gönül rahatlığıyla verebilir fiyatıda özel el işlemesine göre baya uygun 450 tl set bu set

Eklentiler

• IMG_3603.jpeg
    123,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_3604.jpeg
    150,7 KB · Görüntüleme: 51
Çok güzel sağlıkla kullanın bence gayette uyumlu olur

Kızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi

Canım vatsap numaraları varmı acaba benim Instagram yok çünkü

Ayy erkek olmak guzel hee , cocugu biz tasiyalim , icki , yemek vb seylerden biz sakinalim , sonra cocuga da biz bakalim piiii onlar da hayatlarina devam etsin . Boyle siz yazdikca patliyo kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…