Ben böyle sade bir şey istiyorum ama baktıklarım hep dantelli vsHastaneler sıcak olur gibi geliyor bana ben kısa kol düşünüyordum ustumede sabahlık vs bişey ama daha bakmadım
Evet canım sağ bacağıma vuruyoro normal canım sağ bacağına mi vuruyor benim de öyle oluyordu baktım biraz siyatik sinire baskıdan oluyormuş. inşallah sağlıkla alacağız kucağımıza
Evet canım sade güzel bence elbise daha rahat oluyor diyorlar tuvalete giderken veya muayene de vs ikisinden de koymak lazım bence bulunsunBen böyle sade bir şey istiyorum ama baktıklarım hep dantelli vs
Bunun üstüne sade bir sabahlıkla yeterli olur mu ki ?
Bir de elbise tarzında alın diyor herkes doğum sonrası muayenelerde zor oluyormuş
aynı ağrı işte çünkü siyatik siniriEvet canım sağ bacağıma vuruyor
Magnezyum da işe yaramıyor demek ki çünkü geceleri özellikle ağrılar artıyor kalça ve bacaklarda
Amin canim inşallah bu sefer alacağız kucagimizaÇok geçmiş olsun arkadaşım, allah bir daha yaşatmasın. Sağlıkla kucağına alacaksın bu kez inşallah
Banada aynısını demişti detay li ultrasonu bekliyorum bendeCinsiyet öğrenmek için gittik bacak bacak üstüne atmış dedi doktorbiraz yürü bı şeyler ye gel dedi sonra baktı kıza benziyor dedi. Bir oğlum var sanırım simdi de İnci'm geliyor soracağım bütün soruları da unuttum oğlumda not alıp gidiyordum. Bunda da başlamam lazım bebegi ekranda görünce her şey aklımdan uçuyor
Geçen sene hunharca kışın örgü yaptım video olunca bence kolay detaylı videolara bakmak lazım canımOğluma örgü battaniye ve yelek yapmak istiyorum. Ama ben sadece düz örgü bilen biriyim. Sizce ponponlu battaniyelerden örebilir miyim ya da yelek patik vs örmek çok mu zor düz örgü bilen biri için ?
Suwende indirim görünüyor oraya da bir bak canimBen böyle sade bir şey istiyorum ama baktıklarım hep dantelli vs
Bunun üstüne sade bir sabahlıkla yeterli olur mu ki ?
Bir de elbise tarzında alın diyor herkes doğum sonrası muayenelerde zor oluyormuş
Daha önceden ne kadar biliyordun peki, öğrenmek çok zaman aldı mı?Geçen sene hunharca kışın örgü yaptım video olunca bence kolay detaylı videolara bakmak lazım canım
Burada ki yorumlardan gördüğüm kadarıyla birde çevremin dediğine göre gecelik tarzı ilk gece için daha kullanışlıymış. Gece gelip kanama oranını kontrol ediyorlarmış. Ama bir gecelik bir bundan yeterli olur bence. Bende öyle yapacağımKızlar hastane için bu takım nasıl sizce . Ocak ayı için ince mi olur
ins canim Allah razi olsun Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin benimkinede insCanım Allahın izniyle sağsalim gelicek evladın. Hiç kötü ihtimali düşünme bile. Burda ben dahil tüm arkadaşlarımız dua edicez sana. O gün geldiğinde de mutlu haberi hepimize vericeksin hayırlısıyla
Ters düz örgü biliyordum canım genelde öyle ormustum videodan bakarak basit biseyden başla bence bu elle örülen battaniyeler kolay diyorlar bende ondan baslamayi düşünüyorum kışın çok güzel olur o günler çok sıcak tutuyorDaha önceden ne kadar biliyordun peki, öğrenmek çok zaman aldı mı?
Erkek benceKızlar cinsiyet anlayan bakabilir mi
Elle örülen bir tane cam göbeği var. Bir tane de nohut battaniye düşündüm ama ponponlari renkli olsun istiyorum. Bir de yelek ve patik örersem benden iyisi yok. Ama kendime güvenemiyorum. Elle örüleni ben aldım yaparım diye anneme yaptırdımTers düz örgü biliyordum canım genelde öyle ormustum videodan bakarak basit biseyden başla bence bu elle örülen battaniyeler kolay diyorlar bende ondan baslamayi düşünüyorum kışın çok güzel olur o günler çok sıcak tutuyor
Nohut battaniyeye baktım kolay görünüyor canım ilk önce videodan izle hangisi daha anlaşılırsa o videodan başla yaaprsin benceElle örülen bir tane cam göbeği var. Bir tane de nohut battaniye düşündüm ama ponponlari renkli olsun istiyorum. Bir de yelek ve patik örersem benden iyisi yok. Ama kendime güvenemiyorum. Elle örüleni ben aldım yaparım diye anneme yaptırdımSürekli bir ilmek atliyordum
Ay evet hazırlık yapma dedi detayliyi bekle dedi ama bı iki elbise alsam nolur kiBanada aynısını demişti detay li ultrasonu bekliyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?