- 3 Mart 2017
- 2.358
- 2.510
- 33
Anladım canım sağol.et tarihine göre baz alacaksın canım bu haftalarda hep önden gidiyorlar benimki de 11 gün önden gidiyor ama ileriki haftalarda bu fark azalıyor
Sağol kuzumSata göre soylicen canım.erkek çocukları genelde hep haftasından önde gider.sonra sonra dengeler haftayı.suan sata göre 17haftalik desek 3hafta sonraya gün al bence.sata göre 20haftalik ultrasona göre 21haftalik olursun.bi sorun olmaz .zaten 18 22 arası diyorlar.yine de sen bilirsin tabi.
Aboww uykusuzluk bnm adım gibi bsy oldu.bide bu aralar bulantılarım pik yaptı.cikarmazsam dolanıp duruom.burnum tıkanıyor nefesim daralıyor yine dolanıp duruom.
Bi araştırayım ozaman canım sağol.Bende senin gibi düşünüyorum. Burada çok kez yazdım kendimi markanın tanıtım elemanı gibi hissediyorum ama bence bu enfeksiyon durumu için NBL Gynobiotics i bi araştırın , deneyin. Bana çok iyi geliyor. NBL zaten probiyotik konusunda çok bilimdir bir firma
Eurofinste iyi bence , burada bir çok arkadaş oraya yaptırdı nipt testini
Ay kafam çok karışıkValla benim doktorum ayrıntılı ultrason randevusunu ultrasonda çıkan haftaya göre verdi. Ama bir çok arkadaşım son adet tarihine göre aldı randevuyu. Bu konuda doktorun ne derse onu yap bence çok düşünme
Beni tarif ettin vücut kendini bebeğin gece ağlamalarına hazırlıyor herhalde
Valla ne sen sor ne ben söyleyeyim iyice tosuncuk oldum ben , 7 kilo aldım
Tamam canım çok sağolDetaylı usg de son adet tarihin baz alınır, şu an öndesin ama bu değişebilir haftasını yakayabilir önemli olan son adet tarihidir