Sıkma canını hiç bende geçtim şuan olduğun yollardan. Hele nette araştırıp okadar saçma sapan bi bataklığın içine düştümki. Sen sakın yapma. Kötü bir durum değil bu, doktorlar okadar alışıkki. 24. Haftadan sonra yukarı çıkmazsa doktorun o zaman gerekenleri söyler sana ama çıkar iyi düşün iyi olsunİnşallah canım içime su serptin
Bence gayette hissettiğin bebeğin canımBebeği hisseden arkadaşlar tam olarak hangi bölgede hissediyor acaba . Ben daha önceden buradan okuduklarimda kendimi dinlemeye çalışıyordum ama emin olamıyordum gaz da olabilir gibi geliyordu . Dün ilk defa biraz daha emin oldum . Bugün ciddi bir haraket hissettim. İlk çocuğum olacak ama daha önceden açık ameliyat geçirmiştim rahimden . Sezeryan dikisi var yani bende de . O dikiş ile göbek deligimin ortasında belki çok az daha dikişe yakın tekme gibi hissettim. Sonrasında (bana göre tabi) ilginç bişey oldu bir hareket görür gibi oldum tam dikiş yerinin üzerinde elimi goturdugumde bir sertlik vardı küçücük bir yerde yaklaşık bir dakika o sertlik geçmedi . Küçük bir kitle gibi hani .
Ama dediğim gibi dikiş yerinin üzerinde . Acaba o kadar aşağıda mi oluyor ki bu haftalarda . Bugün 19. Haftama girdim .
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın tam izah etmeye çalıştım .
Şu an mesajını okuyunca bir iki parmak yukarda birkaç kez daha hissettim. Rabbim hepimize bir an önce yaşatsın bu duyguyu.Bence gayette hissettiğin bebeğin canım
Yok canım onu hiç bilmiyorum bakmadık . Ben Kraft bilindik sağlam olur diye baktıkO kadarını bilmiyorum artık ama satıcı tabiki fiyatı yüksek olanı satmak ister %lik prim alıyorlar. Trendyol yorumlarına falan da bakın isterseniz. Bagi neo ya da baktınız mı ?
22 kiloya kadar dedi ve Kraft kilo kapasitesi açısından Civil’de sattığımız en sağlam ürün dedi ne kadar doğru bilmiyorumBiz karadenize gittiğimizde yemistik harika bsy ya.laz böreği demişlerdi bizde nerden bilelim börek sanıyoruz gele gele çok güzel bı tatlı gelmişti ve bayıldık resmen
Gözün aydın canım
Cnm ben oğlumda kraftin çantasını almıştm siyah fermuarlari Gold bı cantaydi.link atmasını beceremedim.evde olsam resmini atardım.az önce baktım civilde 1500ile 1800arasi yazıyor.2020de almıştım ve fiyatı baya uygundu ve kullanışlı geniş bı çanta
Bende bunlardan secicem galiba karar veremedim.
Kaç yaş ve kiloya kadar kullanışlı canım peki.
Laz böreği en sevmediğim tatlı olabilir. Çünkü öğrenci iken bir arkadaşımın yurduna misafir gidiyordum. Geç geleceğim ama sana da börek ve tatlı getiririm dedim. Kız aç aç beklemiş. Ben de girdim bir yere börek diye Laz böreği aldım yanına da tulumba aldım tatlı. İki tatlı ile baş başa kalmıştıkBiz karadenize gittiğimizde yemistik harika bsy ya.laz böreği demişlerdi bizde nerden bilelim börek sanıyoruz gele gele çok güzel bı tatlı gelmişti ve bayıldık resmen
Gözün aydın canım
Cnm ben oğlumda kraftin çantasını almıştm siyah fermuarlari Gold bı cantaydi.link atmasını beceremedim.evde olsam resmini atardım.az önce baktım civilde 1500ile 1800arasi yazıyor.2020de almıştım ve fiyatı baya uygundu ve kullanışlı geniş bı çanta
Bende bunlardan secicem galiba karar veremedim.
Kaç yaş ve kiloya kadar kullanışlı canım peki.
Evet o kadar aşşağıda bebişBebeği hisseden arkadaşlar tam olarak hangi bölgede hissediyor acaba . Ben daha önceden buradan okuduklarimda kendimi dinlemeye çalışıyordum ama emin olamıyordum gaz da olabilir gibi geliyordu . Dün ilk defa biraz daha emin oldum . Bugün ciddi bir haraket hissettim. İlk çocuğum olacak ama daha önceden açık ameliyat geçirmiştim rahimden . Sezeryan dikisi var yani bende de . O dikiş ile göbek deligimin ortasında belki çok az daha dikişe yakın tekme gibi hissettim. Sonrasında (bana göre tabi) ilginç bişey oldu bir hareket görür gibi oldum tam dikiş yerinin üzerinde elimi goturdugumde bir sertlik vardı küçücük bir yerde yaklaşık bir dakika o sertlik geçmedi . Küçük bir kitle gibi hani .
