Aynı şeyleri yaşadım canım banada sütün yeter bebeğin miğde kucuck deyip mama verdirmedi çok bilmiş insanlarUyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum
Uyumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sadece geceleriSana da aynı şeyi sormak istiyorum yeterince uyuyor musunçünkü ne su ne bestlak Damla ne hoşaf ne rezene tek başına süt arttırmaya yetmiyor kendimde bunu gördüm uyuyup uyandığım zaman göğsümün dolduğunu hissedebiliyorum gerçekten dinlenmeniz lazım biz bir tempo içerisinde kendimizi çok boş veriyoruz ama bebeğin için dinlenmelisin bakanın varsa uykunu güzel almalısın gündüz de hani derler ya bebek uyuyunca sen de uyu bunun gerçekten bir sebebi var uyuduğun zaman süt üretimini artıyor
Manuel pompam var beceremedim onladaBak aynısını yaşadım. Gece tüm atletim sütten sırılsıklam olmuştu. Kv hâlâ "sütün de bir gelseydi" diyordu. En son sağdım. Dünyanın sütü çıktı. Al işte dedim. Sustu. O sütü de biberonla verdim. Şimdi arada bir sağıyorum da memeden de veriyorum. Biberonu da memeyi de tutuyor
Amerikalı fenomen bir aile var. Onlar adamın rahatsızlığından dolayı embriyo dondurmuşlar, sonuncu embriyoyu geçen sene doğurdu galiba kadın. Seni geride bırakamazdık diyorBide tüpten yaptım geride 5 tane daha var dondurulmuş heralde hepsini alıcam bu gidişleanalık hormonlarım kabarıyor
Manuel zor ya. Ben de manuel almıştım ama bizim bebe sariliktan yoğun bakıma alınınca avent elektronik aldım. İnan sağınca sütün gelecek ki bebeklerin emme kuvveti makinalardan da güçlü. Bu hataya ben düştüm sen düşme. En son "ben bebeğime yetemiyorum, bakamıyorum, alın siz bakın mama falan verin" diye ağlıyordum. Süt yapan şeyler ye, uyu, bebeginle ten tene temas yap. Sağımla sütünün çıktığını görünce kendine güvenin artacakManuel pompam var beceremedim onlada
Canım sen kendini çok düşürüyorsun moralini yüksek tut. Ben yalnızım. Allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor ama işe gidince bebekle ben tekim. Dün bebek uyumadığı için 9dan 12ye kadar tuvalete bile gidemedimUyumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sadece gecelerikv var yanimda ama ev işlerini kendim yapıyorum genelde bebek uyuyuncada biseyler yapmaya çalışıyorum evde sürekli
Canım çok haklısınCanım sen kendini çok düşürüyorsun moralini yüksek tut. Ben yalnızım. Allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor ama işe gidince bebekle ben tekim. Dün bebek uyumadığı için 9dan 12ye kadar tuvalete bile gidemedimkargo geldi zil çalıyor benim memem bağrım hep açık. Bebeği öylece bırakıp hırka giyip açtım. Şerefsiz o ara uyumuş tabi 15 dk sonra uyandı ama. Bebek ağlama krizine girince bende ağlama krizine giriyorum. Bakamıyorum diye çok ağladım. Ama hepimizin bebeği kuduruk senle ya da benle alakası yok. Ev işimi de boşver kv yapıyorsa yapsın, yapmazsa da bırak dağınık kalsın sizden önemli değil. Bizim oda savaş alanı gibi yer yatağı var eşim yatıyor hafta içi kuzenim gelmişti 5 yaşındaki oğlu diyor ki burda bebek yattığı için mi toplamadınız. Hayır dedim canım istemediği için toplamadım 1 saat sonra aynı hale gelecek yer için çaba sarf etmiyorum. Sen de kendini biraz rahatlat lütfen.
Salı gününden itibaren yenidoğan ve 17 aylık bebeğimle tek kalıcam, Allah sağlık sıhhat versin geri hallolur bi şekildeCanım çok haklısınkv bir hafta daha burda sonra gidicem ondan sonra tek kalıcak biraz korkuyorum çok güzel moral verdin çok teşekkür ederim elimden geldiğini yapmaya calisicam olmuyorsa zorlamicam
Hahahah gerçekten bir saat sonra her yer aynı 5 yaşında oğlum her türlü kullanıyor beni odasını oturma odasına taşıyor akşama kadarCanım sen kendini çok düşürüyorsun moralini yüksek tut. Ben yalnızım. Allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor ama işe gidince bebekle ben tekim. Dün bebek uyumadığı için 9dan 12ye kadar tuvalete bile gidemedimkargo geldi zil çalıyor benim memem bağrım hep açık. Bebeği öylece bırakıp hırka giyip açtım. Şerefsiz o ara uyumuş tabi 15 dk sonra uyandı ama. Bebek ağlama krizine girince bende ağlama krizine giriyorum. Bakamıyorum diye çok ağladım. Ama hepimizin bebeği kuduruk senle ya da benle alakası yok. Ev işimi de boşver kv yapıyorsa yapsın, yapmazsa da bırak dağınık kalsın sizden önemli değil. Bizim oda savaş alanı gibi yer yatağı var eşim yatıyor hafta içi kuzenim gelmişti 5 yaşındaki oğlu diyor ki burda bebek yattığı için mi toplamadınız. Hayır dedim canım istemediği için toplamadım 1 saat sonra aynı hale gelecek yer için çaba sarf etmiyorum. Sen de kendini biraz rahatlat lütfen.
