Ya yeter ki siyatik ağrısı olsun, bebikimde sıkıntı olmasında çekerim benaynı ağrı işte çünkü siyatik sinirionlar sorun değil 37 yi geçelim de
Aslında dışarı çıkmıyorum ama evde dolaşıyorum ara ara canım, doktora gittiğimde soracağım yürüyüş azda olsa yapabilir miyim diyeAcaba sürekli yatağın için olabilir mi canım. Ben hafif ev işimi yemeğimi felan yapiyorum. Sürekli yatmiyorum hergun mutlaka 15 dk yürüyorum. Şuana kadar herhangi bir ağrım felan olmadı. Rahime kan akışı da önemliymiş
sık sık da idrar testi yaptır canimYa yeter ki siyatik ağrısı olsun, bebikimde sıkıntı olmasında çekerim ben
Ama canıma okuyor o ağrılar ne yalan söyleyeyim, gece uyanıp ağladığım bile oluyor
Aslında dışarı çıkmıyorum ama evde dolaşıyorum ara ara canım, doktora gittiğimde soracağım yürüyüş azda olsa yapabilir miyim diye
Bizimki mamas papas ama daha kullanmadıkKızlar aranızda bebek arabasını mamas papas ocarro ya da kraft napoli alan var mı? İkisi arasında kaldım kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Benimki de Kraft Napoli ama ben de henüz kullanmadım. Ama mağazada Ocarro görüp denemiştim çok güzel araba ancak baya büyük ve ağırdı. Kraft Napoli de kabin boy değil ama Ocarro bizim Polo'nun bagajina sığmazdı. Yine de aklım Ocarro'da kalmadı sevdim ben Kraft Napoli'yi.Kızlar aranızda bebek arabasını mamas papas ocarro ya da kraft napoli alan var mı? İkisi arasında kaldım kullanan varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Ben de iki modelin arasında kaldım ama dediğin gibi baya ağır ve çok yer kaplıyor bagajda. Sağlamlık, malzeme kalitesi yönünden iyidir elbette. Sanırım ben de Napoli alacağım.Benimki de Kraft Napoli ama ben de henüz kullanmadım. Ama mağazada Ocarro görüp denemiştim çok güzel araba ancak baya büyük ve ağırdı. Kraft Napoli de kabin boy değil ama Ocarro bizim Polo'nun bagajina sığmazdı. Yine de aklım Ocarro'da kalmadı sevdim ben Kraft Napoli'yi.
Siz ne kadara almıştınız şu an poşetiyle birlikte 35 binBizimki mamas papas ama daha kullanmadık
Siz ne kadara almıştınız? Şu an babymallda poşetiyle birlikte 19 bin dediler bize.Benimki de Kraft Napoli ama ben de henüz kullanmadım. Ama mağazada Ocarro görüp denemiştim çok güzel araba ancak baya büyük ve ağırdı. Kraft Napoli de kabin boy değil ama Ocarro bizim Polo'nun bagajina sığmazdı. Yine de aklım Ocarro'da kalmadı sevdim ben Kraft Napoli'yi.
Merhaba canım iyiyiz çok şükürmerhaba kızlar . nasılsınız bebısler nasıll :) dunden berı bır oksuruk ilacta ıcemyrm . öksürüğü nasıl gecrbılırız.aklınıza gelen bısye varmı kzılar valah ıcım kopuyr bebıste etkılncek dye aklım taklmyr değil.
Ben de 19.199'a aldım Kraft'ın kendi sitesinden. Bir süre 24 bindi fiyatı inince aldım işte.Siz ne kadara almıştınız? Şu an babymallda poşetiyle birlikte 19 bin dediler bize.
Geçmiş olsunmerhaba kızlar . nasılsınız bebısler nasıll :) dunden berı bır oksuruk ilacta ıcemyrm . öksürüğü nasıl gecrbılırız.aklınıza gelen bısye varmı kzılar valah ıcım kopuyr bebıste etkılncek dye aklım taklmyr değil.
Biz de Kraft Napoli alıcaz karar verdik . Ebebekte var 19.200 e 8 ya da 10 taksit yapıyor .Siz ne kadara almıştınız? Şu an babymallda poşetiyle birlikte 19 bin dediler bize.
Haftada bir crp ve idrar testi yapılıyor canımsık sık da idrar testi yaptır canim
Ben burada bir arkadasin önerisiyle Mistirik marka toparlayıcı sütyen aldım 3 tane. Kullanıyorum rahat şimdilik. Ama beden tablosunda bana L uygun olmasına rağmen bir beden büyük aldım daha rahat oldu. MÄ°STÄ°RÄ°K Panax Kalın Askılı Toparlayıcı Ve SıkılaÅtıran Pedli Sütyen Siyah Renk Fiyatı, Yorumları - TrendyolKızlar birde sütyen önerin ya. okullar açılacak ise giderken takmalik,rahat ucu belli etmeyen. İki ay evde free takılınca bir kaç saat taksam çok rahatsızlık verici oluyor....
Pentide yok sütyenler varmış henüz bakmadım onerilere açığım
Bana hediye geldi fiyatını bilmiyorumSiz ne kadara almıştınız şu an poşetiyle birlikte 35 bin
Hediye gelmese almazdım herhalde çok pahalıSiz ne kadara almıştınız şu an poşetiyle birlikte 35 bin
Ne güzel ya size hediyeler geliyor bize kimse bir şey demediHediye gelmese almazdım herhalde çok pahalıama askerliğe kadar kullanir bence çok sağlam araba
Himm e bebek bana da mantıklı geldi. Biz dün babymallda baktık fiyat iyiydi.Biz de Kraft Napoli alıcaz karar verdik . Ebebekte var 19.200 e 8 ya da 10 taksit yapıyor .
Ama civilde de kampanya var 23 bine Napoli , 4 bin de hediye çeki veriyor onunla da beşiği alabiliriz dedik .
Ama eşim tek arabayı 19.200 e alıp 10 taksit daha mantıklı diyor civilde taksit en fazla 2 ya da 4 sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?