• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bebişte pamukçuk var mı? Varsa o da memede yara yapıyor
Canım.dilin de beyazlık var ama.ilk zamanlar doktora goturdugumuzde süt mama.izi dedi pamukçuk demedi pamukçuk tam nasıl ağzının heryeri de mi oluyor nasıl ayırt edicem belki pamukcuga döndü emin degilim

nım.dilin de beyazlık var ama.ilk zamanlar doktora goturdugumuzde süt mama.izi dedi pamukçuk demedi pamukçuk tam nasıl ağzının heryeri de mi oluyor nasıl ayırt edicem belki pamukcuga döndü emin degilim
Beyazlık hiç geçmiyosa pamıkçuk olabilir. Karbonatlı su ve gazlı bezle bebişin dilini ve memeyi silmek lazım.

Bebeğime acı verirmi bu canım pamukçuk ise eğer dilindeki
Bizim bebişte pamukçuk var, acıtmıyor sanırım. Ama ilerlerse boğaza falan inebiliyormuş. Dilinin ön kısımlarını silebiliyorum ama arkasına zor ulaşıyorum ben de

5 tane modu varmış 9 vakum seviyesi varmis çekim gücünden emin olamadım alırım bu sefer cekemzse diye
Bilindik marka sonuçta ha marka takıntısı değil ama imkanım olsa lansinoh çiftli giyilebilir pompa alırdım bende avent tekli elektrikli var güzel çekiyor acıtmıyor ama en iyisi bebeğimizin emmesi yukarda bahsettim benim bebek 37. Gün hala sağımla besleniyor mememi ilk kez bu gün 9dk tuttu ben de iğnelenme gibi acı oluyor şişmeye başlıyor diye mecburum sürekli sağıyorum

Emzirme ve doğum paralarınız yattı mı
Ben emzirmeyi aldim ama sgk yi arayip sormasam yatiracaklari yoktu. Siz de mutlaka arayip sorun ertesi gun yatiriyolar. Dogum parasi henuz resmi gazetede yayinlanmamis dediler yani CB sözde acikladi ama kimbilir ne zaman yatacak

Bilindik marka sonuçta ha marka takıntısı değil ama imkanım olsa lansinoh çiftli giyilebilir pompa alırdım bende avent tekli elektrikli var güzel çekiyor acıtmıyor ama en iyisi bebeğimizin emmesi yukarda bahsettim benim bebek 37. Gün hala sağımla besleniyor mememi ilk kez bu gün 9dk tuttu ben de iğnelenme gibi acı oluyor şişmeye başlıyor diye mecburum sürekli sağıyorum
Evet canım benimde öyleydi ağladım.hep.uclar yara hala ama bebek tam cekemedigi için mama da veriyom

Giyilebilir almak istiyorum bend ama malesef esim.pahali buluyor ikna edemedim

Ben emzirmeyi aldim ama sgk yi arayip sormasam yatiracaklari yoktu. Siz de mutlaka arayip sorun ertesi gun yatiriyolar. Dogum parasi henuz resmi gazetede yayinlanmamis dediler yani CB sözde acikladi ama kimbilir ne zaman yatacak
Çalışan için olanda yatmadı bana hic biri yatmamış bi arayıp sormak lazım

Sab simplex iyi geldi🌺

evet yattı.Kalan kısmı diğer raporun bitişinde yatacak heralde .5 binlik ödeme için başvuru yapmadım onu da yapmak lazım
Ne zaman yatti size Doğumdan kac gun sonra evet o sonra yatiyor oglumda 40i cikinca pttden almistim diye hatirliyorum simdi e devlette odeme gozukmuyor

Ne zaman yatti size Doğumdan kac gun sonra evet o sonra yatiyor oglumda 40i cikinca pttden almistim diye hatirliyorum simdi e devlette odeme gozukmuyor
Canım şahıs ödemelerine mi bakıyorsun.Ben ptt den bakıyordum meğer yanlış bakıyormuşum burada bir arkadaş şahıs ödemelerine bak demişti oraya baktın mı ? Benim şirketim var doğumdan sonra beyan verdim hemen peşine yattı

Kızlar 18 günlüğüz bebeğim bu gece 6 saate yakın uyudu emziirmeye çalıştım ama emmedi ve ben de biberonla vermek istemedim biberona alışır diye çünkü bir iki defa biberonla sütümü sağıp verdiğimde emmek istememişti beni ama şimdi aç mı diye içim içimi yiyor
Altını aç üstünü soy uyansın öyle emzir. Çok uyuduğunda he üstünü çıkarıyordum ilk zamsnlar uyanmak istemiyordu hiç üdtünü çıkRınca uyanıyordu öyle emziriyorfum

Bizim de Tuna oyle ya. Ozellkke bikac gecedir gazi bitmedi hep memede kalmak istio meme emio orda uyuya kalio yatağına yattirom 2 dk sonra aglamaya baslio. Kucakta gezdir aglio gazini çıkarmaya calis aglio emince bi an bi susuyo ama biz de robot degiliz tabi gozler yanio gece saat 3 uykusuzluk diz boyu. Annem var iyi ki alio biraz tunayi ben uyumaya çalışıyorum 1_2 saat
Gaz damlası aldık biraz rahatladı. Bu haftada anneme geldim o ilgilecek inşallah.
Nasıl anlarım kolik olduğunu bende acaba mi diyorum zaten de
Kolik saatleri varmış 6 9 11. Haftada 3 günden fazla 3 saat ağlıyorsa diyorlar.
Canım zeytinyagiyla yaptım ben.hametani banyodan sonra mi kullanıyoruz.yoksa onu zeytinyağı ise yaramazsa mi kullaniyorduk.
Zeytinyağı işe yaramazsa dedi ama ben banyo sonrasında sürdüm yine de nemlensin diye.

Emzirme ve doğum paralarınız yattı mı
Benim analık rapor param yarın yatacak inşallah. Alo 170i aradım. Öyle yatırmaya hızlandı işlemler. Sizde arayın.

Sab simplex iyi geldi🌺

evet yattı.Kalan kısmı diğer raporun bitişinde yatacak heralde .5 binlik ödeme için başvuru yapmadım onu da yapmak lazım
Bizde sab simplexe başladık. İyi geliyor.

Back