- 29 Temmuz 2022
- 794
- 723
Hayırlı olsun belirtilerin neydiKızlar beni de ekler misiniz, dün test yaptım çıktı Eki Görüntüle 3421067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun belirtilerin neydiKızlar beni de ekler misiniz, dün test yaptım çıktı Eki Görüntüle 3421067
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun herkes belirti yaşamayabilir o yüzden takılma öyle şeylere. Days comfort dediğin test erken gebelik testi o yüzden daha koyu bir çizgi çıkmış. Kaset test ise normal gebelik testi olduğu için hassasiyeti daha düşük ve silik çizgi çıkmış. Bat ne zaman normalde ?Ben dün test yaptım days comfort pozitif çıktı hemen ama sonra ya yanlışsa diye düşündüm. Bugün de test yaptım kaset test. Çok silik bir çizgi çıktı o da Artimed marka. Kan testi yaptıramadim henüz. Ancak tedirgin oluyorum bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı? Çünkü pek belirtim yok. Nadiren karnımda batma oluyor. Herkesin belirtilerini okuyunca acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Tedirgin oldum. Eğer olursa ilk çocuğum olacak ve Ocak 2025 gösteriyor doğum tarihi.
Çok teşekkür ederim BAT 28/29 Nisan. 27 ya da 28 gündü döngüm. 1 ya da 2 gün gecikti. Öyle test yaptım.Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun herkes belirti yaşamayabilir o yüzden takılma öyle şeylere. Days comfort dediğin test erken gebelik testi o yüzden daha koyu bir çizgi çıkmış. Kaset test ise normal gebelik testi olduğu için hassasiyeti daha düşük ve silik çizgi çıkmış. Bat ne zaman normalde ?
Daha yeni sayılır o yüzden silik çıkmıştır. Kan ver bence bugün. Ama eğer kan veremeyeceksen 2 gün sonra bi kaset test daha yap çizginin koyulaşmış olması gerekiyorÇok teşekkür ederim BAT 28/29 Nisan. 27 ya da 28 gündü döngüm. 1 ya da 2 gün gecikti. Öyle test yaptım.
Yarın inşallah vereceğim çok teşekkür ederim yardımınız için.Daha yeni sayılır o yüzden silik çıkmıştır. Kan ver bence bugün. Ama eğer kan veremeyeceksen 2 gün sonra bi kaset test daha yap çizginin koyulaşmış olması gerekiyor
Canım sedace regl gecikmesi, ama öğrendikten sonra sanki rahimde büyüme hissediyorum yani bir sertlik var o bölge deHayırlı olsun belirtilerin neydi
Hayırlı olsun canım bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu artimed gebelik testi yaptm hayalet çizgi çıkmıştı 2 gün sonra başka testle yaptım net çift çizgi yi gördüm çok şükür artimed pek hasas değil bence bide erken dönem gebelik testi yapmışsın ondada net çıkmış bebeğin küçük olmasida etkiliyo ondan silik çıkmış olabilir kan testi ver tekrardan hayırlı olsunBen dün test yaptım days comfort pozitif çıktı hemen ama sonra ya yanlışsa diye düşündüm. Bugün de test yaptım kaset test. Çok silik bir çizgi çıktı o da Artimed marka. Kan testi yaptıramadim henüz. Ancak tedirgin oluyorum bu testlerin yanlış çıkma ihtimali var mı? Çünkü pek belirtim yok. Nadiren karnımda batma oluyor. Herkesin belirtilerini okuyunca acaba bir sorun mu var diye düşünmeye başladım. Tedirgin oldum. Eğer olursa ilk çocuğum olacak ve Ocak 2025 gösteriyor doğum tarihi.
Çok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah Allah tamamına erdirir.Hayırlı olsun canım bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu artimed gebelik testi yaptm hayalet çizgi çıkmıştı 2 gün sonra başka testle yaptım net çift çizgi yi gördüm çok şükür artimed pek hasas değil bence bide erken dönem gebelik testi yapmışsın ondada net çıkmış bebeğin küçük olmasida etkiliyo ondan silik çıkmış olabilir kan testi ver tekrardan hayırlı olsun
Amin cok Tesekkur ederimÇok teşekkür ederim, sizin de hayırlı olsun. İnşallah Allah tamamına erdirir.