HosgeldinKızlar merhabasahalara geri döndüm bebeğim 19 günlük oldu yeni yeni alıştım bebekli hayata doğum yapan arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum , doğum yapacak olanlara da sağlıklı doğumlar diliyorum.
Çok fazla konuşulduğu için geçmiş konuşmaları okuyamıyorum ama umarım herşey yolundadır. Bundan sonra foruma daha sık girmeyi planlıyorum
Ben de aynı sezeryanlı halimle kahvaltı yemek vs hep ben hazırladım 64 yaşında gece 10 11 gibi uyuyup 7 8 gibi kalktı eşim yıllık izninden aldı sanırım ona güvendi eşim de bebek küçük diye korka korka aldı alt değiştiremem vs dese de öğrettim zordu yani 4 gündür de eşimle ikimiz kaldıkUyumaya çalışıyorum elimden geldiğince ama sadece gecelerikv var yanimda ama ev işlerini kendim yapıyorum genelde bebek uyuyuncada biseyler yapmaya çalışıyorum evde sürekli
İş kariyer hepsi silindi gitti resmenoooo süperr zamanin varr yaşın müsait şimdiden Allah kolaylık versin
Bebsiin emmesi nasıl canım.Hosgeldincinnabon ay hadi eskisi gibi hepimiz toplasip ayni konuları konusalim özledim valla ben bu grubu:) benim Tuna beybim 5 gunluk olduuu benden önce dogum yapanlari okuyarak ozellikle emzirme ve sut sagma konusunda bilgi almaya çalışıyorum:) hepiniz cok degerlisiniz benim 39+4 sezeryan ama 20 dk lik sağimda anca 20 ml fln sut gelio mama takviyesi veriyoruz
Bnmki philips avent emziklerini cok guzel tuttu. Cogu kisi memnun kaliyomus diye duydum ama belki denersiniz ?Emzik de tutmuyor. 3 farklı emzik aldım tutmadı. Bugün bide silikon olanlardan aldım burda bi arkadaş önermişti. Memeye benziyormuş. Bi de onu deneyeceğiz.
Hahhaha bende hepsi benim bebeklerim diyorumAmerikalı fenomen bir aile var. Onlar adamın rahatsızlığından dolayı embriyo dondurmuşlar, sonuncu embriyoyu geçen sene doğurdu galiba kadın. Seni geride bırakamazdık diyor5 6 tane çocuğu var farklı yaşlarda ama hepsi aynı yaşta
Netira ismi canım geçti ama az az oluyor yineBizde de enfeksiyon 5 gündür antibiyotik damla kullanıyoruz ama geçmedi. Siz hangi damlayı kullanıyorsunuz ve geçti mi?
hangi konuda uzmandin canım şeker sıkıntım var benim deİş kariyer hepsi silindi gitti resmeneski ben ve yeni ben var gibi annelik bambaşka bir duygu uçsuz bucaksız bir sevgi asla onu bırakamayacak gibi hissediyorum ama eski beni özlemiyor da değilim Harika bir çalışma hayatım şifa dağıttığım hastalarım vardı bir zamanlar
Salondan odaya odadan salona kavimler göçü gibi geçiyoruzHahahah gerçekten bir saat sonra her yer aynı 5 yaşında oğlum her türlü kullanıyor beni odasını oturma odasına taşıyor akşama kadarama iki bebeli hayatı da ayrı sevdim oğlum kafamı dağıtıyor yoksa insan çok kuruyor kafada sütüm yetiyor mu , bebek aç mi tok mu diye
Aventin 3 emziği var biberon seti ile olan ultra soft ultra airBnmki philips avent emziklerini cok guzel tuttu. Cogu kisi memnun kaliyomus diye duydum ama belki denersiniz ?
Biraz zamana yayarak sen de doğurabilirsin hepsiniHahhaha bende hepsi benim bebeklerim diyorumBazen yok ya cesaret edemem diyorum sonra kızıma bakıyorum ve kızımda onlardan birisiydi hepsini doğurucam sanırım benimde toplamda 7 taneydi kızım ikiz transfer ama 1 i tutmadı , geri kalanlar tutarsa benimde toplam 6 çocuğum olacak
İnanın yalnız daha iyi. Kafana göre büyütürsün bebişi. Kayınvalidem sürekli bebeğe mama ver emzik ver diyor, annem de asla mama emzik verme diyor. Ben kulağımı kapadım, nasıl gerekirse öyle davranacağım. Kayınvalidem 1 gece kaldı Allahtan, değilse kavga ederdim benCanım çok haklısınkv bir hafta daha burda sonra gidicem ondan sonra tek kalıcak biraz korkuyorum çok güzel moral verdin çok teşekkür ederim elimden geldiğini yapmaya calisicam olmuyorsa zorlamicam
Hemşireyim ben aile hekimliğinde sözleşmeli olunca istifa ettim tüp bebek tedavisi çok ağır geldi çalışamadım malesefhangi konuda uzmandin canım şeker sıkıntım var benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?