Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    221
Benim de sağımdan sonra azalıyor önce bebeği emziriyorum sonra sağım yapıyorum.Sen bebişi emzirdikçe artacak sütün Uyku çok önemliymiş bu zamanlarda ne kadar uyuyabilirsek iyidir
Aynen uyku çok önemli.bi kac gündür uyku uyutmuyordu kızım.sutum hiç olmadı.masallah bugün güzel uyudum kızımda uyudu. Sütum vardı önceki günlere göre.oglum da çok aşırı sütüm vardı ama şimdi kızımda sanki sütüm yok gibi.internette fln denk geliyorum düzenli emzirmek ve sağmak cogaltiyormus .

Duşa girip masaj yapabilirsin onu da çok oneriyorlar

Merhaba kızlar bizimde 39+0 da çok güzel bir normal doğum ile kızımız dünyaya geldi,açılma varmış zaten suni ile başlatıldı yarım saat içinde doğdu çok şükür keside olmadı sütümüzde var tek sıkıntı göğüs yaraları oda nazarı olsun napalım,Rabbim bkleyenlere de su gibi kolay doğumlar nasip etsin bebişi doğanlara da hayırlı olsun uzun ömürler versin Rabbim

Kızlar sezaryen sonrası banyo işini nasıl hallediyorsunuz?
Ay tamda ben bunu yazmak için gelmiştim. Bugün 4. Gündeyim hemen anlatayım doktorum bana 48 saat dolunca alabilirsin dedi ama ben ekstra 1 gün daha bekledim. Ayakta olucak şekilde 2 kere saçımı yıkadım eşimden yardım aldım oda vücudumu hafif hafif olarak köpükledi ve gerçekten kuş gibi hafifledim sanki vücuduma Pamuk sarılmış gibi yenilendim duşun bu kadar etkisi olacağını bilseydim dün girerdim ve bu arada göğüs uçlarım kuruyup Yara olmuştu şimdi onlar bile Pamuk gibi bir oh çektim Birde kolay değil evet ama bol bol yürüyün gerçekten faydası var

Oh misler gibii.. Sezaryen dikişini nasıl kapattınız peki?

Kızlar sezaryen sonrası banyo işini nasıl hallediyorsunuz?
Hastaneden çıkarken ameliyat anındaki yapıştırdık ları bandı çıkardılar temiz bir su geçirmez bantı taktılar bana bugün hemen banyo yapabilirsin dedi doktorum çünkü o bant su geçirmiyor ayakta sıcak bir duş aldım hatta her gün akşam duşumu aldım hem sütümün gelmesine yardımcı oldu hem de ben rahatladım doğumdan sonra 4 gün kontrole gel demişti gittiğimde o bandı çıkarttı ve tekrar bant takmadı dikişlerinde sıkıntı yok dedi sabah akşam tentürdiyot ile sileceksin dedi 3 gün banyo yapma dedi sonrasında banyo yapabilirsin dedi yani doğum yaptığını mı bilmiyorum ama sezeryanda zaten hemen bant takıyorlar o bant su geçirmez oluyor sıkıntı olmuyor yani ağrı sızı da olmuyor ilk kontrolünde de doktor çıkartıyor onu açık kalsın hava alsın diyor o kadar

Seninle bir gün arayla doğum yaptık Ben bugün göbeğime bir tülbent bağladım o kadar rahatladım ki hem belimi destekledi hem kanamam durmuştu onu arttırdı kanama geldikçe rahatladım şimdi dikişlerimi kapatmayacak beni rahatsız etmeyecek bir korse arayışına girdim ya da tülbentle bağlamaya devam edeceğim

Benim de sağımdan sonra azalıyor önce bebeği emziriyorum sonra sağım yapıyorum.Sen bebişi emzirdikçe artacak sütün Uyku çok önemliymiş bu zamanlarda ne kadar uyuyabilirsek iyidir
Otomatik pompayla denedim sağım olmadı damla danla geliyor elimle biraz sagdim 25 CC çıktı evdekiler tazzikli sütüm varmış gibi bana muamele yapıyor moralim çok bozuk

Doktorum 40 a kadar korse vs yapma dedi ama annemde tülbentle saralım diyo ben korkuyorum canım yanar diye yoksa çok istiyorum sarmak zaten şuan göbeğim baya indi çok yemişim de şişmişim gibi duruyor

Bende kanama durumunuzu soracaktım kızlar dün azalmıştı bu sabah Tuniş göğsümde uyuya kaldı ağırlığı karnımdaydı kanamam baya arttı. İyi mi kötü mü emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…