Sizin de hayırlı olsun. Teşekkür ederimHayırlı olsun canım bende 1 hafta önce öğrendim hamile olduğumu artimed gebelik testi yaptm hayalet çizgi çıkmıştı 2 gün sonra başka testle yaptım net çift çizgi yi gördüm çok şükür artimed pek hasas değil bence bide erken dönem gebelik testi yapmışsın ondada net çıkmış bebeğin küçük olmasida etkiliyo ondan silik çıkmış olabilir kan testi ver tekrardan hayırlı olsun
Canım öncelikle hayırlı olsun , genlerinde olduğu için ikiz olma ihtimali var tabi. Eğer cumartesi tekrar kan verirsen biraz daha iyi anlayabilirsin ikiz olup olmadığını. Betahcg değerinde ki artış 2,5 kat falan olunca ikiz olabilir diye tahmin yürüyebiliriz ama sadece tek bir değere bakıp bunu söylemek çok zorBugün BetaHcg baktirdim. 914,3 çıktı. Uygulamaya göre 4 hafta 3 gün olmuş Sat'tan sonra. Sonucumu attığımda ailem ikiz olabilir dedi. Anneannemin iki tane ikizi var. Teyzem var ikizlerden biri onun da ikizleri var. Anneannemin 3 kız kardeşi var, üçünün de ikizi var. Acaba BetaHch degerim yüksek mi yoksa normal mi? Bir hafta sonra kadın doğum doktoruna gideceğim ancak sabırsızım biraz. İlk gebeliğim. Bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Doktor pazartesi gel dedi. O zaman 5 kat olarak mi değerlendirmek lazım? Çok teşekkür ederim. Tabi sevindim hamile olduğuma ama korkuyorum da inşallah her şey yolunda gider. Anneliğin sanıyorum başı sonu ortası hep telaş, korku.Canım öncelikle hayırlı olsun , genlerinde olduğu için ikiz olma ihtimali var tabi. Eğer cumartesi tekrar kan verirsen biraz daha iyi anlayabilirsin ikiz olup olmadığını. Betahcg değerinde ki artış 2,5 kat falan olunca ikiz olabilir diye tahmin yürüyebiliriz ama sadece tek bir değere bakıp bunu söylemek çok zor
Pazartesi gideceksen keseler oluşmuş olur ve doktor görür muhtemelen. İki günde 2,5 kat be ya daha fazla artış gösteriyor betahcg değeri. Benim de ikiz gebeliğim oldu. Maalesef 6. Ayda erken doğum yaptım ve yaşamadı bebeklerim. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruzDoktor pazartesi gel dedi. O zaman 5 kat olarak mi değerlendirmek lazım? Çok teşekkür ederim. Tabi sevindim hamile olduğuma ama korkuyorum da inşallah her şey yolunda gider. Anneliğin sanıyorum başı sonu ortası hep telaş, korku.
Çok üzüldüm. Allah herkese ve bebeklerine sağlık sıhhat versin. İnşallah güzel haberler olursa vereceğim. Ama kadın doğum doktoruna pazartesiden sonraki günlerde gideceğim. Şimdilik aile hekimine gidiyorum. Gidince kalp atışını da görmek istedim. Ondan biraz geç bir tarihe randevu aldım. İnşallah hepimizin sağlıklı mutlu bebekleri ve hamilelik süreçleri olur.Pazartesi gideceksen keseler oluşmuş olur ve doktor görür muhtemelen. İki günde 2,5 kat be ya daha fazla artış gösteriyor betahcg değeri. Benim de ikiz gebeliğim oldu. Maalesef 6. Ayda erken doğum yaptım ve yaşamadı bebeklerim. Pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canımÇok üzüldüm. Allah herkese ve bebeklerine sağlık sıhhat versin. İnşallah güzel haberler olursa vereceğim. Ama kadın doğum doktoruna pazartesiden sonraki günlerde gideceğim. Şimdilik aile hekimine gidiyorum. Gidince kalp atışını da görmek istedim. Ondan biraz geç bir tarihe randevu aldım. İnşallah hepimizin sağlıklı mutlu bebekleri ve hamilelik süreçleri olur.