Aaa öyle mi sanki 4 lü tarama için gidecektiniz gibi hatırladım karıştırdım heraldeBende en son 31 temmuz da gittim 30 eylül de detaylo var. Önümüzdeki hafta içine randevu bulursam gidicem
Evet gitcektim ama vazgeçtimAaa öyle mi sanki 4 lü tarama için gidecektiniz gibi hatırladım karıştırdım heraldebenim doktorumda detaylıyı gec yaptırıyor
canım özellikle geceleri oluyor bnde üniversite yıllarından beri vardı. bacaklarında ince ince sızı gibi bir ağrı sanki karıncalar geziyor istemsizce sürekli hareket ettiriyosun uykundan uyandırıyor bazen çok değişik bi his anlatılmaz yaşanır dedikleriCanım dualarımız seninle , Allah babacığına şifa versinneden yoğun bakıma aldılar acaba ?
Tam olarak nasıl bir şey bu huzursuz bacak ? Bacağınız mı ağrıyor , kramp gibi mi ?
Yaa çok iyi, ya benimki perinatolog değil geçen gebeliğimde de ona gidiyordum ama detaylı için beni hastanenin radyologuna yönlendirmişti o yüzden kafam karıştı acaba hakkını verebilir mi diye ama iyi bi dr dur şehrimdeki en iyi doktorlardan biri diyebilirimBenim doktor aynı zamanda perinatolog olduğu için, ben onda yaptıracağım canım
Harika, keşke benimki de uzmanı olsaydıBenim doktorum perinatoloji uzmanı olduğu için kendisi yaptı canım
Nerdeee yarım saat usg ile bakan doktor sizinki çok çok iyiymişBenm doktorum her gittiğimde detaylı ve renkli bakıyor. Kızımda da bu hamileliğimde de sadece kendi doktorumla devam ettik hiç detaylı vs diye başka bir yere göndermedi. Her gittiğimde en az yarım saat tek tek organlara bakıp ölçüm yapıyor.
Bnm ailem de hep verdi bana eşimin ailesi de almak için uğraştı amann şükür eşim de gördü geçti gitti o günler.ama işte insan unutamıyor yaptıklarını..Siz iyi sabretmişsiniz eşinizin kendisi görsün diye keşke ben de sabredebilsem ama ben aynı olgunluğu gösteremicem galiba . Benim ailem bize hep vermek ister ama eşimin ailesinden bambaşka bir tavır görünce insan ister istemez karşılaştırıyor
Allah tez zamanda şifasını versin inşallah.kotu düşünme.bol bol dua et cnm sende.Kızlar bende sizden dua istiyorum. Ama babam için. Mehmet Baysal. Yoğun bakıma aldılar babamı bugün durumu iyi değil bende hiç iyi değilim dualarınız için allah razı olsun.
Nöbetçi Dr da kadın doğumcu. Ebeler gelip gidiyor dedi eniştem sıkıntı yok diyorlarmış ama benim de kafana takildi rahme yapışma ihtimali. İki çocuğu var belki çocuk da istemez bundan sonra ama neden böyle bı problem yaşasın ki rahme yapistiysa vs. Kendi doktoru 8 den sonra gelecekmiş. Elbet hepsi deneyimliler doktora güvenmek lazım ama sorunca ısrarla sıkıntı yok diyorlar bakalım görelim gelişme olursa yazarım teşekkür ederim
Geçmiş olsunÇok şükür ablamın bebeğinin eşi de gelmiş kızlar . Demek ki uzun sürebilirmis . Allah'ım kimseye yaşatmasın ama tecrübe
Çok çok geçmiş olsun, rabbim şifasını versin inşallahKızlar bende sizden dua istiyorum. Ama babam için. Mehmet Baysal. Yoğun bakıma aldılar babamı bugün durumu iyi değil bende hiç iyi değilim dualarınız için allah razı olsun.
