Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Gece için ben de prima alacağım yarın. farklı bez kullanmayın pişik yapar demişti eğitimdeki bebek hemşiresi ama senin bebiş böyle alıştığı için sorun olmamıştır, inşallah bize de sorun olmaz

Olmadı şükür. Pişik kremini de her seferinde sürmedim günde 1 2 kez sürdüm. Altı açık durmayı seviyor 5 10 dk altı açık duruyor havalanıyor. Hafif kızarırsa da hametan sürüyorum.

Ben de bebebao aldım ama bir türlü başaramadım. Flanş büyük geliyordu küçük flanş sipariş verdim. Hangi modda hangi seviyede kullanıyorsunuz?
Orta seviyelerde kullandım başlarda, normal çekim modunda mavide yani, en sondan iki eksikle yapıyorum canım

Bnmki 1.5 aylık henuz. 4.5 kilo civari. Prima premiumcare kullaniyorum doğduğundan beri. Arada da hediye gelen babyturco bağlıyorum:)

Bnm Tuna da 44 gunluk oldu. Biberon olarak philips avent 0 almistim dogdugunda. Simdi acaba kac numaraya gecmem lazim?

Bnm Tuna da 44 gunluk oldu. Biberon olarak philips avent 0 almistim dogdugunda. Simdi acaba kac numaraya gecmem lazim?
Bende 2 ve 3 var ikiside artık ay olarak oluyor ama ben 2den devam ediyorum. Sizdeki 0 bizdeki 2yi kapsıyor sanırım.

Eklentiler

• 32f5c4e95b_philips-avent-dogal-tepkili-biberon-emzigi-2li-1-numara-0-ay.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 9
  • e7520f8695_philips-avent-dogal-tepkili-biberon-emzigi-2li-3-numara-1-ay.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 9
Ben bı türlü sevemedim sleepy i ya.molfix baya stok yaptık.
Biz Molfix stok yaptık canım kaka tasma oluyot bazen ama çiş de hiç olmadı genel olarak memnunuz pisikte olması çok şükür
Bende baya stok yaptım.bilmiyorum abarttım mi ama 3numaradan 600tane almışım.
İnsallah kuzum doktora ateş dusurucu de yazdırdım bakalım bizi neler bekliyor bu gece
Korkma kuzum herkeste cikcak die bsy yok maşallah bnm kızda ateş çıkmadı ama biraz huysuzlandi.gelince calpol içirdim çay kaşığıyla.
Bizde ondan aldık.cok iyi geldi bize.
Ben babyturco kullanıyorum.
Gece 10-12 saat falan almıyorum bezini, eğer ağlamazsa.
6 kiloya 3 numara uygun oluyor genelde.
Eski baby turco kalmamış.oglumda 1yasindan bırakana kadar kullanmıştım.cok iyiydi.simdi aşırı ince yapmışlar sanki.bezin dışından kaka yapmış olduğunu bile görebiliyorsun.
Canım 2 doz olan mı iyi 3 doz olan mı bir de eczanelerde kolay bulunuyor mu
Rotarix aldık biz iki doz yaptircz.oglumda da iki doz yaptırdık.3dozda mi varmış

Calbol verdik kuzum uyudu gece ateş cikarmi acaba uyanıp bakmak gerekirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…