- 17 Nisan 2024
- 144
- 273
- 18
- 25
Güzel arkadaşım hiç üzülme hepimiz aynı durumdayız ben doğumdan sonra 4 gün hiç uyumadım süt doğru düzgün gelmedi birşey yiyemedim sürekli istifra ettim çorbayla beslendim sütte olmadı haliyle düzeldikçe birşeyler yemeye başladıkça su içtikçe biraz süt geldi bebeğin sarılığı tavan yaptı mama başladı doktor ben günde 4 kere felan mama veriyorum mamayıda enjektörle denedim içmedi çay kaşığı denedim, kaşık biberon denedim hicbirseyle veremedim en son avent biberon önerdi doktor onunla verdim içiyor memeyide reddetmedi istersen bir dene arkadaşım hiç üzülme bu bebekler bir şekilde büyüyecekler hepimiz aynı durumdayız yalnız hissetme kendini günlerce ağladım ben yapamayacağım sanırım diye bağırdım psikolojim alt üst oldu buda sütü etkiliyor inşallah hepimiz bu süreci atlatacağızUyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum
Bunların üzerine birde kayinpederim herbokolog kendisiUyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum
Bide tüpten yaptım geride 5 tane daha var dondurulmuş heralde hepsini alıcam bu gidişleyaaaa ayy eridimmm
ayy desene hazırda beş çocuk daha varBide tüpten yaptım geride 5 tane daha var dondurulmuş heralde hepsini alıcam bu gidişleanalık hormonlarım kabarıyor
Ayy evet hazır ve almazsan imha ediliyor süre dolup süreyi yenilemek istemezsen 3 paket çocuğum varayy desene hazırda beş çocuk daha varmaşallah hepsine masallahhh
yaşında musaitse al canım. Ben 40 oldum 2. yi yaptım ama şeytan diyor iki yıl sonra bir tane daha yapıştırAyy evet hazır ve almazsan imha ediliyor süre dolup süreyi yenilemek istemezsen 3 paket çocuğum varkızımda onlardan birisiydi diye düşünüyorum sanırım gerçekten hepsini alacağım
Çamur gibiSimit yemiste susami.varmis gibi oluyor bazensarı kaka o herhalde partikuklu
Bu işi bi fotoğraf aydınlatır ancak
Biz kullanıyoruz. Onun etkisinden midir bilmem rahat rahat tuvaletini yapıyor bebiş. Gaz sorunu ne yazık kı devam ediyor. İçeriğin de bulunan papatya vs gibi bitkiler de uykusunu getırıyor sanırım. Ellerine masaj yapıp eldivenını takıyorum. Zaten masaj yağı alacaktım bende denemek istedim. Her bebek de tüm ürünler farklı etki gösteriyormuş. Gaz damlası kullandık. Bebek hiç uyumadı. Bıraktıktan 2-3 gün sonra ancak toparladı. Başka bir gaz damlası denemeye korkar oldumBen clinikid masaj yağı aldım dün. Alıp deneyen var mı? Bu gaz bizi mahvediyor. Ağızdan bir iki gek olsa bile altta kesin gazı oluyor. Acaba alerji falan mı var? Bir kaç gün süt ürünleri yemeyeceğim, bide öyle deneyelim. En çok alerji süt ürünlerinden oluyormuş. Çarşamba doktora gideceğiz 15 günlük oluyor, doktora da sorayım.
Aslında 25 oldumyaşında musaitse al canım. Ben 40 oldum 2. yi yaptım ama şeytan diyor iki yıl sonra bir tane daha yapıştır
Bak sen bı uyumaya başla nasıl sütun artacak. Su an mama desteği alıyorsunuz zaten yanındakiler baksın sen uyu bol su iç ve uyu gündüz bı saat falan dersin ki bu kadar kolaymış boşuna kendimi üzmüşumUyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum
Bak aynısını yaşadım. Gece tüm atletim sütten sırılsıklam olmuştu. Kv hâlâ "sütün de bir gelseydi" diyordu. En son sağdım. Dünyanın sütü çıktı. Al işte dedim. Sustu. O sütü de biberonla verdim. Şimdi arada bir sağıyorum da memeden de veriyorum. Biberonu da memeyi de tutuyorAkıyor akarken memeyi bebeye veriyorum biraz emiyor sonra çığlık atıyordoymuyor diye kv mama veriyor şimdi
Gündüz sesten uyuyor gece de sessizlikten uyanıyor da olabilir hemen kolik falan diyip çağırmayalimKızlar doğum yapalı 1 hafta oldu. Sezaryen yerim yanıyor hareket edince. Onun haricinde iyiyiz çok şükür. Evden gönderdim herkesi. 2 buçuk yaş oğlum, kızım ve ben beraberiz. Annem ve kardeşim çok yardımcı oldular. Artık yoruldular diye gidin dedim.
Bebiş tam bir gece kuşu. Gündüz uyuyor, gece saatlerce uyumuyor. Kolik saatlerimiz gece olacak sanırım
Gündüz sesten uyuyor gece de sessizlikten uyanıyor da olabilir hemen kolik falan diyip çağırmayalim
Kızlar bebeğimin gözleri hep çapaklanıyor temizliyorum hızlıca yine çapak oluyor.Farklı bir akıntı yok gözünde sadece çok çapaklanıyor resmen bir gözü yapışmış gibi üzülüyorum bebeğime
Bizde de enfeksiyon 5 gündür antibiyotik damla kullanıyoruz ama geçmedi. Siz hangi damlayı kullanıyorsunuz ve geçti mi?Ya göz kanalları tıkalıymış ya da enfeksiyon olabilirmiş Mustafa Kemal’de de çapaklanma dediğin gibi yapışma yapıyor bize enfeksiyon dedi göz damlası verdi günde 1 kez alt kısma içe damlatıyorum ve makyaj pamuğunu ılık su ile ıslatıp onla siliyorum
Selam kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için 24.01.2025 saat 14.25 te dünyaya geldi oğlum. 2800 kg 50 cmKızlar ben acile gelmiştim belim ağrıyor diye doktor suyumun tamamen bittiğini söyledi suni sancı verecekler çok korkuyorum dayanabilir miyim 39+3 üm zaten su sıkıntımız vardı ben iki gündür terliyorum sanıyordum iç çamaşırım ıslak oluyordu suyum gelmiş farketmiştim olabilirimyatışım yapıldı şu an bana dua edin lütfen
oooo süperr zamanin varr yaşın müsait şimdiden Allah kolaylık versinAslında 25 oldumhepsini almaya zaman var gibi
Ben önce emziriyorum her arandığında baktık gene durmuyor ortalığı yıkıyor ozaman mama veriyoruz bir saat tutmadım doğrumu yanlışmi bilmiyorum canımMamayi ne kadar veriyorsun kaç saatte bir bari onu düzgün yapayım..
Uyku konusunda çok haklısın gece pörsümüş, sönmüş balona dönmüş 2 meme ile uyudum. sabah ikiside süt dolu uyandım.Sen çok strese girmişsin uyku en güzel süt yapıcı şey uyuyor musun arkadaşım her şeyi bırakıp Güzel bir duş alıp madem çocuğu da mama ile besliyorlarmış Sen bol bol uyu bestlak Damla da çok işe yarıyor hoşaf ta ama en önemlisi bol su iç ve lütfen uyusana buradan güzel enerjiler gönderiyoruz lütfen kendini üzme ha sütün gelmez mama ile devam edersiniz hiç sıkıntı değil bunun için kendini suçlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?