Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    110
Evet benim ilk :) Benim eşim de evden çalışıyor dolayısıyla şu an için oynayacak iki kisi var kızımla, her molasinda gelip ilgileniyor. Gerçi yavrum hep bana bakıyor, beni istiyor. Eşim kıskanıyor çok, ne yapsa olmuyor. Hani kız çocukları babaya düşkündü falan diyor 😂 dedim ona daha var.
Senin kıskanarak bakacağın günlerde gelecek . Benimki babasına neler diyor bir bilsen. 2 yıldır kuaför bile konuştu sakallarını bile kestirtmio kısaltıo garibim. Seni öyle beğenmiyorum diye ağlıyor. 😀

Senin kıskanarak bakacağın günlerde gelecek . Benimki babasına neler diyor bir bilsen. 2 yıldır kuaför bile konuştu sakallarını bile kestirtmio kısaltıo garibim. Seni öyle beğenmiyorum diye ağlıyor. 😀
Ay görece daha iyiyim ama pzt salı cidden ben hasta olduğum için ateşim vs de çıktı zor geçti ama şimdi daha iyiyim yarınki kontrolse doktor kızım için de iyileşti bitti bu iş derse aşırı rahatlayacağım. Valla annelikte level atladım. Yapamam edemem dediğim her şeyi yapabileceğimi gördüm😅

Tag
Tahmini ne zaman olur bu surec ? Söyleyeyim de sevinsin garibim 😂 internette denk geliyorum sakalını kesen babaya çocukların tepkileri çok fena oluyor 😁

Ay görece daha iyiyim ama pzt salı cidden ben hasta olduğum için ateşim vs de çıktı zor geçti ama şimdi daha iyiyim yarınki kontrolse doktor kızım için de iyileşti bitti bu iş derse aşırı rahatlayacağım. Valla annelikte level atladım. Yapamam edemem dediğim her şeyi yapabileceğimi gördüm😅
Hadi gecmis gitmis olsun simdiden. Kotu bir deneyim olarak kalsin bu da. 🤗

Çok daha iyiyi evimizdeyiz öksürükler baya azaldı tedavi devam yarın kontrolü var bakalım umarım her şey çok iyidir

Biz hastalıktan kilo bile verdik, sizin bebişte rahatsızlanmıştı ne kadar güzel emse bile içeride bi savaş var normal. Doktorum da bana öyle dedi kilosuna takılma şu am iyileşince geri alır dedi
Çok şükür sevindim.Yaa bende sabah beri takıyorum kilosunu.Hemen kuruyemiş hurma aldırttım.Bestlak başladım.Benim zaten sütüm su gibi az almasını tahmin ediyordum malesef.İnşallah topsrlarız da bebişlerimizi sağlıklarına kavuşurlar

Tag

Tahmini ne zaman olur bu surec ? Söyleyeyim de sevinsin garibim 😂 internette denk geliyorum sakalını kesen babaya çocukların tepkileri çok fena oluyor 😁
O tepkileri yaşıycan 6.7 aylık oldu mu her traşta yabancı sanıp ağlıycak. Eşim sakalını kapatır biraz konuşur sever öyle açardı gene ağlardı. Benimki benimle bağını koparfığında babacı oldu . 2 yaşından sonra başlıyor süreçleri

Çok şükür sevindim.Yaa bende sabah beri takıyorum kilosunu.Hemen kuruyemiş hurma aldırttım.Bestlak başladım.Benim zaten sütüm su gibi az almasını tahmin ediyordum malesef.İnşallah topsrlarız da bebişlerimizi sağlıklarına kavuşurlar
hurma sütün yağlan masını sağlıyor mu

İnanki annelik güç demek. Küçücük dikişli pipiye dokunamam edemem diye ağlarken şimdi tüm bakımını yapıyorum. Duşta hafif masaj bile yaptım. Diyorum ya mecbur kalındı mı yapımayacak hiç bir şey yok. Daha zor zamanların olacak ne kadar güzel baş edeceğini göreceksin. Söz konusu evlat olunca yapamam dediğin herşeyi yapıyorsun. İnşallah kızın da iyi olcak merak etme bebek bunlar hasta ola ola büyüyecektir. Her yabancı mikroba hastalanıp bağışıklık kazanacaklar. Kızımı ilk kreşe verdiğimde kesintisiz hatırlıyorum da her hafta her hafta hasta olurdu. İşten artık utanarak çıkıyordum. Bu sene ilk okula gidecek İnşallah bağışıklığı kuvetlenmiştir hasta olmaz.

