- 27 Aralık 2019
- 9.041
- 10.572
Hareketlerini hssediyor musun peki senDoblerler biraz öyle oluyor bence hiç korkmaa benimkinde baya uğraştım bulamadii canım bebisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hareketlerini hssediyor musun peki senDoblerler biraz öyle oluyor bence hiç korkmaa benimkinde baya uğraştım bulamadii canım bebisi
Çok geçmiş olsun , antibiyotik mi verdiler ?Deneyeyim bugün ya doktora gittim faranjit dedi
Ay çoraplar çok tatlı oluyor gerçekten minicik minicikÇok güzelmiş oradaki çoraplara da bak çok güzel geldiler 7'li 199 TL şu anda. O kadar şey aldım en çok çoraplarını sevdim bebek adamın
Aminnn inaşallah giydirir süsleriz güzel güzel bebeklerimiziOyy ben bunları yerimm sağlıcakla giysin insallahh çok guzell çok
bu yandan açılıyor canım bunu aldım bnCnm bu degil digeri. Yandan acikçılanı. Siteye baktim da bulamadım
bu yandan açılıyor canım bunu aldım bn
Yaa bende bi hissetseydimEvet ben 18.hafta içinde hissetmeye başladım ilk gebelik sürekli değil ama genelde uyuyor
ewt canım kolumda ağırlık oldu resmen 2 3 gün sürdü buz koydum arada benCanım sen tetanoz olmuştun demi ağrın oldumu akşamdan beri kolumun üstüne yatamiyorum
çok tatlışmış canım kumaşıda kaliteli gözüküyor hangi siteden almıştınKızlar günaydın şöyle bir takım almıştım internetten geldi dün , çok tatlı değil mi ya gömlek falan
Marks and Spencer ın sitesinden aldım. İndirim kısmındançok tatlışmış canım kumaşıda kaliteli gözüküyor hangi siteden almıştın
İkinci dozu kaçıncı hafta vurilcaksn canım sağlık ocağı bana 1 ay sonra dedi.ewt canım kolumda ağırlık oldu resmen 2 3 gün sürdü buz koydum arada ben
Bnde bakınayım biraz zıbın alma kısmından bu aşamalara daha geçiş yapamadımMarks and Spencer ın sitesinden aldım. İndirim kısmından ama bugün bitti galiba indirim. Bi bak gene de istersen
eylülün ikinci haftsası benim bir ay doluyo o zamn gitcem canımİkinci dozu kaçıncı hafta vurilcaksn canım sağlık ocağı bana 1 ay sonra dedi.
Ben hissediyorum artık seninde yakındır, bayağı bayağı sohbet ediyoruz bizYaa bende bi hissetseydim
Ay ben gördüğümü alıyorum valla bi sıraya koymadım. O yenidoğan döneminde giydirilen zıbınları falan bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimizde hm e gidip topluca oradan alacamBnde bakınayım biraz zıbın alma kısmından bu aşamalara daha geçiş yapamadım
Hmden hep alışveriş yapmak istiyorum fakat yaşadığım şehirde yokAy ben gördüğümü alıyorum valla bi sıraya koymadım. O yenidoğan döneminde giydirilen zıbınları falan bir sonraki doktor kontrolüne gittiğimizde hm e gidip topluca oradan alacam
Online al , bir sürü al beğenmediğini geri gönderirsinHmden hep alışveriş yapmak istiyorum fakat yaşadığım şehirde yok
Evet öyle yapicam mecburOnline al , bir sürü al beğenmediğini geri gönderirsin
Sizin cinsiyet belli olmadı daha değil mi ?Evet öyle yapicam mecbur
Benim tam 14 gun sonra geldi.Canım bende İzmir genetikte yaptırdım kaç güne geldi sonuçların Amerika’ya gidiyor dendi fetal dna verdim 8 gün oldu benimde