Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Aslında gece altını ben de almıyorum ama uyumayıp ağlayınca son çare ona bakıyorum. Hatta burnunu falan temizledim artık uyumayımca. Öyle böyle derken 1 saat ayaktaydık. Sonra da benim uykum kaçtı

Oy maşallah 4 saat çok güzel. Bizim bebiş çok kusmuklu. Önlüğe kusuyor, artık kısmaz diye çıkarıyorum yine kusuyor. Ya da yenisini takamadan kusuyor hemen. Gece kıyafet bez değiştir burnunu aç emzir gaz çıkar hoplat derken 1 saat geçiyor. Gündüz gibi...

Maşallah. Bnmki de genelde sabah saat 4 ile 9 arasi iyi uyuyo. Dun gece ben uykuszudum hep bebemi izledim psikopat gibi. Sanki hic nefes almiyomus gibi uyuyodu gogsu de sanki inmiyo gibi ay nasıl korktum anlatamam. Hemen telefondan yazip biseler bulmaya calistim. Sonra durttum resmen cocugu. Arada cunku hirilti gibi horluyo gibi sesler cikariodu. Yahu nolur söyleyin kizlar ben mi cok panik biriyim. Gece bebekler derin uykuda nasil uyur? Kafayi yiycem ben yemin ederim

Hiç ses gelmiyosa ben de kalkıp dürtüyorum. Diğer evladım 2 buçuk yaşında. Onu bile her gece kontrol ederim nefes alıyor mu diye. Hepimiz psikopatız biraz

Bizim de gazdan muhtemelen. Halbuki çıkarıyor da gazını. Yetmiyor demek ki.

Bebeğinizi dışarı ne sıklıkla çıkarıyorsunuz
Çok fazla doktora gitmemiz gerekti. Haftada 1-2 çıktık mecburen. Onun haricinde şu an asla çıkaramam, hava acayip soğuk. 2 buçuk yaşında oğlum da eve tıkıldı mecburen. 3 ay dolunca çıkarırım muhtemelen. Onun haricinde ev gezmelerine giderim anca

Yarı kapalı cezaevi yazıcam evin kapısına.. ben de bi kaç kere annem varken markete gittim koşa koşa geri geldim olsun gezeceğimiz günler de gelecek elbet
Benim de kuaföre ağdaya gitmem lazım. Bi gün koştur koştur onu halletcem. Evden çıktığım an anlıyor uyanıyor bebiş

Ben de soğuktan endişeliyim ama evde durunca da psikolojik olarak kendimi yoruyorum

Aynıyız surekli meme acaba yanlış yaptığımız bir şey mi var? Doyuyor eminim çünkü gece uyuyor 2 saat falan ama gündüz yapışık ikiz gibiyiz
Benimki büyk ihtimal gaz sancısından çünkü gazını falan anca emerken çıkarabiliyor alttan o yüzden de çok stresli emiyor memeyle dövüşüyoruz resmen. Gazı yokken melek gibi emiyor

Benimki büyk ihtimal gaz sancısından çünkü gazını falan anca emerken çıkarabiliyor alttan o yüzden de çok stresli emiyor memeyle dövüşüyoruz resmen. Gazı yokken melek gibi emiyor
Gazı da yok uyuyor memede yatağa koyuyorum hemen ağlıyor sütüm de var sürekli sıkıp bakıyorum sanırım hoşuna gidiyor memede olmak. Herkes mi böyle onu merak ettim

Hiç ses gelmiyosa ben de kalkıp dürtüyorum. Diğer evladım 2 buçuk yaşında. Onu bile her gece kontrol ederim nefes alıyor mu diye. Hepimiz psikopatız biraz
Allah bağışlasın ikisini de. Ya ben 40 yaşında anne oldum hani bi olgun annelik beklersin ya ben cocuk gibiyim saçma sapan sorular donuo kafamda. Kendimden başka da kimseye guvenmiom bakamazlar diye:)

Gazı da yok uyuyor memede yatağa koyuyorum hemen ağlıyor sütüm de var sürekli sıkıp bakıyorum sanırım hoşuna gidiyor memede olmak. Herkes mi böyle onu merak ettim
Ben 20dk memede kucakta tutuyorum, iyice derin uykuya geçerse şanslıysam yerine yatırabiliyorum.. 5dk yatırırsam direkt uyanıyor

Allah bağışlasın ikisini de. Ya ben 40 yaşında anne oldum hani bi olgun annelik beklersin ya ben cocuk gibiyim saçma sapan sorular donuo kafamda. Kendimden başka da kimseye guvenmiom bakamazlar diye:)
Ben de 42yim canım. Yaşla alakası yok çünkü daha önce hiç bir fikrimiz olmayan bir deneyim.. olgun olamam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…