Ama dediğim gibi dikiş yerinin üzerinde . Acaba o kadar aşağıda mi oluyor ki bu haftalarda . Bugün 19. Haftama girdim .
Ben bugün 20.haftaya girdim çok aşağıda bebek. Aslında daha çok küçükler aşağıda olmaları çok normal ama insan sorguluyor yine de :) bence de bebek hissettiğiniz.Bebeği hisseden arkadaşlar tam olarak hangi bölgede hissediyor acaba . Ben daha önceden buradan okuduklarimda kendimi dinlemeye çalışıyordum ama emin olamıyordum gaz da olabilir gibi geliyordu . Dün ilk defa biraz daha emin oldum . Bugün ciddi bir haraket hissettim. İlk çocuğum olacak ama daha önceden açık ameliyat geçirmiştim rahimden . Sezeryan dikisi var yani bende de . O dikiş ile göbek deligimin ortasında belki çok az daha dikişe yakın tekme gibi hissettim. Sonrasında (bana göre tabi) ilginç bişey oldu bir hareket görür gibi oldum tam dikiş yerinin üzerinde elimi goturdugumde bir sertlik vardı küçücük bir yerde yaklaşık bir dakika o sertlik geçmedi . Küçük bir kitle gibi hani .
Aramızda bir gün var 20+1'deyim, ben de aşağıda hissediyorum. Bizim bebekler bence Aralık bebeği olacakBen bugün 20.haftaya girdim çok aşağıda bebek. Aslında daha çok küçükler aşağıda olmaları çok normal ama insan sorguluyor yine de :) bence de bebek hissettiğiniz.
Bence de :) tüp bebek doktorum Aralık sonu alırız demişti ama sezaryen istemediğim için Ocak zorlayacağım biraz :)Aramızda bir gün var 20+1'deyim, ben de aşağıda hissediyorum. Bizim bebekler bence Aralık bebeği olacak
Bende aşağıda hissediyorum bazen yukarıda çıktığı oluyorrAramızda bir gün var 20+1'deyim, ben de aşağıda hissediyorum. Bizim bebekler bence Aralık bebeği olacak
Ben aksamlari yürüyüşe cikicam insallah cok istiyorumKızlar akşamları vs yürüyüşe falan çıkan varmı veya hamilelikte spor yapan.
HahahaLaz böreği en sevmediğim tatlı olabilir. Çünkü öğrenci iken bir arkadaşımın yurduna misafir gidiyordum. Geç geleceğim ama sana da börek ve tatlı getiririm dedim. Kız aç aç beklemiş. Ben de girdim bir yere börek diye Laz böreği aldım yanına da tulumba aldım tatlı. İki tatlı ile baş başa kalmıştık
Ben yürüyorum ama yarım saatten fazla yürüyünce kuyruk sokumun ağrıyor canım yürüyemiyorum fazlaKızlar akşamları vs yürüyüşe falan çıkan varmı veya hamilelikte spor yapan.
Benim bebiş de hep doğum 13.01 ya da 15.01 gösteriyordu muayene kağıtlarımda ama bugün 05.01 gösterdi . Bana da aralık olacak gibi geliyorAramızda bir gün var 20+1'deyim, ben de aşağıda hissediyorum. Bizim bebekler bence Aralık bebeği olacak
Valla ben bazen oğlanı parka çıkarma bahanesyle çıkmaya calisiom ama kırk yılda bı oda.yemekten sonra hiç cikasim gelmio.mutfagi fln anca topluom.ama öncesinde çarşı işi olursa cikioZ.2 gündür aydın ve denizlideydik baya baya yürüyüş oldu o sıcakta.insallah sıcak carpmaz.sicaklar geri döndü.Kızlar akşamları vs yürüyüşe falan çıkan varmı veya hamilelikte spor yapan.
Bnm de normal doğum tarihi 11.01 gosterio ama sezaryen olcagi için Aralık sonu olur büyük ihtimal.bnm doğum tarihim de 18aralik ama ocakta olsun istiyorum bakalım nasıp kısmetBenim bebiş de hep doğum 13.01 ya da 15.01 gösteriyordu muayene kağıtlarımda ama bugün 05.01 gösterdi . Bana da aralık olacak gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?