- 13 Kasım 2022
- 2.075
- 4.440
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tam regl günümde olmuştu hafif lekelenmeGüzel anneler bir şey sormak istiyorum yerleşme kanaması döllenmeden kaç gün sonra geldi sizde?
Takip ettim sizi benimde hesabım petekcansaliKızlar burada artık tanıştık hamileliği beraber geçirdik doğum yaptık hala yardımlaşıyoruz intagramda takipleşmeye ne dersiniz![]()
Ben de istek gonderdim size. Gozde ismimTakip ettim sizi benimde hesabım petekcansali
Canım ben yaz için hep tulum kullandım kısa kollu ve şort gibi tek parça ürünleri seviyorum çantada da çok yer kaplamıyor şapka olarak decathlon dan uv korumalı almıştım ense kısmını da kapatıyor mayo almıştım abilere oda uv korumalıydı yine decathlondan almıştım güneş kremi de hep mustela kullandım bu sene badger alacağımKızlar yaz için önereceğiniz şapkalar ve rahat kıyafetler var mı ?
Decathlon hiç aklıma gelmemişti oraya bakayımCanım ben yaz için hep tulum kullandım kısa kollu ve şort gibi tek parça ürünleri seviyorum çantada da çok yer kaplamıyor şapka olarak decathlon dan uv korumalı almıştım ense kısmını da kapatıyor mayo almıştım abilere oda uv korumalıydı yine decathlondan almıştım güneş kremi de hep mustela kullandım bu sene badger alacağım
Biz LCW den aldık bir kaç bişey canım yazlık sapkada aldık ama daha kullanmadıkDecathlon hiç aklıma gelmemişti oraya bakayımYazlık hiçbir şey almadım şimdi kıyafetleri de küçük olmaya başladı yeni bir alışveriş yapmam lazım
Güneş kremi için de cildi çok hassas uygun bir şey bulmam lazım
Seni de takip ediyorum kuzum hmnInstagram: ben.tugce.ogretmenbende beklerim takipleselim bebislerin büyüdüğünü birlikte görelim
![]()
Ben geçen seneyi hep elbiselerle geçirdim bu sene ne giyeceğim bilmiyorum.Her an emzirmeye hazır olmalıyımBiz LCW den aldık bir kaç bişey canım yazlık sapkada aldık ama daha kullanmadıkkendime hiç biseye begenemiyorum
![]()
Canım ıslak kek patates salatası yada magnolia da olabilir 3-2-1 poğaça yapabilirsin çok basit arpa şehriye salatası kurabiye hazır alma şansın varsa al derim yada hazır yufkadan hemen sodalı bir börek olabilir online sipariş verme şansın varsa malzemeleri sipariş verirsin ben artık çocuklarla markete çıkamıyorum eve sipariş getirtiyorum kolaylık oluyorKızlar akşama misafirlerim gelecek çaya. Basit ikramlık neler yapabilirim? Denenmil tarifler2 bebeğim var, bugün bi haller var ikisinde de. Benim stresim onlara mı geçti ne. Daha evi bile toparlayamadım, mutfağa giremedim
Benim abilerden kalma kıyafet çok bende abilere alışveriş yapıyorum temiz olanları ayırıyorum küçük oğluma kalıyor tabi hoşuma giden şeyler olunca dayanamayıp alıyorum ama genelde alışveriş abilere oluyorDecathlon hiç aklıma gelmemişti oraya bakayımYazlık hiçbir şey almadım şimdi kıyafetleri de küçük olmaya başladı yeni bir alışveriş yapmam lazım
Güneş kremi için de cildi çok hassas uygun bir şey bulmam lazım
Tatlı benden olsunKızlar akşama misafirlerim gelecek çaya. Basit ikramlık neler yapabilirim? Denenmil tarifler2 bebeğim var, bugün bi haller var ikisinde de. Benim stresim onlara mı geçti ne. Daha evi bile toparlayamadım, mutfağa giremedim
Yeğenim doğacak eylülde ben de ona götüreceğimBenim abilerden kalma kıyafet çok bende abilere alışveriş yapıyorum temiz olanları ayırıyorum küçük oğluma kalıyor tabi hoşuma giden şeyler olunca dayanamayıp alıyorum ama genelde alışveriş abilere oluyor![]()