Atak haftasındayız diye böyle olduğunu umuyorum. Haftasonundan beri böyle, inşallah geçecek yakında
Ben gece ve dışarı çıkarken prima gündüz sleepy kullanıyorum. Gece kaka yapmıyor prima ile rahat ediyoruz. Taşma vs olmuyor. Prima baya büyük 1 numarasını kullanıyoruz hala. Sleepy de 2 numaradayız, bazen taşma oluyor çok hareket ederse. 5-5.5 kilo arası. 3 numara çok büyük geliyor.
Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz
Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz
Olmadı şükür. Pişik kremini de her seferinde sürmedim günde 1 2 kez sürdüm. Altı açık durmayı seviyor 5 10 dk altı açık duruyor havalanıyor. Hafif kızarırsa da hametan sürüyorum.
Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
Kaç günlük kaç kilo? Tuniş 90cclik mamayı arkamı dönmeden bitiriyor versem 120de içer 10dk falan sürüyor bitirmesi o yüzden dedim dün size aventin 2 numarası bence hızlı diye. Tuniş mamayla uykuya hiç dalmıyor, mamadan sonra ya meme ya da fış fışlama
Kızlar ben sleepy bio natural kullanıyordum şimdiye kadar. 6 kilo oldu bizimki. 3 numaraya geçtim bu hafta ama sürekli taşırıyor gece bile max 3 saatte değiştiriyorum.. 3 numara büyük geliyor gibi ondan mı taşırıyor acaba. Bacaklarında da iz oluyor hep baya sıkı bağlıyorum..
Siz ne kullanıyorsunuz bez?
Mustela stelopia kullanıyorum, faydası oluyor.
Oğlumda hiç böyle olmamıştı, başka birinden de duymamıştım. Şimdi hepimizin bebeğinde var neredeyse, mevsimsel bir şey olduğunu düşünmeye başladım
Eski baby turco kalmamış.oglumda 1yasindan bırakana kadar kullanmıştım.cok iyiydi.simdi aşırı ince yapmışlar sanki.bezin dışından kaka yapmış olduğunu bile görebiliyorsun.
Ben bı türlü sevemedim sleepy i ya.molfix baya stok yaptık.
Bende baya stok yaptım.bilmiyorum abarttım mi ama 3numaradan 600tane almışım.
Korkma kuzum herkeste cikcak die bsy yok maşallah bnm kızda ateş çıkmadı ama biraz huysuzlandi.gelince calpol içirdim çay kaşığıyla.
Bizde ondan aldık.cok iyi geldi bize.
Eski baby turco kalmamış.oglumda 1yasindan bırakana kadar kullanmıştım.cok iyiydi.simdi aşırı ince yapmışlar sanki.bezin dışından kaka yapmış olduğunu bile görebiliyorsun.
Rotarix aldık biz iki doz yaptircz.oglumda da iki doz yaptırdık.3dozda mi varmış