Ay benim de canım tatki istemiyor ama bazen bebik hareketlensin diye yiyorumRegli zamanı bile bu kadar çikolatalı şeyler yemezdim bnce bebek adamlar istiyor bn eşimi öyle ikna ediyorumçocuk doğmadan tatlıya alışcak diye darlıyor hatta geçen gün iki parça baklava yedim laf etti diye alındım başladım ağlamaya hormonlar tavan
Canim Molfix sen demiştin sanırım bebek bezi Hepsiburada indirimde diye orda baktim 385 TL 80li 1 numara ebebekte 280tl ama bitmişPişik kremi olarak Mustela aldım ama kullandıkça hangisi iyi gelir daha iyi anlarız. Molfixin ıslak mendili çok güzelmiş ben onu alacağım Sleepy almayacağım. Sleepy ile pişik sorunu yaşayan arkadaşım molfixe geçmiş pişik sorunu geçmiş. Etrafımda molfix kullananlar hep memnun. Yorumları da çok iyi.
Molfix İzotonik Sulu Yenidoğan Islak Havlu 12'li ( 600 Yaprak ) https://app.hb.biz/THY0Bedq52FL
Ben de bir hafta önce bıraktım Prilamı . Ben de öyle düşündüm ama o yüzden mi diye ama 2 haftadır iştah yok bende .Ben hala prilama dewam ediyorum canım içmediğim gün eskisi kadar olmasada bulantı iştahsızlık basıyor sende de öyle olabilir mi ki
Topu topu 3 kilo almışım eşimde bana diyor ki dikkat et, en son çarpacam ağzınaRegli zamanı bile bu kadar çikolatalı şeyler yemezdim bnce bebek adamlar istiyor bn eşimi öyle ikna ediyorumçocuk doğmadan tatlıya alışcak diye darlıyor hatta geçen gün iki parça baklava yedim laf etti diye alındım başladım ağlamaya hormonlar tavan
Bizimkide sen hamilesin bol bol ye diyor dost mu düşman mıTopu topu 3 kilo almışım eşimde bana diyor ki dikkat et, en son çarpacam ağzına
Yaaa maşallah canım yaTopu topu 3 kilo almışım eşimde bana diyor ki dikkat et, en son çarpacam ağzına
ayyy 3 çok iyimiş wallaTopu topu 3 kilo almışım eşimde bana diyor ki dikkat et, en son çarpacam ağzına
Keşke bu bilgiyi hamileligimin en başında duymuş olsaydımayyy 3 çok iyimiş wallayoutube da bi doktor dinlemiştim 24. haftada max 7 8 kilo alımı ideal diyordu
Topu topu 3 kilo almışım eşimde bana diyor ki dikkat et, en son çarpacam ağzına
sen zayıf başlamışsın ama şanslısın ben 60 la başladım dikkat etmeye çalışıyorum ama bu balayı döneminde mümkün değilBende 53 ile başladım 65 oldum benim canımda tuzlu şeyler istiyor börek poğaça gece zeytin peynir ekmek yemek istiyorum migdem kaziniyor
Kız ben 74 le hamile kaldımYaaa maşallah canım yahayalim
Ben bir de kilolu hamile kaldım 65 kiloyla şimdi 71 çıkıyorum . Boyum 162 topaç gibiyim .
Yok doğuma kadar alırız zatenn daha böyle kalmazsen zayıf başlamışsın ama şanslısın ben 60 la başladım dikkat etmeye çalışıyorum ama bu balayı döneminde mümkün değil
Bende genişliyorum ya fena genişliyorum hatta dr um ilk gebelikte vücut yapın normal doğuma çok müsait demişti ama gel gör ki benim beybi makat geliştiBenim sürekli popom büyüyor arkaya doğru füze gibikıyafet bulamıyorum.
Arkadaşın 4 yaşındaki kızı gördü popomu göstererek bebek burada mı dedi
Benim bebe tatlı sevmiyor yaRegli zamanı bile bu kadar çikolatalı şeyler yemezdim bnce bebek adamlar istiyor bn eşimi öyle ikna ediyorumçocuk doğmadan tatlıya alışcak diye darlıyor hatta geçen gün iki parça baklava yedim laf etti diye alındım başladım ağlamaya hormonlar tavan
Ya geçende böyle oldu anlamadım. Tekrar göndereyim bir de ekran görüntüsü göndereyimLink açılmıyor canım
Ay arakadaşım kusura bakma sesli güldüm bir an bunaBenim sürekli popom büyüyor arkaya doğru füze gibikıyafet bulamıyorum.
Arkadaşın 4 yaşındaki kızı gördü popomu göstererek bebek burada mı dedi
Ya ben aslında kilo almamdan rahatsız değilim çok . Sadece popomdan alıyprum genetik bizde ondan rahatsızımKız ben 74 le hamile kaldımbenim oğluş daha yeni 1 yaşına girdi, 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim yani doğum kilolarnı veremeden tekrar gebeş oldum ilk gebeliğimde 60 kilo ile hamile kalmıştım, benimde boy 1.67 ben her yerimden kilo alıyorum şişmedik yer kalmıyor mübarek
Ay arakadaşım kusura bakma sesli güldüm bir an bunabende senin gibiyim göbek popo her yer büyüyor bir de bunlara ek olarak kollarım çok kalınlaştı benim
Çok teşekkür canım benim öyle iyi geldi kiRabbim güç versin arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebişinine güzel akıllı davranmışsın da gitmişsin doktora . İnşallah çok güzel bir anne olacaksın
Benim doktorum bile bazen ölçmeyi unutuyor rahim ağzı uzunluğunu ben hatırlatıyorum .
Ben karşı değilim. Ama doktorum ilk gebeliğimde çok az kilo aldığım için ve ultrasonda bebeğimin gelişimi normal seyrettiği için istememişti. Bu hafta gittiğimde bunda da istemedi. Toplam 4 kilo aldım ama son 1,5 ayda hiç kilo almamışım bebek gayet iyi. Saglik ocağında yaptırdığım tahlillerimde de şekerden şüphelenecek bir durum görmedi ve bu sefer de şeker yüklemesine gerek yok dedi. Ama yap dese hiç düşünmeden yaptırırım.Kızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz 3 hafta sonra doktorum yüklemeye gel dedi ama ben çok istemiyorum. Sizlerin ve doktorlarinizin fikri nedir ?
Ben kızımda sudokrem kullandım çok da iyi geldi ama sonradan pişman oldum çünkü deriyi komple kapladığı için nefes aldırmıyormuş gibi şeyler okudum. Bir de kızımda vajina kapanması yaşadık onun sebep olabilme ihtimali olduğu söylendi çok üzüldüm. En güzeli gerçekten mavi hametan. Kızım çok pişik olmadı yenidogan döneminde ama olduğunda da bizde mustela hiç ise yaramamıştı. Hametan candırKızlar pişik kremi ve ve bebek için hangi ıslak mendini kullanacaksınız e bebekte slpeeyde indirim varda
Doktorum yaptirmami istemişti. Ben de bugün yaptırdım şükür şekerimde sıkıntılı çıkmadı. Kafamda soru işareti kalsın istemediğim için yaptırdımKızlar şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz 3 hafta sonra doktorum yüklemeye gel dedi ama ben çok istemiyorum. Sizlerin ve doktorlarinizin fikri nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?