• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Heh tamam yalnız değilmişim bende dedim bizim paşa mı farklı 😅 ahh keşke uzun uzun dursalar da bizde biraz dinlenip işlerimizi halledebilsek, o günler gelecek mi dört gözle bekliyorum 🥹
Evet ışık hızı ile gelecek hemde🥹 ana kucağına oturup senin bulaşık yıkamani izleyecek, birlikte çamaşır katlayacaksiniz içine girip gülücukler sacacak, eline hışırtılı bı şey verince dakikalarca onunla kavga edecek🌺 ah her anları çok güzel değil mi? Şimdi bi şey öğrenmiş sabah uyanınca günaydın diyince gülüyor aaa uuu seslerini çıkarıyor laf istiyor çok çenesiz olacak belli ki🥹

Evet ışık hızı ile gelecek hemde🥹 ana kucağına oturup senin bulaşık yıkamani izleyecek, birlikte çamaşır katlayacaksiniz içine girip gülücukler sacacak, eline hışırtılı bı şey verince dakikalarca onunla kavga edecek🌺 ah her anları çok güzel değil mi? Şimdi bi şey öğrenmiş sabah uyanınca günaydın diyince gülüyor aaa uuu seslerini çıkarıyor laf istiyor çok çenesiz olacak belli ki🥹
Yaaaa ne güzel yazmışsın 🥹🤲🏻 benim ilk bebeğim olduğu için tecrübesiz, endişeli, her şeyi kafaya takan bir moddayım maalesef ama sen böyle yazınca hayal ettim o günleri keşke hemen o günler gelse diye iç geçirdim. Evet yaa benimki de aaa uuu seslerini nasıl çıkarıyor bi de ben onu taklit edince gülüyor şımarık şımarık 🥰 sağlıklı olsunlar da güzel güzel büyüsünler inşallah

Kızlar beneğim dünden beri
Çok kusuyor hem de ufak kusmalar olsa önemsemezdim ama bayağı kötü kusuyor çok fazla neden olabilir ?

Kizlar bizim bebenin orta parmağında tırnağın kenarı eti kızarmış tırnak mi batmıştır acaba🥺için sizladi

Kızlar temiz yaparken yüzey temizleyici kullanıyordum yerleri silerken kokulu olan.ama bebisten dolayı doğal şeyler kullanmak istiyorum siz neyle siliyorsunuz
Eşim sirke kokusuna dayanamıyor. Ben o yüzden beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici kullanıyorum hala. Sonra bi de duru suyla vileda yapıyorum. Emeklerken anlarım bilemiyorum bi günleri görelim de:)

Kızlar beneğim dünden beri
Çok kusuyor hem de ufak kusmalar olsa önemsemezdim ama bayağı kötü kusuyor çok fazla neden olabilir ?
Beslenmeden sonra dik tutmana rağmen fışkırarak kusuyorsa bi doktora sor istersen canım. Bi ara bizde de oldu doktorun ilk sorduğu soğuk mama verdin mi oldu. Ben ağzı yanmasın diye korkudan biraz fazla ılık yapıyodum. Midesini üşütmüş meğer. Sıcak yapınca düzeldi

Kızlar bu saatlerde bebeklerle napiyorsunuz,😅 bizimki esniyor oyaliyorum ama kucağında ama durmuyor

Kızlar bu saatlerde bebeklerle napiyorsunuz,😅 bizimki esniyor oyaliyorum ama kucağında ama durmuyor
valla uyudu şimdi oyalamayı beceremedim😂 hem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir

Gece uykusuna yatırdım saat 8de inşallah 11-12ye kadar uyanmaz sonrada emmek için kalkıyor 3 saatte bir, akşamları dinlenebiliyorum en azından tabii şimdilik yarın ne olur belirsiz 😅😅

valla uyudu şimdi oyalamayı beceremedim😂 hem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir
Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz güzel geçer 🙏🏻 ama mutlaka evde ateş düşürücü şurup olsun, bizim bebişin ateşi çıktı ilk gün şurup verdim hemen düştü onun haricinde bir etkisi olmadı çok şükür ilk ateşlenmesi olunca insan panik oluyor tabii

Benomkidr meme emiyor geri bırakıyor alıyor uykusu var direniyor 😭inşallah güzel atlatır canım telaş yapma banyo yaptirdin mi 3, gün banyo yasak

Bizimki
Bizimki huzursuzlandi calbol vermiştik rahat gecirdik çok şükür ertesi günü de verdim ben sabah öyle akşam bizimki şimdi memeyi emerken ucunu çekiyor koparak gibi neden öyle yapsr,😭

Beslenmeden sonra dik tutmana rağmen fışkırarak kusuyorsa bi doktora sor istersen canım. Bi ara bizde de oldu doktorun ilk sorduğu soğuk mama verdin mi oldu. Ben ağzı yanmasın diye korkudan biraz fazla ılık yapıyodum. Midesini üşütmüş meğer. Sıcak yapınca düzeldi
Soğuktan kastın kaç derece civarıydı mama?

Benomkidr meme emiyor geri bırakıyor alıyor uykusu var direniyor 😭inşallah güzel atlatır canım telaş yapma banyo yaptirdin mi 3, gün banyo yasak
Koldan olan aşı Nisan başında yapılacak. O aşı için 3 gün yasakmış. Diğerlerinde duş alabilir dedi doktor. Ama her ihtimale karşı yaptırdım😂
Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz güzel geçer 🙏🏻 ama mutlaka evde ateş düşürücü şurup olsun, bizim bebişin ateşi çıktı ilk gün şurup verdim hemen düştü onun haricinde bir etkisi olmadı çok şükür ilk ateşlenmesi olunca insan panik oluyor tabii
Sağol canım. Fitil de calpol şurup da var evde. İnşallah gerek kalmaz. Valla ateşi bi şekilde düşürürüz ama huysuzluğu çok pis bizimkinin. Durdurabilene aşkolsun😂

Koldan olan aşı Nisan başında yapılacak. O aşı için 3 gün yasakmış. Diğerlerinde duş alabilir dedi doktor. Ama her ihtimale karşı yaptırdım😂

Sağol canım. Fitil de calpol şurup da var evde. İnşallah gerek kalmaz. Valla ateşi bi şekilde düşürürüz ama huysuzluğu çok pis bizimkinin. Durdurabilene aşkolsun😂
Hemşire bize 3 gün banyo yok diyor hepsi başka diyor ozaman 😅

Back
X