Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    149
Gazdir o uzun sure bana da oldu aglatacak bir agri seklinde , esime seslenemiyodum nefesim kesiliyordu. soda ictim gecti gegirdim bol bol oldugu an hemen hizli hizli hemen soda ic sonra kusarsan da kus . Ama bir sure devam etti suan yok. Korkma zehirlenme oyle bisey degildir .
 
Kızlar dün sağlık ocağında açlık kan şekeri için tahlil vermiştim. Doktor 12 saat birşey yeme öyle gel tahlil yapalım demişti. Akşam 9 dan sonra birşey yemedim sabah 9 da kan verdim. E nabıza düşmüş sonuç açlık şekeri 54 çıkmış. Çok düşük değil mi, normal mi sizce ?
 
Bir yanlışlık olmasın 54 çok az bence
 
O konuda bilgim yok ama forumda parlaklık görülen çok kişi var ve genelde o da geçermiş.Bir bulgu şüpheli görmüyorlar birden fazla risk artıyor dedi beni doktorum.İlk gittiğim perinatolog burun kısalığı da demişti istersem amniyosentez yapabileceğimi söyledi.İkinci bir görüş için farklı doktora gittim o normal bulmuştu amniyonsenteze gerek duymadı.(fetal dna yaptırmıştım)
 
Kızlar bugün yine açlık tokluk şekerimi ölçtüm .
Aç:104
Tok: 148 çıktı

Pazartesi şeker yüklemesi yaptırsam mı sizce ?
Ben bugün yüklemeye geldim doktorum açlık toklukta o şekerin çıkmayabileceğini günde 4 kere ölçülmesi gerektiğini söyledi.İçeceği içtim kan vermek için bekliyorum.
 
Canım Allah şifa versinBebişlerin sağlıkla büyüsünler güzel haberlerini almanı diliyorum
 
Cnm çok geçmiş olsun rabbim bebislerine güç kuvvet sağlık versin prematüre bebekler çok çok güçlüler sende güçlü ol ki bu süreci beraber kolay atlatabilesiniz dualarım bebislerinle en kısa zaman da bol ağlamalı ,kakali ,gazlı günleriniz olur İnşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…