Ben saglik ocaginda 4 gun kan verdim aclik tokluk tokluk biraz yuksek cikti gunluk olcum istedi eger dogru sonuc vermiyorsa seker yuklemesi mi yapmak gerekirBenim açlıkta yoklukta yüksek çıktı cihazda ama eşimin şekeri yok onunda yüksek çıktı bnde cihazdan şüphelendim
Merhaba. Siz şimdi kac haftalık hamilesiniz? 23..haftadayim ben. Henüz bir konuşma yok bu konuda.Bu arada kizlar dogum tarihi verdi mi drunuz bana bir aksilik olmaz ise aralik ortasi veya sonu dogum gerceklesir dedi aldi beni bir telas.insallah zamaninda gelir erken gelmek istemez
Kullanmıyorum inşallah benim hamileliğimde sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırımBöyle kanaması olan çok oluyor sağ salim kucağına alan da, kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Ahh canimmm basın sağolsun,Hüma’mı kaybettik. Cennet kulum, cennet bahçelerinde koşacak oynayacak.
Bana hedefimiz Ocak başı dedi. Hedefi tutturalım erken doğurma falan diye konuştuk hatta ama tabi bilemiyoruz tam olarak ne zaman olur. Zamanında gelsin yavrum. Birde 2025 bebesi olsun istiyorum , umarım öyle olurBu arada kizlar dogum tarihi verdi mi drunuz bana bir aksilik olmaz ise aralik ortasi veya sonu dogum gerceklesir dedi aldi beni bir telas.insallah zamaninda gelir erken gelmek istemez
bit ARTIK 2024 :))Bana hedefimiz Ocak başı dedi. Hedefi tutturalım erken doğurma falan diye konuştuk hatta ama tabi bilemiyoruz tam olarak ne zaman olur. Zamanında gelsin yavrum. Birde 2025 bebesi olsun istiyorum , umarım öyle olur
Bana hiç o konuda bişey demiyorlar ya devlet hastanesi diyemi acaba bende sormadım açıkçası hicBu arada kizlar dogum tarihi verdi mi drunuz bana bir aksilik olmaz ise aralik ortasi veya sonu dogum gerceklesir dedi aldi beni bir telas.insallah zamaninda gelir erken gelmek istemez
Daha çok var yaaaabit ARTIK 2024 :))
Hangi haftalarda doğması sağlıklı oluyor 37 den sonrası mi acabaBana hedefimiz Ocak başı dedi. Hedefi tutturalım erken doğurma falan diye konuştuk hatta ama tabi bilemiyoruz tam olarak ne zaman olur. Zamanında gelsin yavrum. Birde 2025 bebesi olsun istiyorum , umarım öyle olur
Vivacheck mi cihaz? O benimkini de yüksek çıkarmıştı.Benim açlıkta yoklukta yüksek çıktı cihazda ama eşimin şekeri yok onunda yüksek çıktı bnde cihazdan şüphelendim
Sen sormadığın için dememiştir belki. Normalde erken aslında bunları konuşmaz için. 32 den sonra falan konuşuluyor normaldeBana hiç o konuda bişey demiyorlar ya devlet hastanesi diyemi acaba bende sormadım açıkçası hic
Evet 37 öncesi erken doğum diye geçiyor. 37 ve sonrası normal zamanHangi haftalarda doğması sağlıklı oluyor 37 den sonrası mi acaba
Eşimle gittik saat 9 u geçmişti biberon yıkama fırçası çıngırak kitap bide oi bitane kaşık vardı onu aldıkKızlar bugün BİM’de bebek ürünleri indirimdeymiş
Bebek bu haftalarda daha çok hareketlendi sanırım sizinde öylemiEvet 37 öncesi erken doğum diye geçiyor. 37 ve sonrası normal zaman
iyi yaptınız. Bende bunları aldımEşimle gittik saat 9 u geçmişti biberon yıkama fırçası çıngırak kitap bide oi bitane kaşık vardı onu aldık
Hamislerin çoğu bimdeydiKızlar bugün BİM’de bebek ürünleri indirimdeymiş
evet evet şaka yapıyorum zaten anın tadını çıkaralımDaha çok var yaaaa
Güle güle kullanın canım hepsi çok güzel oyuncaklar da ben karar veremedim kız olcagi için
Ay evet hamişler ve kucağında küçük bebeği olanlarHamislerin çoğu bimdeydi
Ama şu aralık ayına hızlı bi geçiş yapsak fena olmazevet evet şaka yapıyorum zaten anın tadını çıkaralım
Teşekkür ederiz , sizde güle güle kullanınGüle güle kullanın canım hepsi çok güzel oyuncaklar da ben karar veremedim kız olcagi içinbarbi falan olsaydı iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?