Evet kesinlikle aynısı bizim bebiş de hep yarım saat uyuyor sadece bir kere iki saatlik uykuya yatıyor gündüz. Demek ki herkesin aynı diye düşünüp kendimizi rahatlatalımGündüz bizimki de aynı en fazla yarım saat bir saat bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kesinlikle aynısı bizim bebiş de hep yarım saat uyuyor sadece bir kere iki saatlik uykuya yatıyor gündüz. Demek ki herkesin aynı diye düşünüp kendimizi rahatlatalımGündüz bizimki de aynı en fazla yarım saat bir saat bakalım
Evet ışık hızı ile gelecek hemdeHeh tamam yalnız değilmişim bende dedim bizim paşa mı farklıahh keşke uzun uzun dursalar da bizde biraz dinlenip işlerimizi halledebilsek, o günler gelecek mi dört gözle bekliyorum
![]()
Yaaaa ne güzel yazmışsınEvet ışık hızı ile gelecek hemdeana kucağına oturup senin bulaşık yıkamani izleyecek, birlikte çamaşır katlayacaksiniz içine girip gülücukler sacacak, eline hışırtılı bı şey verince dakikalarca onunla kavga edecek
ah her anları çok güzel değil mi? Şimdi bi şey öğrenmiş sabah uyanınca günaydın diyince gülüyor aaa uuu seslerini çıkarıyor laf istiyor çok çenesiz olacak belli ki
![]()
Sadece sirke koyunca temizlenmiyormus gibi geliyorBeyaz sirkehem nazara da iyi gelir
Eşim sirke kokusuna dayanamıyor. Ben o yüzden beyaz sabun kokulu yüzey temizleyici kullanıyorum hala. Sonra bi de duru suyla vileda yapıyorum. Emeklerken anlarım bilemiyorum bi günleri görelim de:)Kızlar temiz yaparken yüzey temizleyici kullanıyordum yerleri silerken kokulu olan.ama bebisten dolayı doğal şeyler kullanmak istiyorum siz neyle siliyorsunuz
Beslenmeden sonra dik tutmana rağmen fışkırarak kusuyorsa bi doktora sor istersen canım. Bi ara bizde de oldu doktorun ilk sorduğu soğuk mama verdin mi oldu. Ben ağzı yanmasın diye korkudan biraz fazla ılık yapıyodum. Midesini üşütmüş meğer. Sıcak yapınca düzeldiKızlar beneğim dünden beri
Çok kusuyor hem de ufak kusmalar olsa önemsemezdim ama bayağı kötü kusuyor çok fazla neden olabilir ?
valla uyudu şimdi oyalamayı beceremedimKızlar bu saatlerde bebeklerle napiyorsunuz,bizimki esniyor oyaliyorum ama kucağında ama durmuyor
Gece uykusuna yatırdım saat 8de inşallah 11-12ye kadar uyanmaz sonrada emmek için kalkıyor 3 saatte bir, akşamları dinlenebiliyorum en azından tabii şimdilik yarın ne olur belirsizKızlar bu saatlerde bebeklerle napiyorsunuz,bizimki esniyor oyaliyorum ama kucağında ama durmuyor
Şimdiden çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz güzel geçervalla uyudu şimdi oyalamayı beceremedimhem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir
Benomkidr meme emiyor geri bırakıyor alıyor uykusu var direniyorvalla uyudu şimdi oyalamayı beceremedimhem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir
Bizimkivalla uyudu şimdi oyalamayı beceremedimhem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir
Bizimki huzursuzlandi calbol vermiştik rahat gecirdik çok şükür ertesi günü de verdim ben sabah öyle akşam bizimki şimdi memeyi emerken ucunu çekiyor koparak gibi neden öyle yapsr,valla uyudu şimdi oyalamayı beceremedimhem de tuvalete gideyim diye ana kucağına koydum geldiğimde uyumuştu. Yarın da 2. Ay aşıları var. Çok gerginim. Hepatit b bile bu çocuğu mahvetti yarını nasıl atlatıcaz kim bilir
Soğuktan kastın kaç derece civarıydı mama?Beslenmeden sonra dik tutmana rağmen fışkırarak kusuyorsa bi doktora sor istersen canım. Bi ara bizde de oldu doktorun ilk sorduğu soğuk mama verdin mi oldu. Ben ağzı yanmasın diye korkudan biraz fazla ılık yapıyodum. Midesini üşütmüş meğer. Sıcak yapınca düzeldi
Biz zinco kullaniyoruzKızlar gaz damlası olarak ne kullanıyorsunuz
O zaman biberon ısıtıcım yoktu tam bilemiyorum. Ama baya ılık yani. Serçe parmağımla kontrol ediyorum hiç sıcaklık gelmiyordu. Muhtemelen 30 derecelerdeydi. Şimdi 40 yapıyorum tamSoğuktan kastın kaç derece civarıydı mama?
Koldan olan aşı Nisan başında yapılacak. O aşı için 3 gün yasakmış. Diğerlerinde duş alabilir dedi doktor. Ama her ihtimale karşı yaptırdımBenomkidr meme emiyor geri bırakıyor alıyor uykusu var direniyorinşallah güzel atlatır canım telaş yapma banyo yaptirdin mi 3, gün banyo yasak
Sağol canım. Fitil de calpol şurup da var evde. İnşallah gerek kalmaz. Valla ateşi bi şekilde düşürürüz ama huysuzluğu çok pis bizimkinin. Durdurabilene aşkolsunŞimdiden çok geçmiş olsun inşallah sorunsuz güzel geçerama mutlaka evde ateş düşürücü şurup olsun, bizim bebişin ateşi çıktı ilk gün şurup verdim hemen düştü onun haricinde bir etkisi olmadı çok şükür ilk ateşlenmesi olunca insan panik oluyor tabii
Hemşire bize 3 gün banyo yok diyor hepsi başka diyor ozamanKoldan olan aşı Nisan başında yapılacak. O aşı için 3 gün yasakmış. Diğerlerinde duş alabilir dedi doktor. Ama her ihtimale karşı yaptırdım
Sağol canım. Fitil de calpol şurup da var evde. İnşallah gerek kalmaz. Valla ateşi bi şekilde düşürürüz ama huysuzluğu çok pis bizimkinin. Durdurabilene aşkolsun![]()