Memeler mefta. İnek gibi sağmaktan uçları acıyor artık. Biliosunuz doğduğundan beri memeyle kavga eden bebeğim var. Sünnet süreci zarar görmesin diye emziriom 2 dkkdan sonra kavga başlayınca gerisini sağarak veriyorum. Biberonla daha sakin. Sütüm fazla geliyor diye istemiyor sanırım. Şu ağrılı süreci atlatsaydık hayırlısı ile kavga gürültü emişmemize devam ederdik. Yoksa göğüsler yaralanacak belli. Dokununca acıyor 😢

Bilmiyorum ama faydalı oldugu için aldırdım.İnternete yazınca ceviz fındık badem vs yazıyor ama hurma süt arttırıyor bence kalitesinede etki ediyodur diye düşündüm
ben de deneyeyim sulu olma konusuna henüz çözüm getiremedimm 🤦🏻‍♀️
Memeler mefta. İnek gibi sağmaktan uçları acıyor artık. Biliosunuz doğduğundan beri memeyle kavga eden bebeğim var. Sünnet süreci zarar görmesin diye emziriom 2 dkkdan sonra kavga başlayınca gerisini sağarak veriyorum. Biberonla daha sakin. Sütüm fazla geliyor diye istemiyor sanırım. Şu ağrılı süreci atlatsaydık hayırlısı ile kavga gürültü emişmemize devam ederdik. Yoksa göğüsler yaralanacak belli. Dokununca acıyor 😢
ben eskisi kadar sağmıyorum ama makine hafif acı yapıyo göğüslerim de alışmış sanırım çok sık sağdım ilk zamanlar. göğüs ucu kremi mutlaka kullanın bana ayva çekirdeği de çok yaramıştı

Benim de sütüm var ama benim de biraz yağlanmasına ihtiyacım var. İnt lohusa yağı gördüm burada da kullananlar var ama böyle şeylerden korkuyorum hep ben bir türlü alamadım. Avakoda aldım şimdi onu denicem
İnanki annelik güç demek. Küçücük dikişli pipiye dokunamam edemem diye ağlarken şimdi tüm bakımını yapıyorum. Duşta hafif masaj bile yaptım. Diyorum ya mecbur kalındı mı yapımayacak hiç bir şey yok. Daha zor zamanların olacak ne kadar güzel baş edeceğini göreceksin. Söz konusu evlat olunca yapamam dediğin herşeyi yapıyorsun. İnşallah kızın da iyi olcak merak etme bebek bunlar hasta ola ola büyüyecektir. Her yabancı mikroba hastalanıp bağışıklık kazanacaklar. Kızımı ilk kreşe verdiğimde kesintisiz hatırlıyorum da her hafta her hafta hasta olurdu. İşten artık utanarak çıkıyordum. Bu sene ilk okula gidecek İnşallah bağışıklığı kuvetlenmiştir hasta olmaz.
Size de çok geçmiş olsun valla be güçlü kadınlarız helal bize😅

Selamlar herkese, 2 Nisanda sezaryenle doğum yaptım bebiş artık anne karnında yeterli kilo alamadığı için ve 2375 olarak doğdu, düşük doğum kilolu oladak geçiyor. 9.gün kontrolünde 2225 gr cıktı hastaneden gecen cuma 2180 gr cıkmıstık yani 1 haftada 45 gr almıs maalesef. Aslında günde 7 bez değiştiriyoruz ama sanırım sütüm gelse de kalorisi yetmedi. Dün doktorumuz mamayı degistirdi ve Aptamil premil önerdi. Sizlere sormak istediğim, mama ve süt verdiğinizde kac cclik veriyordunuz ilk haftalarda tek seferde? Benim bebeğim 30 ancak alabiliyor ama mama kabı üzerinde 60 gördüm kafam karıstı, doktor da geceleri anne sütü üzerine mama ver diyor ama sağıp verdiğim 30 cclik anne sütü üzerine mamayı denediğimde 5-10 cc anca icebiliyor. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, çok küçük ve nasıl büyüyecek bilemiyorum :(

