- 6 Şubat 2023
- 389
- 369
Zamanında ocean kullandım. Yine olsa yine ocean kullanırdımKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz, ben elenatal 1 başladım ama bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanında ocean kullandım. Yine olsa yine ocean kullanırdımKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz, ben elenatal 1 başladım ama bilemiyorum
Önce beta takibi yaptım, sonra sata göre 5. haftamda doktora gittim keseyi gördümMerhaba kızlar umarım hepinizin gebeliği sağlıklı ilerler.Ben evde yaptığım erken gebelik testlerinde silik çizgi gördüm adet günüm yarın bugün sabah test yaptığımda ikinci çizginin daha hızlı ve koyu olarak belirginleştiğini gördüm.Siz önce sağlık ocağında beta takibi mi yaptınız yoksa direk kadın doğuma mı göründünüz ?
Evet şuan sadece kaset testlerle belgeli olsa daHoş geldin , çift çizgi görüldü galiba
Ben tüp bebek transferi oldum sonuç bekliyorum ama erken test yapmıştım çift çizgi çıktı tabi kesin sonuç 11 Mayıs da belli olacakMerhaba, 5+0 ile aranızdayım var mı kesinleşen
Hayırlı olsun canımMerhaba.. bugün adetim iki gün gecikince gebelik testi yaptım. Sürpriz bir şekilde gebe olduğumu öğrendim.. korku ve kaygı içerisindeyim uyku bile tutmuyor tahmini doğum 10 Ocak gösteriyor…
Tebriklerrrrr , sağlıkla gelsinkızlar benide ekleyebilirsiniz inşallah bende ocak ayı annesiyim
11 mayısta kan vericeksiniz herhalde benimde bat 12 mayıs 11 gibi test yapmayı planlıyorum ilk gebeliğimdeki belirtiler var inşallah yanılmıyorumdur buraya gelmek nasip olurBen tüp bebek transferi oldum sonuç bekliyorum ama erken test yapmıştım çift çizgi çıktı tabi kesin sonuç 11 Mayıs da belli olacak
Çok sevindim. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorumBen tüp bebek transferi oldum sonuç bekliyorum ama erken test yapmıştım çift çizgi çıktı tabi kesin sonuç 11 Mayıs da belli olacak
Evet 11 i kan vereceğim , inşallah pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününe anne adayı olarak gireriz11 mayısta kan vericeksiniz herhalde benimde bat 12 mayıs 11 gibi test yapmayı planlıyorum ilk gebeliğimdeki belirtiler var inşallah yanılmıyorumdur buraya gelmek nasip olur
Teşekkür ederim , haber vereceğim sizlereÇok sevindim. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Tebrikler , sağlıkla gelsin inşallahKızlaar biz dee bugün 5+4 olduk çok şükür beni de ekleyebilirsiniz inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
Amiin inşallah canımm darısı tüüüm isteyen herkesin başınaEvet 11 i kan vereceğim , inşallah pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününe anne adayı olarak gireriz
Teşekkür ederim , haber vereceğim sizlere
Tebrikler , sağlıkla gelsin inşallah
Amin inşallahEvet 11 i kan vereceğim , inşallah pozitif sonuçlar alırız ve anneler gününe anne adayı olarak gireriz
Teşekkür ederim , haber vereceğim sizlere
Tebrikler , sağlıkla gelsin inşallah
çok tesekkür ederim canım inşallah bende reglime 7 gün kala 4.2 betayla öğrendim grip olmuştum ilaca başlamadan gidip bakayım dedim hayatımda ilk defa bu beta yı görünce bekleyim dedim çok şükür artış gösterdi miniğim inşallah devamıda gelirTebriklerrrrr , sağlıkla gelsin
Ay aynıyız biz de 5+4Kızlaar biz dee bugün 5+4 olduk çok şükür beni de ekleyebilirsiniz inşallah hepimiz sağlıklı bi gebelik geçirip hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
Ayy maşallah canımm inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize ben de mide bulantısı yok şu an ama Progestan diye bi ilaç verdi doktorum sabah akşam içiyorum onu içince çok fena baş dönmesi yapıyo o zaman da mide bulantım oluyoAy aynıyız biz de 5+4