Çok geçmiş olsun Rabbim sanır versinKızlar günaydın ablam 15 haftalık hamileydi. Bebekte gelişim durduğu için dün hastanede düşük yaptırıldı . Gün içinde suni sancı vermelerine rağmen gelmedi bebek gece suyu gelmiş bebek de gelmiş ama 5 saat geçmesine rağmen bebeğin eşi gelmemiş. Sabah doktoru bekliyorlar beklerken bnde sorman istedim bu normal mi? Eşini kürtajla mi alacaklar bundan sonrası
Aaa neden bu kadar uzun aralıklı oldu ? Ağustosta çağırmadı mı doktor ?Bende en son 31 temmuz da gittim 30 eylül de detaylo var. Önümüzdeki hafta içine randevu bulursam gidicem
Çok geçmiş olsun canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindimKızlar durum güncellemesi yapayım. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi. Saat 20.00den sabah 06.00ya kadar ağrıdan öldüm. Kanmaya ped yetiştiremedim ama şimdi ağrım geçti çok şükür ve bebekte iyi çok şükür. İnşallah atlatacağız. Benim gibi olan olursa aranızda panik yapmayın demek ki böyle şeylerde yaşanabiliyor. Her şey insan için
Canım iyi olmana çok sevindim Rabbim sana güç versin şükür ki bebiş iyiKızlar durum güncellemesi yapayım. Dün gece hayatımın en zor gecesiydi. Saat 20.00den sabah 06.00ya kadar ağrıdan öldüm. Kanmaya ped yetiştiremedim ama şimdi ağrım geçti çok şükür ve bebekte iyi çok şükür. İnşallah atlatacağız. Benim gibi olan olursa aranızda panik yapmayın demek ki böyle şeylerde yaşanabiliyor. Her şey insan için
Yok tekrar ölçmedi rahimde bir kanama alanı mevcut ama neden oluyor bşr sebep söyleyemiyorlar. Şimdi çıkış yapacağım hastaneden prof peritonoloji doktorundan randevu aldım bir de ona muayene olacağım. Bakalım artık Allah büyükCanım iyi olmana çok sevindim Rabbim sana güç versin şükür ki bebiş iyiinşallah atlattığın son sıkıntı olsun .
Kanama alanın neredeymiş söyledi mi doktorlar rahim ağzı uzunluğu ölçüldü mü tekrar
Zeka testi için çağırmıştı ben yaptırmaktan vazgeçtim. Randevuda bulamadım bu hafta için önümüzde ki haftaya bulursam gidicemAaa neden bu kadar uzun aralıklı oldu ? Ağustosta çağırmadı mı doktor ?
Rabbim büyük inşallah güzel şeyler olacak gönlünü ferah tut bizi habersiz bırakmaYok tekrar ölçmedi rahimde bir kanama alanı mevcut ama neden oluyor bşr sebep söyleyemiyorlar. Şimdi çıkış yapacağım hastaneden prof peritonoloji doktorundan randevu aldım bir de ona muayene olacağım. Bakalım artık Allah büyük
Gezinirken denk geldim. Doktorunuzun dediği gibi süt bezesidir muhtemelen ama lütfen siz yinede takipte olun büyüyor mu büyümüyormu diye muhtemelen yok olur giderde yine de arada bir bakın napıyo diye. Ben tanı aldım yeni. Emzirme döneminde hepimizde olduğu gibi süt bezeleri oluyordu hep takip ederdim yok oluyor mu olmuyor mu diye. Yok olanlar amenna ama bir tane işte yok olmadı ve o dikkat sayesinde ilk evrede yakaladık. Umarım bebişli bir anneye huzursuzluk vermemişimdir sadece arada kontrol edin büyüdümü diye yeter. Bunun için yazdım. Huzursuzluk verdiysem hakkınızı helal edin. Huzurla yavrunuzu kucağınıza alın sevgiler.Kızlar 18 haftalık olduk ve dün gece sol göğüs ucuma doğru olan kısımda elime ufak bir sertlik geldi. Yuvarlak değil düz gibi fındık boyutunda bir şey. Çok panikledim hiç uyuyamadım sizce kötü bir şey midir?
Ya detaylıya mı girdiniz harikaBebek adam yüzünü gösterdi, babası ile teyzesine benziyor bence, Allaha şükür bebek iyiydi, suyu da iyiymiş. Bir de 2 cm myomum varmış ilk kez bir doktor gördü söyledi. Biri şüphe edip sonra da yok demişti myom için.
Bana da öyle dedi de benim annemde epey büyümüştü, sağlığını tehdit eder vaziyete gelmişti. Bebekle birlikte de büyüyormuş. Hamilelikten sonra küçülür dedi doktor, sorun degil de dedi. Genetikmiş bu da.Ya detaylıya mı girdiniz harikamyom bende de varmış bir problem olmaz demisti doktorum
Gözün aydın cnm.bende de var ekimdeki hamileligimde de vardı.kurtaj oldum hala duruyor.ilk haftalarda dedim Dr a daha önceden miyom var demiştiniz hala var mı die.bakti evet 3cm miyomun var ama bebekten keseden uzakta tehdit oluşturmuyor dedi.Bebek adam yüzünü gösterdi, babası ile teyzesine benziyor bence, Allaha şükür bebek iyiydi, suyu da iyiymiş. Bir de 2 cm myomum varmış ilk kez bir doktor gördü söyledi. Biri şüphe edip sonra da yok demişti myom için.
Sağlıcakla gelsin bebişBebek adam yüzünü gösterdi, babası ile teyzesine benziyor bence, Allaha şükür bebek iyiydi, suyu da iyiymiş. Bir de 2 cm myomum varmış ilk kez bir doktor gördü söyledi. Biri şüphe edip sonra da yok demişti myom için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?