ben de deneyeyim sulu olma konusuna henüz çözüm getiremedimm 🤦🏻‍♀️

ben eskisi kadar sağmıyorum ama makine hafif acı yapıyo göğüslerim de alışmış sanırım çok sık sağdım ilk zamanlar. göğüs ucu kremi mutlaka kullanın bana ayva çekirdeği de çok yaramıştı
Ya bu süreci atlatsam gene kavgayla emişecez. Hareketlendiği için tutamıyorum pipi acımasın diye. Yoksa bir şekilde doyuruyor kendini

Benim de sütüm var ama benim de biraz yağlanmasına ihtiyacım var. İnt lohusa yağı gördüm burada da kullananlar var ama böyle şeylerden korkuyorum hep ben bir türlü alamadım. Avakoda aldım şimdi onu denicem

Size de çok geçmiş olsun valla be güçlü kadınlarız helal bize😅
Aldım ben deneyeceğim o yağı.Bizim dün 2.ay aşılarımız vardı çok stres yaptım iki üç gündür ve sütüm azaldı malesef dün gözle görülür şekilde fark ettim.Buzlukta sütüm var allahtan 2-3 gün götürür bitene kadar inşallah arttırabilirim tüm tuşlara basıyorum şu an.Azaldığı için de bir de dün bir ton ağladım mama veririrm hiç sıkıntı değil ama oğlum memede emerek uyuyor ve bu beni zorlayacak eds ile vereceğim gibi.

Kızlar bebeği 2 ayı geçenler; siz her güldüğünüzde bebeğiniz de size gülüyor mu? Benim kızım sabahları gülüyor ama her gülüşüme gülmüyor. Uzun uzun sohpet edip yüzüne dokununca gülüşleri var ama bu sosyal gülümseme hep mi olmalı?

Kızlar bebeği 2 ayı geçenler; siz her güldüğünüzde bebeğiniz de size gülüyor mu? Benim kızım sabahları gülüyor ama her gülüşüme gülmüyor. Uzun uzun sohpet edip yüzüne dokununca gülüşleri var ama bu sosyal gülümseme hep mi olmalı?
Siz niye taktınız bu kadar gülümseme olayına? Biz koca koca insanlar bile sabah gülerek uyanmıyoruz, her gülene gülmüyoruz. Biraz fazla acele ediyorsunuz. Gülüyormuş zaten size, nasil her seferinde size tepki versin ? Gazi vardır, açtır, huzursuzdur. Hiç olmasa canı gülmek istemiyordur o an gülmez. Akışa bırakın her bebek kendi ritmiyle büyüyor. Böyle yaparak kendinizi de bebeğinizi de huzursuz edersiniz.

daha önce de yazmıştınız yazdım o zamanda size. her zaman gülemez insan doğasına aykırı. hep huzurlu uyanamaz her an hzurlu keyifli olamaz.
2,5 aylık olmak üzere her dakika gülmüyor bazen konuşuyorum konuşuyorum ben yoruluyorum ama gülmüyor. bazen de hiç ses etmesem de durup yüzüme bakıp gülüyor.
takılmayın bunlara şimdiden. çok küçükler daha

Siz niye taktınız bu kadar gülümseme olayına? Biz koca koca insanlar bile sabah gülerek uyanmıyoruz, her gülene gülmüyoruz. Biraz fazla acele ediyorsunuz. Gülüyormuş zaten size, nasil her seferinde size tepki versin ? Gazi vardır, açtır, huzursuzdur. Hiç olmasa canı gülmek istemiyordur o an gülmez. Akışa bırakın her bebek kendi ritmiyle büyüyor. Böyle yaparak kendinizi de bebeğinizi de huzursuz edersiniz.
Benimki kaşlarını çatıp bana bakıyor. 😅

Back
X