Rabbim cennetine saklamış anne oğul muhabbetinizi. O gün gelip Cennet kuşunu görünce bizden de selam söyleKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Rabbim sana sabır güç versin arkadaşımKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Çok üzüldüm ne denir bilmiyorum rabbim sabır versinKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Başın sağ olsun kardeşim Rabbim sabrını versinKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Amazonda böyle bi ameka buldum 1 togda çok iyi 2,5 tog da yurtdısından geliyo ürün ama hala uygun ve kaliteli tr ye göreBunlara da baktım ama bı tık ince gibi geldi ama yenidoğan dönemde bunlar sanki daha kullanışlı olur gibi. kaç tog kullanılır tecrübeli anneler
Çok çok çok üzüldüm. Allah size güç versin. Cennetinde kavuştursunKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Başınız sağ olsun, rabbim dayanma gücü versin. Evladıyla vuslatını cennette yapacak olan belki de milyonlarca anneden birisiniz. Yalnız değilsiniz sizi çok iyi anlıyorum bizi bizim gibiler anlar. Geçen sene benzer acılar yaşamış biri olarak sizi çok iyi anlıyorum. Acılar geçmez onlara alışırız sadece. Evlat acısı da en büyük acılardan biri. Rabbim bir daha yaşatmasın. Duam en yakın zamanda toparlanır toparlanmaz sağlıklı bir gebelik geçirip evladınızı kucağınıza almanız. Rabbim acılarınızı hafifletsin.Kızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Rabbim sana sabırlar versin canım basın sağolsunKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Canım başın sağolsun Allah'ım sabırlar versin cennette seni bekleyen bi yavrun olacak. Tabiki okuruz canımKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Ah arkadaşım , geçen sene aynı şeyleri yalamış biri olarak çok iyi anlıyorum şu an yaşadıklarını. İnşallah cennette kavuşacağız yavrularımızlaKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Linkini paylaşır mısınAmazonda böyle bi ameka buldum 1 togda çok iyi 2,5 tog da yurtdısından geliyo ürün ama hala uygun ve kaliteli tr ye göre
Basın sağolsun cnm. Allah sabır versin.cennetinde kavuştursun sizi inşallahKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Başınız sağolsun arkadaşım. Cennette kavuşmayı bekle, orada kavuşmaların en güzelini yaşayacaksınız inşallahKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Paylaşmamış mıyımLinkini paylaşır mısın
Ne denir bilemiyorum başınız sağolsun çok üzüldüm istediğiniz zamanda Allah kucağınızı boş bırakmasınKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Ne diyeyim bilemedim, aynı acıyı yaşadım zamanında içime oturdu tekrar hatırladım, ben bebeğimi kaybettiğim de kim ne derse desin duymamıştım bile, istediğin gibi ağla bırak kendini...Rabbim sizi cennetinde kavuştursun, güzel yavruna rahmet eylesin canımKızlar ben artık melek annesiyimbugün oğlumu toprağa verdik. Bedenlerimiz ayrıldı ama çok güzel bir evlat doğurdum. Bu dünyada kavuşmak nasip değilmiş. Allah her birinize evlatlarınızı bağışlasın oğlumun ruhuna bir Fatiha okursanız çok sevinirim
Ya nasıl hissediyorsunuz ben nerde olduğunu anlayamıyor hiç acaba kilonun etkisi varmı zaten hamile kaldığımda 74 kiloydum şu an 81 kiloyum.Kızlar bebişlerinizi tam olarak nerede hissediyorsunuz ? Ben daha göbek deliğinde hissedemedim hep kasıkta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?