Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kırmızısı ve bej renkleri LCW’nin sitesinde var. Burada fiyatta daha uygun ve aynı satıcı. Ben trendyoldan aldığımı iptal ettim LCW den aldım şimdiBen bu tulumun kırmızısını bekliyorum ya da bej rengini alacağım
Çok teşekkür ederim bu kez indirimi sayende yakalayacağımCanım kırmızısı ve bej renkleri LCW’nin sitesinde var. Burada fiyatta daha uygun ve aynı satıcı. Ben trendyoldan aldığımı iptal ettim LCW den aldım şimdi
Salopet - Markalar - 1264,99 TL
Evet napoli serisi zaten çok da seçenek yok gibi değil miBen Kraft Napoli ve Kraft Safe Sleep aldım. Bence beşik gayet güzel. Arkadaşım 3 4 sene kullanmış bebeği ile. Hatta şimdi taşınıyordu çıkarıp baktı benim için taş gibi duruyor dedi. Sadece sallanması çok kötü. Bu Monaco serisi galiba. Pek farkı olduğunu sanmıyorum. Yoyko'ya bakmıştım park yataklarda aynı sallanma aparatı Kraft ile ve çok kötü sallanması.
Sallanıyor altta aparatı varmış tekerleği de vardı üçünde . Çok zormuş karar vermek .Bunlar sallanıyorum canım bide tekerlekleri varmı acaba
Nereden aldınız canım siz . Biz civile baktık kampanya vardı doğruysa tabi .Ben Kraft Napoli ve Kraft Safe Sleep aldım. Bence beşik gayet güzel. Arkadaşım 3 4 sene kullanmış bebeği ile. Hatta şimdi taşınıyordu çıkarıp baktı benim için taş gibi duruyor dedi. Sadece sallanması çok kötü. Bu Monaco serisi galiba. Pek farkı olduğunu sanmıyorum. Yoyko'ya bakmıştım park yataklarda aynı sallanma aparatı Kraft ile ve çok kötü sallanması.
Bence Kraft'ta da seçenek var bebek arabası açısından. Ama park beşik hepsi aynı gibi geliyor bana. Çok da seçenek olmayan park beşik bence.Evet napoli serisi zaten çok da seçenek yok gibi değil mi
Çılgınlık vallahi hele doğuda 10 tane doğuruyorlar, kendi canlarının kıymeti yokNormal doğumda da yapıyorlar ki o iğneyi. Evet fıtık varsa sen sezeryan olursa genel anestezi almalısın eğer normal olursa da epiduralsiz olmalı. ben kaybettiğim bebeklerimi normal doğumla epidural falan olmadan doğurdum. O sancı çok kötüydü , tarifi yok. Önceden nasıl doğuruyormuş annelerimiz ya
Ben Napoli'yi Kraft'ın kendi sitesinden puseti ile beraber aldım. Hiç gidip göremedim Kocaelide nereyi gezdi isem. Bir de ben gezerek alışveriş yapmayı sevmiyorum. Park yatağı da Safe Sleep Trendyol Kraft sayfasından aldım. Şimdi baktım Civil'in İnternet sitesindeki fiyatı ile Kraft'tan aldığım fiyatı ayni Napoli'yi. Benim aldığım Safe Sleep modeli yok Civil'de. Ama bence hepsi birbirine benziyor görerek alıyorsan zaten iyisini kötüsünü az çok anlarsın.Nereden aldınız canım siz . Biz civile baktık kampanya vardı doğruysa tabi .
Keşke yatmaya zaman bulabilsemde sıkıntıdan ağlasam bende 4 yaş bereketli bir oğlum var,okul hazırlığı alışverişi,etkinliği parkı,ev yemek temizlik derken saniye dinletemiyorum.üstelik lekelenmem var dinlenmem lazım ama mecburen ataktayım keyfini çıkar benceKızlar sürekli yatmak zorunda olanlar nasıl geçiyor hamilelik ben çok bunaldım, baya ağlama krizleri geliyor eşim yanımda olamıyor, fındık bahçelerimiz var bizim tam o zaman denk geldi hamileliğim, doğal olarak o bahçelerde işçilerle vs uğraşıyor, annem kız kardeşimin kızına baktığı için gelemiyor yanıma bütün gün tek başımayım çok bunaldım sürekli bir ağlama modundayım özellikle şu 2-3 gündür Siz neler yapıyorsunuz, nasıl geçiyor
Ya hiç korkulacak bişey yok merak etmeyin bebeğin heyecanınından kendinizi düşünemiyorsunuz sadece ona odaklanıyorsunuzYa peki kizlar aranızda hic genel anestezi ile sezeryan dogum yapan yok mu? Merak ediyorum dusuncelerinizi. Ben gerçekten korkuyorum nefes alamamaktan, karnima birinin bastirmasindan, masadaki o caresizlikten vs..benim arkadaşım var öyle dogum yapan hic de sikinti olmadi dedi.
