Yaş 33Ay ben atlamışım kusura bakmayın
Kese: 5 hafta
Kalp atışı 6 hafta
Erkek
Sat 4 Nisan
Bu bilgilere ek olarak aşağıdakilerini de verirseniz hemen ekleyeyim tabloya
Kaçıncı çocuk :
Beklenen doğum tarihi:
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Normalde plesentanın 30-45 dk. İçinde gelmesi beklenir sonrasında anneyi zehşrlemeye başlar diye biliyorum. Ama doktorlar 5 saat tuttuysa vardır bi bildikleriKızlar günaydın ablam 15 haftalık hamileydi. Bebekte gelişim durduğu için dün hastanede düşük yaptırıldı . Gün içinde suni sancı vermelerine rağmen gelmedi bebek gece suyu gelmiş bebek de gelmiş ama 5 saat geçmesine rağmen bebeğin eşi gelmemiş. Sabah doktoru bekliyorlar beklerken bnde sorman istedim bu normal mi? Eşini kürtajla mi alacaklar bundan sonrası
Kendisinden düşmesini bekliyorlarmış bana da saçma geldi aslındaCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Normalde plesentanın 30-45 dk. İçinde gelmesi beklenir sonrasında anneyi zehşrlemeye başlar diye biliyorum. Ama doktorlar 5 saat tuttuysa vardır bi bildikleri
Geldi de farketmediler mi acaba böyle bı şey olabilir mi 15 haftalikCanım öncelikle çok geçmiş olsun. Normalde plesentanın 30-45 dk. İçinde gelmesi beklenir sonrasında anneyi zehşrlemeye başlar diye biliyorum. Ama doktorlar 5 saat tuttuysa vardır bi bildikleri
Ekledim canım , sağlıkla gelsin prensesYaş 33
Kese 5 hafta
Kalp atışı 7 hafta
Kız(sanırım)
Sat 24 Nisan
2. çocuk
Beklenen doğum tarihi 31 Ocak
Adana
Bulmuşken bnde yazayim bı turlu yazamadim fırsat bulup
Yok olamaz ya öyle küçük bir şey değil ki. Eğer 15 haftalıksa plesenta bebek kadardır hatta bebekden biraz büyük bile olabilirGeldi de farketmediler mi acaba böyle bı şey olabilir mi 15 haftalik
Ben 21. Haftada doğum yapmıştım bir önceki gebeliğimde , kendiliğinden gelmesini 1 saat falan beklediler gelmeyince suni sancıyı arttırdılar. Meğerse benim plesenta rahime yapışmış. Sezeryana alıp rahmimi almayı konuşuyordu doktorlar tepemde. Sonra başka bir doktor gelip kız çok genç diyerek resmen eliyle kazıya kazıya çıkardı plesentayı , sonrasında da kürtaj yaptılar.Kendisinden düşmesini bekliyorlarmış bana da saçma geldi aslında
Keşke doktorlar biraz açıklama yapsa bazı konularda insan takılıp kalıyorYok olamaz ya öyle küçük bir şey değil ki. Eğer 15 haftalıksa plesenta bebek kadardır hatta bebekden biraz büyük bile olabilir
Ah canım ya .. rahme yapismis olabilir evet özel de şu an eşi yaninda ben çocuklarına bakıyorum evdeyim. Nöbetçi doktor bunu öngörmeliBen 21. Haftada doğum yapmıştım bir önceki gebeliğimde , kendiliğinden gelmesini 1 saat falan beklediler gelmeyince suni sancıyı arttırdılar. Meğerse benim plesenta rahime yapışmış. Sezeryana alıp rahmimi almayı konuşuyordu doktorlar tepemde. Sonra başka bir doktor gelip kız çok genç diyerek resmen eliyle kazıya kazıya çıkardı plesentayı , sonrasında da kürtaj yaptılar.
