Tam ise yaracaklari zaman bu erkeklere bı şeyler olur zatenYarin sabah doguma giricem. Kocamla küstük konusmuyoruzBeni sinir etti. Yatagimin yanina park yatagi getirmistik onun da yanına bebek odasina aldigimiz sifonyeri koymustum. Buna ne gerek var ihtiyacin olmayacak belki vs diye isime karisti, tartistik. Zaten yuzu gulmuyo garip bi gergin soguk gibi delimidir nedir!
Aman yok hic ben doguma gitcem diye onun gergin oldugunu dusunmuyorum. Tam bir basak erkegidir oyle duygusal adam degil. Erkek bebegi mi kiskanio ya da duzeni bozulacak beyfendinin ona mi stres yapio anlamadim. Yuzu gulmuo.Tam ise yaracaklari zaman bu erkeklere bı şeyler olur zatenşaka bı yana oda gergin stresli canım sen doğuma gideceksin diye bizde doğuma gitmeden iki gün önce kavga etmeye başladık eve geldiğim günde devam etti dedim lohusa sen misin ben miyim
ilk sezeryanıma 38+0 da girdim.Kızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
Bnm yarin olacak cnm 39+4Kızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
38+0diKızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
Yara kurutucu sprey al canımKızlar göbek bağı düştükten sonra göbüşe bir şey sürdünüz mü ya da yaptınız mı? Bugün düştü Tunişin göbek bağı. Benle olan bağından kurtuldu
Ya geçmiş olsun size de. Ben de internette bu şekilde yazılanları gördüm. Peki kendiliğinden geçen bir şey miymiş bi şey dediler mi?Benim var sezaryen skarı dediler. Küçülecek mi diye bekliyorum. Bebeğe bakmaktan kendime bakamadım doktora da bir daha gidemedim. İstmosel diğer adı, yara iyileştirmesi iyi değilmiş vücudumun ondan olmuş.
Ben gece pedi koyuyorum sezeryan yerine değmiyor bu arada korse aldım medikal malzeme satan yerde denedim aynısını hepdiburadadan aldım korseyi taktım kanama durdu demiştim geldi aşırı sıkmasam da işe yaradı bu arada tayt gibi ama aşırı sıkı olmayan toparlayıcı kullanmış arkadaş evde vardı onu giydim zorlamadıBen de 6 tane vuruldum şimdiye kadar çok yoğun değil de azalmıştı sonra arttı 2 gündür. Ben lohusa pedi ya da bezi de kullanmıyorum. Dikişim çok olduğu için doktor ped nemli bırakır dikişlerin kurumaz pamuklu ütülenmiş bez koy dedi. Eşimin atletleri ve çarşaflardan bez yaptımona rağmen çıkacak kadar olmuyor.
Canım biz aşırı hassasız onlarsa aynı gibi görünsede onlar da strese giriyor ben paspası düzgün sermedi diye demediğimi bırakmadım en son paspası balkondan atacaktım durdum yani aşırı tepkisel alıngan olabiliyoruz inan heyecan stres bir düz mantık olmalarından onlara da hak vermek lazım küs girme doğuma bizim bebek odaya götürülmüş babasına göstermişler eşim çıkmadı diye bebeği gözü görmemiş hatta gelenler ne oldu rengin atmış demişler bana bir şey olacak diye ameliyathane kapısında beklemişYarin sabah doguma giricem. Kocamla küstük konusmuyoruzBeni sinir etti. Yatagimin yanina park yatagi getirmistik onun da yanına bebek odasina aldigimiz sifonyeri koymustum. Buna ne gerek var ihtiyacin olmayacak belki vs diye isime karisti, tartistik. Zaten yuzu gulmuyo garip bi gergin soguk gibi delimidir nedir!
38+4Kızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
38+1 im bu gün nstye girdim sancı çıktı galiba yarın doğurcamKızlar sezeryan olanlar ve olacaklar. Doktor kacıncı haftanızda doğum kararı verdı?
Ay Allah yardımcın olsun38+1 im bu gün nstye girdim sancı çıktı galiba yarın doğurcam
Ay bu erkoların hormonları bizden fena heralde bazen triplere giriyorlar.Benimki de çok güzel bebekle ilgileniyor ama arada benle atışıyor sanırsın sezaryene o girdi ağrıları acıları uykusuzluğun yanında çekti.Arada bir ayar çekmek lazım.Yarin sabah doguma giricem. Kocamla küstük konusmuyoruzBeni sinir etti. Yatagimin yanina park yatagi getirmistik onun da yanına bebek odasina aldigimiz sifonyeri koymustum. Buna ne gerek var ihtiyacin olmayacak belki vs diye isime karisti, tartistik. Zaten yuzu gulmuyo garip bi gergin soguk gibi delimidir nedir!
Sağlıkla gelsin bebeğin38+1 im bu gün nstye girdim sancı çıktı galiba yarın doğurcam
Canım bize ilk bebek doğduğunda sarılığa yatkın dediler kan grubundan dolayı da olabiliyormus biz sarılık geçirdik malesefKızlar 3 gün önce 10.7 cikmisti sarılık bugun 13.7 cikmis doktorlar sınırda diyor tekrar kan verecegiz iki gün sonra ama mama vermene gerek yok kilo alımı var dedi bazen fizyolojikte olabilir dedi siz ne yaptiniz sarilik icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?