Aldım geldi ama beni olduğumdan daha kilolu ve bacaklarımı kısa gösterdi güdük gibi oldumiade edicem sanırım
Biraz daha toparladım canım portakal nar suyu karışımı içiyorum hergün baya fayda etti acile gitmedim enfeksiyon tarzı bişey olduğnu düşünmedim onun içinSenSen nAsil oldun canım hastaydım baya acile gittinmi naptin
olabilir kumaşı yumuşak güzel amaKoyu rengi de var o belki normal dururdu açık renk ya ondan olabilirmi bilemedim
Bize artık 3 haftada gelin acil bişey olmazsa dedi canım 31in başında gitcem bndeKızlar artık kaç haftada bir gideceksiniz doktora . Biz 26 +3 de gittik 4. Haftada gelin tekrar dedi yani 31 biterken . Sizce çok geç değil mi
Biz bugün gittik canım tam 28 olduk bizi de 4 hafta sonra çağırdı tekrar sanırım daha sonrasında sıklaşıcak
Yok instadan calısıyomus kadın iş teli yokmuşCanım vatsap numaraları varmı acaba benim Instagram yok çünkü
Evet görüştüm , özelden atayım sizeHastanenin anlaşmalı olduğu fotoğrafçı ile görüştünüz mü ben bu gittiğimde bir sorayım diyorum ekrem stüdyo sanırım ?
Teşekkür ederim canım bir inceleyeyim ilays in modellerini de çok övüyorlar ama bilemedimEklemeyi unutmuşum ürün bu
EGGBABY Bebek Sling Kanguru Esnek Wrap Sling Bebek Taşıma Şalı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
EGGBABY Bebek Sling Kanguru Esnek Wrap Sling Bebek Taşıma Şalı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Biz de Metehan koyacagizBana biri bebeğinin gamzeli olması için ayva yemen gerekiyor demişti hatta ayvanın suyuna böyle parmak bastırıp yanaklarımıza dokundurmamız gerekiyormuşbağtıl inanç ama yaptım ikizlerin gamzesi yok belki bu oğluşun olur bu arada kızlar ben hala bebeğe isim bulamadım Metehan istiyorduk yakın bir arkadaşım ben koymak istiyorum ne olur koyma dedi Baturay, Gökalp, Oğuz Kağan arasında gelip gidiyorum tabi eşimi ikna etmesi. De cabası
Bence de çok geç . Neden bu kadar uzun süre veriyorlar acabaBana bir hafta önce üniversite hastanesinde bir ay sonra gel dediler 28 haftalık idim. Şehire dün gittim o hiçbir şey demedi zaten. Ben de tedirgin oldum 1 ay geç değil mi?
Ben oldum gerekmediği halde çünkü fetal DNA testinde bebeğin kan grubuna da bakılmıştı negatif olduğu için bebekle kan uyuşmazlığı yoktı. 10 gün önce çok az kanamam geldi pazar olduğu için eğitim araştırma aciline gittik. Orada içerde kanama bulunmadı ısrar edip kan uyuşmazlığı iğnesi yaptılar. Özel doktorum da bir zararı yok dedi ama yan etki olabilir diye hastanenin Perinatoloji bölümüne yatış yapıldı 3 saat bekledik iğneden sonra sürekli tansiyon nabız ölçüldü çıktık sonraKızlar eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı ? Bizim var bugün kan verdim sonuç bekliyorum. Sonuca göre iğnesi yapılıcakKüçük adam da 1250 gr olmuş boyunu söylemedi ama uzun olucak 1 hafta önde gidiyor dedi çok şükür sağlığımız yerinde Buda bizim bal yanak
Canım ben dün veya öbür gün sormuştum burdan bir arkadaş kanz marka tavsiye etmişti mağazaya gidip bakicamKızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
O nemlendirici kuzum , ben temizleyici alacağımCanım ben dün veya öbür gün sormuştum burdan bir arkadaş kanz marka tavsiye etmişti mağazaya gidip bakicam
Eşim Dyson dan yana daha dün baktıkKızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Ben mi gidip kazık ürün seçtim senden sonra zam mı yaptı bilmiyorum ama verdiği fiyat buKızlar geçen hastane çıkısı atmıştım ya buraya geldi şahane çok beğendim ben çokta hızlı hazırlandı sipariş vermek isteyenler bence gönül rahatlığıyla verebilir fiyatıda özel el işlemesine göre baya uygun 450 tl set bu set
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Bnde almayı düşünüyorum xaomi lere bakıyorum ama modele karar veremedimKızlar hava temizleyici alan ve ya alacak olan var mı ? Hangi markalara bakıyorsunuz ?
Hee pardonnO nemlendirici kuzum , ben temizleyici alacağım
Bende battaniyesi olana fiyat sordurdum arkadaşa bakalım ne diceeklerBen mi gidip kazık ürün seçtim senden sonra zam mı yaptı bilmiyorum ama verdiği fiyat bu
Evet dyson fiyatı çok yüksek gerçekten. Ben daikin inkileri de beğendim ve filtre ömrü çok uzun ( 10 yıl diyorlar ) bi onada bakın isterseniz. Birde Philips 8000 serisi var radarımdaEşim Dyson dan yana daha dün baktıkama ben o kadar para vermek istemiyorum 30 bin tl fiyatı. Philips in bi modeli var ty de çok satanlarda ama onda da filtre problemi varmış hâlâ arayıştayım bakalım
Xiaomiler güzel ama ömrü kısa diye duydumBnde almayı düşünüyorum xaomi lere bakıyorum ama modele karar veremedim
Evet bazıları boyut olarak da fiyat olarak da çok büyükHee pardonngeçen Dyson baktık bizde güzel biseye benziyordu ama çok büyük geldi bana gereksiz