- 30 Haziran 2013
- 22.158
- 1
- 18.500
- 498
ustedigin zaman başlarsın sorun olmaz o canım. embriyo olduğu için zaten o sürece girmezsin bir dahaHemşireyim ben aile hekimliğinde sözleşmeli olunca istifa ettim tüp bebek tedavisi çok ağır geldi çalışamadım malesef
Emmesi maşallah cok guzel. Yeter ki benim memeden onu doyurabilecek sut gelse keske. Makineyle sagim yapinca da anca 20dk da 20ml sut cikarabiliyorum.Bebsiin emmesi nasıl canım.
Ayy evet en büyük avantajım o olucak ilaçlarla neredeyse hamilelik 1 sene sürmüş gibi benim için bastılar hormonu resmenustedigin zaman başlarsın sorun olmaz o canım. embriyo olduğu için zaten o sürece girmezsin bir daha
Öylemi diyosun canımİnanın yalnız daha iyi. Kafana göre büyütürsün bebişi. Kayınvalidem sürekli bebeğe mama ver emzik ver diyor, annem de asla mama emzik verme diyor. Ben kulağımı kapadım, nasıl gerekirse öyle davranacağım. Kayınvalidem 1 gece kaldı Allahtan, değilse kavga ederdim benAnneciğimi de yoruldu diye çağırmıyorum. Anne rahat, bebek rahat..
1 haftadır boynum tutuk, sezaryenden mi yoksa çok terliyorum ondan mı bilemedimSezeryan sonrası baş ense ağrısı yaşayan varmı aranızda çok kötü geçmiyor
Görünce yazmak istedim. İlk gebeliğimde bebeğimde böyle olmuştu. Doktorum şampuanını kullandığımız deterjanı değiştirmişti ondan sonra düzelmişti. Atopik demişti.Biberonla veriyorum memeyi de emiyor.30 ile 60 CC arasinda veriyorum.
Ya bı haftadır bnm bebeğim de yüzünde böyle çıktı.sen de böyle yazınca bnm kızımda da mi egzama besin alerjisi var die düşündüm.cnm sizin de mi böyle bak foto ekliyorum.
Genel anestezi mı oldunuz yoksa spinal mi yaptılar .. ben diğer iki dogumumu genle oldum bunda spinal yaptılar ama çok kötü durumdayım diğerlerınde böyle olmamıştı hiç1 haftadır boynum tutuk, sezaryenden mi yoksa çok terliyorum ondan mı bilemedim
Spinal oldum. Kafam da sürekli dönüyorGenel anestezi mı oldunuz yoksa spinal mi yaptılar .. ben diğer iki dogumumu genle oldum bunda spinal yaptılar ama çok kötü durumdayım diğerlerınde böyle olmamıştı hiç
aa böyle bir şey mi varmış sebebini biliyor musunuzKızlar gündüz sağılan süt gece verilmez diyorlar ya gece sütü olması için kaçta sağım yapmak lazım? Bilen aydınlatabilir mi?
Emmesi maşallah cok guzel. Yeter ki benim memeden onu doyurabilecek sut gelse keske. Makineyle sagim yapinca da anca 20dk da 20ml sut cikarabiliyorum.
MerhabaKızlar gündüz sağılan süt gece verilmez diyorlar ya gece sütü olması için kaçta sağım yapmak lazım? Bilen aydınlatabilir mi?
İnşallah o dikişlerinde çabucak iyileşirŞimdi iyiyim canım şükür. Bir iki tane kötü yerde dikişim var onlar zorluyor. Bebekle ilgilenmekten nasıl iyileştim anlamadımdikişlere 3 saate bi pasuman yap dediler sabah akşam zor yaptım ama iyi toparladım. Anneliğin gücü
Ayyy çok fena olmuş MemişlerKuzum benim ilk zamanlar çok zordu doğum yaptığım günün ertesi günü kv geldi. Benim memitolar uçları çok felaket yara oldu ağlıyordum emzirirkenuçlarının yarısı yok hala etinin altı görünüyor doktor antibiyotik verdi bide gümüş kapak aldım şuan idsde ediyorum yavrumu emziresim gelmiyordu psikoljim çok bozulmuştu.kvdeyanimda ama ben gene kendimi çok yalnız hissediyorum bebeğin derdinden anlamiyoruz çoğu zaman meme veriyom emiyor emiyor sonra ağlayınca doymuyor diye mama veriyoruz hatta sarılık olduk fototerapi aldık biz ondan sonra mamada verelim dedim iste geceleri sütüm oluyor sanırım emip yatıyor 1 saat sonra bidaha uyanıyoruz bazen eski hayatımı çok özlüyorum ama alışmaya çalışıyorum yavrum sağlıklı olsunda geceleri çok ikiniyor bide uykusunda bile.ikiniyor.gaz damlası aldık bikacgundur onu kullaniyoruz sen mamayı kaç CC kullaniyosun
Gündüz sağılan süt bebeğe enerji verir gece sağılan süt bebeğe uyku hormonu salgılaraa böyle bir şey mi varmış sebebini biliyor musunuz
Merak etme canım sağım yapmaya devam et daha 3. Günmüş benim 16. Gün son bir kaç gündür daha güzel artmaya başladıEmmesi maşallah cok guzel. Yeter ki benim memeden onu doyurabilecek sut gelse keske. Makineyle sagim yapinca da anca 20dk da 20ml sut cikarabiliyorum.
Kuzum ilk başta kullanmadim tabi o yüzden uçlarının yarısı yok etleri kalktı doktora gittik antibiyorik verdi işte gümüş kapak takıyorum şimdi ağlayarak emziriyodum.suan bir tık daha iyiİnşallah o dikişlerinde çabucak iyileşirBebeklerimiz bize güç veriyor gerçekten
Ayyy çok fena olmuş Memişlerkrem falan kullanıyor musun ? Benim göğüs ucu yaralarıma garmestan pomat ve gümüş kapak çok iyi geldi. Ah bir de sarılıkla uğraşmışsınız çok geçmiş olsun. Mama vermekten çekinme bence bende önce emzirip sonra mama veriyorum. Bebeklerimiz doysunlar da gerisi önemli değil diye düşünüyorum. Biz bugün 20 günlük olduk her beslenmeden sonra 60 ml mama hazırlıyorum bazen yarısını içiyor bazen hepsini içiyor. Doyunca ittiriyor zaten biberonu bende zorlamıyorum. Her emzirmeden sonra sağım da yapmaya çalışıyorum göğüsler uyarılsın diye. Hangi gaz damlasını aldınız? Çok gazı olduğu durumlarda nurse harveys colex şurup kullanıyorum ben iyi geliyor baya. Bizde de ıkınma durumu çok oluyor dediğin gibi uykuda bile ıkınıyor yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?