Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Selam kızlar ben de ayın başında gitmiştim en son doktora 4 hafta sonra gel demişti. Haftaya gideceğim. Oğlumu çok özledim bu zamanda. Hareketli kıpır kıpır olmasına rağmen arada kalp atışını dinliyorum bana iyi geliyor bütün derdimi sıkıntımı alıyor. 29+5te falan gitmiş olacağım. Sonra 32de gidip çalışabilir raporu alacağım. Bakalım ne kadar dayanabileceğiz çalışmaya.
Biz bugün gittik canım tam 28 olduk bizi de 4 hafta sonra çağırdı tekrar sanırım daha sonrasında sıklaşıcak

Biz de Metehan koyacagiz

Ben oldum gerekmediği halde çünkü fetal DNA testinde bebeğin kan grubuna da bakılmıştı negatif olduğu için bebekle kan uyuşmazlığı yoktı. 10 gün önce çok az kanamam geldi pazar olduğu için eğitim araştırma aciline gittik. Orada içerde kanama bulunmadı ısrar edip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. Özel doktorum da bir zararı yok dedi ama yan etki olabilir diye hastanenin Perinatoloji bölümüne yatış yapıldı 3 saat bekledik iğneden sonra sürekli tansiyon nabız ölçüldü çıktık sonra

Kızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Eşim Dyson dan yana daha dün baktık ama ben o kadar para vermek istemiyorum 30 bin tl fiyatı. Philips in bi modeli var ty de çok satanlarda ama onda da filtre problemi varmış hâlâ arayıştayım bakalım

Ben mi gidip kazık ürün seçtim senden sonra zam mı yaptı bilmiyorum ama verdiği fiyat bu

Eklentiler

• IMG_7696.png
    274,1 KB · Görüntüleme: 63
Eşim Dyson dan yana daha dün baktık ama ben o kadar para vermek istemiyorum 30 bin tl fiyatı. Philips in bi modeli var ty de çok satanlarda ama onda da filtre problemi varmış hâlâ arayıştayım bakalım
Evet dyson fiyatı çok yüksek gerçekten. Ben daikin inkileri de beğendim ve filtre ömrü çok uzun ( 10 yıl diyorlar ) bi onada bakın isterseniz. Birde Philips 8000 serisi var radarımda alerji doktorları da genelde winix zero proyu öneriyor.
Bnde almayı düşünüyorum xaomi lere bakıyorum ama modele karar veremedim
Xiaomiler güzel ama ömrü kısa diye duydum var mı etrafınızda kullanan ?
Hee pardonngeçen Dyson baktık bizde güzel biseye benziyordu ama çok büyük geldi bana gereksiz
Evet bazıları boyut olarak da fiyat olarak da çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…