- 3 Mart 2017
- 2.356
- 2.507
- 33
Başınız sağolsun arkadaşım. Çok üzgünüm.Kızlar ben gece doğum yaptım. Bebeğimin kalbi durmuş. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun arkadaşım. Çok üzgünüm.Kızlar ben gece doğum yaptım. Bebeğimin kalbi durmuş. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Evet doğru bu kafamı karıştırmayı benimde sat 8 Nisan ozaman 8 Eylül'de 5 ay doldurcam galibaMesela benim 1 Nisan sat. 1 Eylül'de beş ay bitmiş oluyor. Soran olursa Eylül ayı içerisinde 5 aylık 5.5 aylık falan derim. Hafta hesabı ile ay hesabı örtüşmüyor. 20 hafta olunca 5 aylık olmuyor yani.
Başınız sağolsun inşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursunuznasıl ooldu bu nasıl öğrendiniz sikayetinizmi vardıKızlar ben gece doğum yaptım. Bebeğimin kalbi durmuş. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Basın sağ olsun cnm. En son ne zaman gitmiştin Dr a. Kontrole fln gittiğinde mi anladiniz durumuKızlar ben gece doğum yaptım. Bebeğimin kalbi durmuş. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
4 buçuk ay diim ozaman bende millet haftadan anlamıyorum bende anlamadım gebe olmadan önce soyleyenlerdenBen 5. ayın içindeyiz diyorum soranlara hafta söyleyince yüzüme bakıyorlar bnde yuvarlıyorum
Canım kalbini ferah tut kötü bişey yoktur insallahh dualarım seninleKızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Ahhh arkadaşım bir şey demek çok zor inşallah zaman ilaç olur size Rabbim sabır versinKızlar ben gece doğum yaptım. Bebeğimin kalbi durmuş. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim.
Sakin kalmaya çalış canım Rabbimin izniyle bir şey yoktur inşallah habersiz bırakma biziKızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Dualarımız sen ve bebeğin icin cnm.Kızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Allah esirgesin. İnşallah bir şey olmaz, dualarımız seninle.Kızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Kuzum dur sakin ol allahın izni ile kötü birşey olmayacak. Dualarımız seninle haberdar et biziKızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Canım nasılsın var mı bir gelişme güzel haberler bekliyoruz sendenKızlar dün geceden beri ağrım var şimdide kan boşaldı benden çok korkuyorum doktora gidiyoruz. Nolur dua edin bebeğimi kaybetmek istemiyorum
Çok sevindim bebeğin iyi olmasına. Diğer arkadaşımıza da epey üzüldüm. Üzülme en azından fark edildi rahim ağzı kısalığı vs gibi durumlar. Muhakkak bir önlem vardır ve doktor önerir, erkenden öğrenmen iyi oldu. Çok geçmiş olsun.Şimdi geldim ped taktılar kanama oranını kontrol ediyorlar çok şükür bebek yaşıyor. Tek canımı sıkan rahim ağzı uzunluğum kısaymış sanırım 2.5 cm ölçtü doktor birazdan tekrar bakarız dedi
Rabbim sizi de bebeğinizi de korusunŞimdi geldim ped taktılar kanama oranını kontrol ediyorlar çok şükür bebek yaşıyor. Tek canımı sıkan rahim ağzı uzunluğum kısaymış sanırım 2.5 cm ölçtü doktor birazdan tekrar bakarız dedi
Çok sevindim canım bebeğin iyi olmasına inşallah bol bol dinlenir atlatırsın neden olmuş doktor bir şey dedi mi .Şimdi geldim ped taktılar kanama oranını kontrol ediyorlar çok şükür bebek yaşıyor. Tek canımı sıkan rahim ağzı uzunluğum kısaymış sanırım 2.5 cm ölçtü doktor birazdan tekrar bakarız dedi
Çok sevindim canım bebeğin iyi olmasına inşallah bol bol dinlenir atlatırsın neden olmuş doktor bir şey dedi mi .
Geçen hafta doktorum bana 2.5 un altına düşerse korkmalıyız demişti canım rahat ol
İyi olmanıza sevindim.Şimdi geldim ped taktılar kanama oranını kontrol ediyorlar çok şükür bebek yaşıyor. Tek canımı sıkan rahim ağzı uzunluğum kısaymış sanırım 2.5 cm ölçtü doktor birazdan tekrar bakarız dedi
Amin kuzum.En son ne zaman gitmiştin cnm kontrole.bebek hareketlerini hissetmeye başlamış mıydın.pihtilasmaya baktır bide.bnm uzaktan bı akrabam 2kez bu dönemlerde bebeğini kaybetti sonra pıhtılaşma çıkmış. şimdi hamile kalınca iğne vuruluyor doğana kadar.simdi 2tane oğlu oldu.Hiçbir şikayetim yoktu, detaylı ultrason için gittiğimde fark ettik. 1 haftayı geçmiş kalbi duralı. Gen testine gönderdiler bebekten bir parça. Neyse ki beni zehirlememiş. Nasibi bu kadarmış yavrumun. Allah kimseye yaşatmasın.