Canım bizde daha önce yaptığımız bi alışverişden hediye çeki kazanmıştık telefona Sms ile bi kod gelmişti o kodu sepete ürün ekledikten sonra indirim kodum var yazan kısma tıklayıp girdikten sonra çok uygulanmış oldu.
İyi yapmışsın canım , süsleme falan yapacakmısınız eğer yapacaksanız grubumuzun ilk baby shower ından resim bekleriz
Canım terdir o endişelenme ama sen gene de kendini bu kadar yıpratma halı falan katlayıp kaldırma
Evet bence de sor bi dene. Arkadaşların dediği turna yemişi yani cranberry de var bunun içinde zaten. Bir de nioli yağını deneyebilirsin ben onu da kullanıyorum.
Kulum ben çok heves ediyorum 4moms almaya ama bir kaç arkadaşım doğumdan önce aldı bebekleri sevmedi durmadılar içinde. O yüzden benek doğduktan sonra almayı ve ya kiralamayı düşünüyorum
Uzmanların söylediği , ki bence haklılar ; Çocuk hareket etmiyor. Akülü araba bisiklet değil, bacakları çalıştırmıyor. Çocuk parkta koşup oynamıyor, zıplamıyor, kumdan kale yapmıyor. Tıpkı evdeki gibi ya da babasının arabasında arka koltukta oturduğu gibi hareketsiz. Direksiyonu sağa sola çevirmek haricinde bedenini kullanmıyor. Enerjisi boşalmıyor, bedensel koordinasyon gelişmiyor.
Kızlar bununla ilgili okuduğum 1-2 yazının linkini paylaşıyorum , daha net bi anlatım olur
Çocuğunuza Akülü Araba Almadan Önce Lütfen Dikkat Akülü araba ve çocuk sağlığı ilişkisi! Sıkışmazlar merak etme annesi
senin ikizler tek yumurta mı çift yumurta mı ?