Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Çok özlemişim dışardaki hayatı
Emziği ilk gün hastanede ne güzel tutmuştu sonra ben Meme reddi olmasın diye vermedim şimdi de tutmak istemiyor
Silikon emzik aldım onu da tutmadı. Tunada ilk başta tutmuştu memenin tadını aldı bıraktı.
Canım çok geçmiş olsun. Benim doğumumla nerdeyse aynı bide ben suni sancı aldım. Yırtılma falan hep aynı. Acını çok iyi biliyorum. Ben de bilsem sezaryen olurdum diyorum. Bunda da bir sürü dikişim oldu. Ve oturamıyordum bile. Bebeği kucağa alıp gezmeyi ben de yapamadım daha bir kaç güne kadar. Normal doğum olamaz bu vajinal doğum tamam ama normal değil kesinlikle.

Dün bende babasına birakip kuaföre gittim.uyutup gittim.masallah ben gelene kadar uyanmamis.yuruyerek gidecektim ama uyanır ağlar fln die arabayla gidip geldim.aynen dışarda hayat devam ediyor
Ben de kuaförün önünden geçtim, bir gün geleceğim bekle dedim içimden

Benimde aynı şekilde canimmama veriyorum bende süt arttırıcı Damla da kullanıyorum ama damla damla geliyor 25 gün oldu
Bana sağlık ocağı ebesi rezene tohum kimyon ve nane karışımı önerdi 1 tatlı kaşığı rezene yarımşar tatlı kaşığı kimyon nane kaynamış suda demleyip ılıyınca içiyorum bir de bol su sütüm güzel geliyor ama benim paşa da göğsümde çok emmiyor az emip oynuyo sonra uyuyor ben de sağıp dolaba koyuyorum içeceğini oda sıcaklığında bekletiyorum avent tepkili biberonla içiyor

Kızlar beş gün oldu doğum yapalı süt damla şeklinde hala.. mamayla idare ediyoruz ne yaptıysam artmıyor çocuk kilo kaybetmiş ne yapabilirim oturup ağlayacam..
Sen çok strese girmişsin uyku en güzel süt yapıcı şey uyuyor musun arkadaşım her şeyi bırakıp Güzel bir duş alıp madem çocuğu da mama ile besliyorlarmış Sen bol bol uyu bestlak Damla da çok işe yarıyor hoşaf ta ama en önemlisi bol su iç ve lütfen uyu sana buradan güzel enerjiler gönderiyoruz lütfen kendini üzme ha sütün gelmez mama ile devam edersiniz hiç sıkıntı değil bunun için kendini suçlama

Benimde aynı şekilde canimmama veriyorum bende süt arttırıcı Damla da kullanıyorum ama damla damla geliyor 25 gün oldu
Sana da aynı şeyi sormak istiyorum yeterince uyuyor musun çünkü ne su ne bestlak Damla ne hoşaf ne rezene tek başına süt arttırmaya yetmiyor kendimde bunu gördüm uyuyup uyandığım zaman göğsümün dolduğunu hissedebiliyorum gerçekten dinlenmeniz lazım biz bir tempo içerisinde kendimizi çok boş veriyoruz ama bebeğin için dinlenmelisin bakanın varsa uykunu güzel almalısın gündüz de hani derler ya bebek uyuyunca sen de uyu bunun gerçekten bir sebebi var uyuduğun zaman süt üretimini artıyor

Ama kuaför gerçekten çok güzel bişey miş.saclarimi kestirdim.okadar rahatladım ki.boyama işi birazcik beklesin istedim.ama saç kesimi bile okadar iyi geldi ki.bi an önce gitmelisin

Yeni doğum yapacak arkadaşlara da tavsiyem bebisler ilk bı kaç gün bol bol göğsünüzde uyusun. Hem sütünüz daha çabuk iner hem bebek daha huzurlu hayata başlar biz 11 günlük olduk hala gün içinde bı saate yakın böyle uyutuyor um gazını da çok rahat çıkarıyor böyle

Selamm Ben tedavi gebeliği yani tüp bebek hamileliği olduğum için migren tetikledi hamilelikte ona rağmen baş ağrım olmadı doğumdan sonra Nescafe günde 1 tane içiyorum hala , korse doktorum önermedi sıkı şeyler de giyme dedi sanırım doktordan doktora değişiyor 20. Gündeyiz kanamam hala var ama 3. Günden sonra hasta bezini attım normal ped dikiş yerimi rahatsız ettiği için günlük ped kullanmaya başladım taşma vs yaşamadım çok aşırı kanamam yok , yürüyüşü 15:13de doğum yaptım 16 gibi odadaydim akşam 22:30 gibi sondamı çekip ilk yürüyüşümü yaptırdılar sonra hep yürüdüm gazım 2. Gün çıktı gazda çok zorlandım sadece. Güzel doğumlar diliyorum sağlıcakla kavuşun inşallah

Yaa Sağlık ocağı yazıyor mu acaba pazartesi oraya gideceğim sorarım

Amin çok teşekkür ederim yorumunuz faydalı oldu inşallah güzel bir doğum olur normal isterdim mümkün değil maalesef

Amin çok teşekkür ederim yorumunuz faydalı oldu inşallah güzel bir doğum olur normal isterdim mümkün değil maalesef
Olsun normal , sezeryan fark etmez siz sağlıkla kavuşunda gerisi hiç önemli değil Bende çok inanmıştım normal doğum yapacağıma gece 23 gibi sancım başladı 1 cm açıldı sabaha kadar mahvoldum ağrıdan 2 cm anca olmuş 24 saat sürecek dedi doktorum ben yapamayacağım diye sezeryan oldum ama birşeyler yedim diye öğleden sonraya aldılar ameliyata normal doğum sancısıyla bekledim saatlerce Hayırlı mutlu güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah sağlıkla

ayy inşallah benim sancim hiç yok çarşambaya kadar olur mu bilmiyorum ama çatı ağrım çok fena veya ayak üstüne atma testini bugün yapamadım dün yapabiliyordum inşallah güzel olur hersey

makine ile denediniz mi

Makineyle de denedim aynı geliyor üstelik uçları çatladı makineyle

ayy inşallah benim sancim hiç yok çarşambaya kadar olur mu bilmiyorum ama çatı ağrım çok fena veya ayak üstüne atma testini bugün yapamadım dün yapabiliyordum inşallah güzel olur hersey
Benimde hiç sancım yoktu ayak üstüne atmayı yapıyordum hatta burada bir arkadaşım yürüyüş ve merdiven çıkmayı söyledi yarım saat yürüdüm 4 kat merdiven çıktım bikac saat içerisinde sancım başladı Çatı muayenesi yaptı bide ebe gittiğimde çok zorlandım ama rahat bıraksam da kendimi çok uğraştı sonrasında sancım ve ağrım çok arttı Çekilen tüm sancılar ağrılar hepsi değiyormuş böyle bir sevgi olamaz dünyanın en güzel şeyini yaşıyorum keşke daha önce doğursaymışım diyorum

Artık ben de emzirdikten sonra hemen bu şekilde gazını çıkarıyorum daha rahat oluyor

Uyuyamıyorum bebek gece uyanıyor gündüz de bebek mamaya alışır meme emmez diyen boş insanlarla uğraşıyorum

yaaaa ayy eridimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…