Tamam bn bunları tamamlayim kışın lazım olur3 penye 3 müslin 1 yumoş 1 pike var şuan bnce yeterli gibi
Rabbim şifa versin canım kötü düşünme iyi şeyler düşünelim iyi olsunAllah razı olsun canımdurumu stabil ama hem o hem biz aşırı yıpranmış durumdayız. Yoğunbakıma yürüyerek gülerek yemek yiyerek girdi şuan yutma yetisi yok zor konuşuyor nasıl olacak bilmiyorum. Son zamanlarda çıkan haberler ihmal yada yanlış işlem var mı düşüncesini getiriyo aklıma. Rabbim nerde şifa bekleyen varsa hepsine nasip etsin inşallah
Puset örtüsü nasıl bişey aldiniz kış olacağını in kalın bişey mi almak lazkmKızlar yataş juno indirimi gören beni etiketlerse çok mutlu olurum bende ufaktan başladım alışverişe ikizlerimde kapsız emzirme sütyeni kullanmıştım ama emzirirken göğüs ucu çok çıkıyor ve dışarıdan belli oluyor diye 2 tane kaplı emzirme sütyeni aldım ağız mendili battaniye Müslüm örtü puset içi minder aldım bide örtüsünü aldım takım çok tatlı desenleri ikizler prematüre olduğundan hastane çıkışım çok yok sizce kaç tane almam lazım tulum var bolca elimde
Bence gayet yeterli gorunuyor canim zaten kirli sepetini doldurmayi beklemiyoruz minnak oldugu icin camasirlar ben kalabalik sevmiyorum o yuzden az öz aliyorum genelde herseyi yoksa dayanamayip toplayip atasim geliyorMesela dün akşam baktık 5 alt üst takım var yenidoğan. 9 yenidoğan çıtçıtlı badi. 2 yenidoğan tulum. 3 yenidoğan çorap. Bunlara eklemem gereken ne var mesela atıyorum 2 yenidoğan tulum daha al yetmez gibi gibi.
Hastane cikisi ben 1 tane aldim 1 de hm 5li set almistim fazlasina gerek yok bence hatta ilk bebegimde hep buyuk almişim kuzenimin verdigi kiyafetlerle gecirdik ilk 2 ayi diyebilirimKızlar yataş juno indirimi gören beni etiketlerse çok mutlu olurum bende ufaktan başladım alışverişe ikizlerimde kapsız emzirme sütyeni kullanmıştım ama emzirirken göğüs ucu çok çıkıyor ve dışarıdan belli oluyor diye 2 tane kaplı emzirme sütyeni aldım ağız mendili battaniye Müslüm örtü puset içi minder aldım bide örtüsünü aldım takım çok tatlı desenleri ikizler prematüre olduğundan hastane çıkışım çok yok sizce kaç tane almam lazım tulum var bolca elimde
Kuzenim şöyle bi hediye yaptırdı bize bide aynı kumaştan kıyafet koymaya ağzı büzgülü keselerini eklemişPuset örtüsü nasıl bişey aldiniz kış olacağını in kalın bişey mi almak lazkm
Ben hastanede oldum muayeneye gitmişken 670 tl falandı ücreti eczanede nedir bilmiyorum aynı olabilir. Ben eczanede yok sandım yoksa eczanede yaptırrıdım hastanede baya uzun sürdü bi iğne yaptırmak banko sırası vsŞifa olsun hayırlı olsun canım bende eczaneye sordum temin ederiz dediler alıp olcam.saglik ocağındaki yaptırdın sen
İkisinde de kestirdimKızlar hamilelikte saç kestirilmez diyenler var biliyorsunuz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ? Evet bu bir batıl inanç ama bebekle ilgili bir şey olunca korkuyorum her şeye
Aa çok tatlı olmuşşKızlar bebişe böyle bi hastane çıkışı yaptırdım
450 tlye bi haftada yaptılar baya memnun kaldım öneriririm
HesabınaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Evet olabilirAma sen 21 de tek doz olmuşsun ondan öyle demiştir kuzum. Mesela21 de 2 doz olsaydın yüksek ihtimalle tel doz yeter dicekti sana.
Çok güzel çok beğendim Ben de yaptırayım buradanKızlar bebişe böyle bi hastane çıkışı yaptırdım
450 tlye bi haftada yaptılar baya memnun kaldım öneriririm
HesabınaLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
48 saat tutuyorlar , ve ağrı kesici antibiyotik hepsini veriyorlar 5 gün sonra bebek muayenesi için çağırıyorlar, 10 gün sonrada dikişler aliniyorKizlar, özellikle ilkinde sezeryan olanlar. Hastanede kaç gün kaldınız yada saat? Oğlumu gece 1 de acil plansız sezeryanla dünyaya getirdim. Ertesi gün öğleye doğru çıkardılar bizi hastaneden. (Korona vs bahanesi ile) Ama ben hastanede yeteri kadar ağrı kesici alamadığım için sonrasında evde çok çok acı çektim sabah akşam acilden iğne yaptırmak zorunda kaldım ki o halde acile gidip gelmek çok zordu. Acı esigimin düşük olduğunu ima ediyor çevrem ama bnce beni erken çıkardılar. Sizde durumlar neydi? Bunda planlı bı sekilde sabah alırlar muhtemelen bebeği ne zman çıkmak en iyisi
Çok güzel canım güle güle kullanın güzel gunelrdeKuzenim şöyle bi hediye yaptırdı bize bide aynı kumaştan kıyafet koymaya ağzı büzgülü keselerini eklemiş
Eczanede de o fiyat ama alıp sağlık ocağında yaptiriyonBen hastanede oldum muayeneye gitmişken 670 tl falandı ücreti eczanede nedir bilmiyorum aynı olabilir. Ben eczanede yok sandım yoksa eczanede yaptırrıdım hastanede baya uzun sürdü bi iğne yaptırmak banko sırası vs
Benim bebek doğum pozisyonuna geçmiş dönmüş. 29+2'deyim. Ben de diyorum bebek bu kadar yukarilara nasil yumruk atıyor? Meğer tekme imiş
Aa çok tatlı olmuşş
Çok teşekkür ederimÇok güzel çok beğendim Ben de yaptırayım buradansağlıkla giysin prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?