Benim görümcem genel anesteziyle doğum yaptı kendine gelmesi uzun sürdü hatta bebeği getirip kucagına verdiler hala tam ayılamadığı için tutamadı sütü geç geldi çok üşüdü yani tavsiye etmemYa peki kizlar aranızda hic genel anestezi ile sezeryan dogum yapan yok mu? Merak ediyorum dusuncelerinizi. Ben gerçekten korkuyorum nefes alamamaktan, karnima birinin bastirmasindan, masadaki o caresizlikten vs..benim arkadaşım var öyle dogum yapan hic de sikinti olmadi dedi.
Puseti her iki cocugumda 8aya ksdar kullanabildim sonrasında 9aylıkken oto koltuguna geçtim ben 0-36 kilo olanları tercih ettim cünkü 0-18 olursa onlarda hemen hemen puset gibi oldukları için sonra tekrar değiştirmek zorundasın e 9-36 kilo alınca da bunlsrın yatış pozisyonu yok bebek uzun yolda yada sehir içi bile oldugunda uyuyakalınca kafa öne düşüyor yine de siz bilirsinizhanımlar merhaba, ilk defa dün bebek arabası, puset, otokoltuğu baktım ama aklım bir konuda karıştı sizden fikir almak istedim. Bebek arabasına puset alacağım, o zaten oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor 1 yaşına kadar dediler. Ama oto koltukları da 0-18 kg yazıyor. kaç yaşına kadar kullanır 18 kg mı? pusetten sonra kullanması için kilo aralığı daha çok olan bişe mi almak lazım ? yardımcı olursanız sevinirim çok kafam karıştı
Nasıl sardılar daha doğrusu neyle sardılar? Bi de hangi korseyi kullandınız?Valla rahim büyüme konusunu bilmiyorum ama annecim ve kardeşim karnımı sıkı sıkı sarmislardi .göbeğim hiç kalmamıştı.kilolarimi da 1ay içinde verdim.hatta hamile kalmadan önce giremediğim pantolonlar fln rahatça oluyordu..sezaryen olan çoğu kişi de ne kadar zayiflarsan zayıfla o göbek duruyor mesela.bende maşallah kalmamıştı.bunda da eşime teyzeme fln dicem sarın göbeğimi die.
Bende bu şekilde aldım puset 1 yaşına kadar kullandık o yaşta bebek zaten 9 10 kg oluyor ortalama, sonrasında 0-18 kg alırsanız doğumdan 4 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz ya da 9 -36 kg aralığı var 9 kg dan itibaren kullanabiliyorsunuz 36 kg da 12 yaşa denk geliyor ve sanırım bir de 9-18 kg olanları da varhanımlar merhaba, ilk defa dün bebek arabası, puset, otokoltuğu baktım ama aklım bir konuda karıştı sizden fikir almak istedim. Bebek arabasına puset alacağım, o zaten oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor 1 yaşına kadar dediler. Ama oto koltukları da 0-18 kg yazıyor. kaç yaşına kadar kullanır 18 kg mı? pusetten sonra kullanması için kilo aralığı daha çok olan bişe mi almak lazım ? yardımcı olursanız sevinirim çok kafam karıştı
Hiç öyle bir keyif değil inanın serklajım var sürekli birşey olacak düşüncesiyle evde tek başına beklemek çok zor, keşke ben de normal bir gebelik geçirip bir sürü meşgalem olsaydı da düşünmekten kafayı yemeseydim herkesin derdi farklı işteKeşke yatmaya zaman bulabilsemde sıkıntıdan ağlasam bende 4 yaş bereketli bir oğlum var,okul hazırlığı alışverişi,etkinliği parkı,ev yemek temizlik derken saniye dinletemiyorum.üstelik lekelenmem var dinlenmem lazım ama mecburen ataktayım keyfini çıkar bence
Bebeğin yada cocugun iri bebek yada kilolu bebek oldugunu düşün canım benm bebeklerimin ikisi de 1 yaşında 15 kiloydular smdi buyuk olan 5bucuk yasında iri yapılı 32 kiloBende bu şekilde aldım puset 1 yaşına kadar kullandık o yaşta bebek zaten 9 10 kg oluyor ortalama, sonrasında 0-18 kg alırsanız doğumdan 4 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz ya da 9 -36 kg aralığı var 9 kg dan itibaren kullanabiliyorsunuz 36 kg da 12 yaşa denk geliyor ve sanırım bir de 9-18 kg olanları da var
Ayy maşallah benim söylediklerim normal kiloda olanlar için o zaman sizi 0-18 de kurtarmaz küçük gelebilir 36 kg kadar olanları alabilirsinizBebeğin yada cocugun iri bebek yada kilolu bebek oldugunu düşün canım benm bebeklerimin ikisi de 1 yaşında 15 kiloydular smdi buyuk olan 5bucuk yasında iri yapılı 32 kilo