nöbetçi doktor kadın doğumcu değil mi ? Kendi doktorunu mu bekliyorlar acabaAh canım ya .. rahme yapismis olabilir evet özel de şu an eşi yaninda ben çocuklarına bakıyorum evdeyim. Nöbetçi doktor bunu öngörmeli
nöbetçi doktor kadın doğumcu değil mi ? Kendi doktorunu mu bekliyorlar
Nöbetçi Dr da kadın doğumcu. Ebeler gelip gidiyor dedi eniştem sıkıntı yok diyorlarmış ama benim de kafana takildi rahme yapışma ihtimali. İki çocuğu var belki çocuk da istemez bundan sonra ama neden böyle bı problem yaşasın ki rahme yapistiysa vs. Kendi doktoru 8 den sonra gelecekmiş. Elbet hepsi deneyimliler doktora güvenmek lazım ama sorunca ısrarla sıkıntı yok diyorlar bakalım görelim gelişme olursa yazarım teşekkür ederimnöbetçi doktor kadın doğumcu değil mi ? Kendi doktorunu mu bekliyorlar acaba
Canım rabbim şifa versin inşallah tez zamanda ayaklansın babanKızlar bende sizden dua istiyorum. Ama babam için. Mehmet Baysal. Yoğun bakıma aldılar babamı bugün durumu iyi değil bende hiç iyi değilim dualarınız için allah razı olsun.
Canım sıkıntı yok diyorlarsa yoktur , onlara güvenmekten başka yapacak bir şeyiniz yok sonuçta şuan. Geçmiş olsun tekrardanNöbetçi Dr da kadın doğumcu. Ebeler gelip gidiyor dedi eniştem sıkıntı yok diyorlarmış ama benim de kafana takildi rahme yapışma ihtimali. İki çocuğu var belki çocuk da istemez bundan sonra ama neden böyle bı problem yaşasın ki rahme yapistiysa vs. Kendi doktoru 8 den sonra gelecekmiş. Elbet hepsi deneyimliler doktora güvenmek lazım ama sorunca ısrarla sıkıntı yok diyorlar bakalım görelim gelişme olursa yazarım teşekkür ederim
Ayy kardeşimin eşi de hamile ve o da kebapçılardab eve gelmiyor
Biz niye böyle olduk yadepolarda gittiğinin o kadar farkındayım ki, kemiklerim ağrıyor geceleri uyuyamıyorum
Ben de öyle diyeyim de rahat bıraksın beni
Hiç aklıma almıyor benim bu bazı kayınvalidelerin hareketleriniAllah kolaylık versin, siz hiç karışmayın, eşiniz versin cevabını
Dimi ya hani nerede o iştahnormalde iştahlı biriyimdir, hatta zaman zaman kilo problemim de olur ama gebelikte bana birşey oluyor yiyemiyorum
Kızlar selam, detaylı ultrasonu kendi doktoruna yaptıracak olan var mı?
Magnezyum iyi gelir canimKızlar huzursuz bacak olayını yaşayan var mı ben mahvoldum iki gecedir yaa
Canim allah şifa versin insallah geçmiş olsunKızlar bende sizden dua istiyorum. Ama babam için. Mehmet Baysal. Yoğun bakıma aldılar babamı bugün durumu iyi değil bende hiç iyi değilim dualarınız için allah razı olsun.
Bende 2 bardak iciyorum bogaz agrisi gecseydi bi sinir bozucu bişeyIhlamuru günde 2 çay bardağı içtim ben ama sınır nedir inan bilmiyorum
Çok üzüldüm geçmiş olsun kürtaja almalari gerek sanki çok bir fikrim yok amaKızlar günaydın ablam 15 haftalık hamileydi. Bebekte gelişim durduğu için dün hastanede düşük yaptırıldı . Gün içinde suni sancı vermelerine rağmen gelmedi bebek gece suyu gelmiş bebek de gelmiş ama 5 saat geçmesine rağmen bebeğin eşi gelmemiş. Sabah doktoru bekliyorlar beklerken bnde sorman istedim bu normal mi? Eşini kürtajla mi alacaklar bundan sonrası
Bende en son 31 temmuz da gittim 30 eylül de detaylo var. Önümüzdeki hafta içine randevu bulursam gidicemKız demisti doktor en son ama yinede detaylıyı bekliyorum sen gidicektin en son doktora ne zamandi
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun.Çok şükür ablamın bebeğinin eşi de gelmiş kızlar . Demek ki uzun sürebilirmis . Allah'ım kimseye yaşatmasın ama tecrübe
Hemen kürtajla almaları gerekiyordu, geç kalınca bebek düştüğü için kanama azalır plasenta yapışır ve ayrılması daha zor olurKızlar günaydın ablam 15 haftalık hamileydi. Bebekte gelişim durduğu için dün hastanede düşük yaptırıldı . Gün içinde suni sancı vermelerine rağmen gelmedi bebek gece suyu gelmiş bebek de gelmiş ama 5 saat geçmesine rağmen bebeğin eşi gelmemiş. Sabah doktoru bekliyorlar beklerken bnde sorman istedim bu normal mi? Eşini kürtajla mi alacaklar bundan sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?