Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    231
Rica ederim 🌸 biraz göz kararı aslında ama yaklaşık 1.5 su bardağına 1er tatlı kaşığı atıyorum. Büyük bi kupam var o yüzden 1.5 su bardağı. Cezveye hepsini koyup kaynatıyorum. 4-5 dk demlensin diye bekliyorum süzüp içiyorum. Umarım faydasını görürsün
Kimyon toz olarak mı yoksa oda mı aktardan alıyorsun

Ay evet çok komikler gerçekten. Bizimki sahte öksürük yapmaya başladı bana. sabah mama yerken boğazına kaçıp öksürdü. panikledim kucağıma aldım öptüm sarıldım falan. Bütün gün öhö öhö yapıyo. Numara yani belli 😂😂 nasıl olabilir böyle bişey çok şaşırdım
Hahahhha maşallah 🧿 Tuniş de bez değiştirirken üstüme işeyip gülüyor 😅 belki benim tepkilerime gülüyor ama bilerek yapıyor gibi 🤣

Kizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah 🤲

Kizlar bsy sorcam.bebekleriniz emerken elleryle göğsünüzu tutuyor mu ?daha erken mi acaba.oglumda kaçıncı ayda başladi unuttum.kizim 4 aylık oldu şükür elhamdülillah 🤲
Maşallah🧿 Bilinçli mi bilmiyorum ama sürekli göğsümü okşuyor emerken o minik parmakları kıt kıt ısırıp yemek istiyorum zor tutuyorum kendimi 😅 biz 9 gün sonra 3 aylık olucaz

Eline verdiğin oyuncaklari tutabiliyor mu cnm
canım bir süredir memeyi tutuyor.Dambılı başlarda tam tutmuyordu ben eline koyuyordum parmaklarıyla tutturup bırakıyordum.Sonraları kendi alıştı bayadır tutuyor.Şimdi dambılı veriyorum eline baya tutuyor ağzına götürüyor emiyor sıkılınca da atıyor.Battaniyesini falan çekiyor bulduğu her şeyi ağzına götürmeye çalışıyor.Benimki 40+1 de doğdu gelişime etkisi var mı bilmiyorum.

Sezaryen oldum doktorum 2 sene kesin bir yöntem ile korun dedi.Süt koruyor deniyor ama hamile kalanlar oluyormuş.
Evet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.

Tane kimyon olarak aktardan alıyorum. Ama ilk zamanlar bulamadığım için toz kimyonla yaptım. Sadece onu süzmek için bez kullanmak gerekiyor.
Çok teşekkür ederim canım yarıb eşime baktırcam valla hemen denemek istiyorum 😅

Evet oluyor maalesef. Benim korunmasız ilişki durumum oldu. Yani geri çekilme yöntemi ile korunuyor eşim sanırım tam çekilemedi bu kez kaçtı şimdi yeniden gebe kalma korkusu sardı. Umarım olmaz böyle birşey.
Doktorlsr geri çekilmeyi bi korunma yöntemi kabul etmiyorlsr sma biz böyle 3 yıl korunduk 😂 riskli bi yöntem

Doktorlsr geri çekilmeyi bi korunma yöntemi kabul etmiyorlsr sma biz böyle 3 yıl korunduk 😂 riskli bi yöntem
Bizde hamilelik öncesi böyle korunuyorduk. Umarım hamile kalmam tekrardan çok korkuyorum. Ertesi gün hapı da kullanamam emzirdiğim için

Bacım sende 3 cocukmu var Allah bağışlasın ☺️kız biz biriylf baş eddemiyoz sen cennetlikmisin nesin 🥰
🥰🥰 evet canım 5.5 yaşında ikiz oğullarım var birde 3. Oğlum doğdu işte zor ama keyifli yanları da çok nem keyif almaya çalışıyorum yoksa aklımı oynatırım😂

Back
X