Bizimkide ya.memede yada biberonla mama verirken uyuyor yatağa yatırıp pispis yapsak alismazmi acaba2 kere emiyor sonra öğürüp atıyoryatağa koyunca da uyumuyor. Mutlaka ya emerek ya da kucağımda hoplatarak uyuyor. Aynı abisi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide ya.memede yada biberonla mama verirken uyuyor yatağa yatırıp pispis yapsak alismazmi acaba2 kere emiyor sonra öğürüp atıyoryatağa koyunca da uyumuyor. Mutlaka ya emerek ya da kucağımda hoplatarak uyuyor. Aynı abisi
![]()
Bizimki açken asla durmuyor katıla katıla.agladi bugunmama verdim.oyke uyudu acaba alıştığı icinmi böyle oluyorKızlar biz mama+anne sütü devam ediyorduk doktor 3-4 gün önce mamayı artık bırakalım dedi ama o günden sonra doymuyor gibi geliyor yavrum.
Sürekli emmek istiyor, kısa kısa emiyor uyuyor beşiğine koyunca 5 dakika sürmüyor uyanıyor.
Hemen ağzı aranmaya başlıyor, hemen basıyor çığlığı o an emzirmezsem.
Sadece kucağımda uyuyor, bu döngü böyle devam ediyor.
Mama içerken günde iki kez kaka yapardı şimdi 3 günde 1 kaka yapıyor ama çişli bez sayısı çok, 2 saatte bir açıyorum diyelim her seferinde çişini yapmış oluyor.
Ben nasıl anlayacağım bu çocuğun doyup doymadığını
Yarına doktora tekrar randevu aldım ama şimdiden açsa mama vermeye başlayayım diyorum hemen![]()
Oğlum alışmamıştı 8 ay kucağımda uyuttumBizimkide ya.memede yada biberonla mama verirken uyuyor yatağa yatırıp pispis yapsak alismazmi acaba![]()
Aaa tamam o zaman kuzumKuzum 40i çıkana kadar yemedim ben bunları.bnm yarından sonra 2 aylik olcak inşallaho yüzden yemeye başladım yenice.normalde her ikisi de gaz yapar derler.40i çıkmadan yeme istersen.
Tamam canım yemeyeyim mademseCnm ben ikisini de gaz yapiyir diye biliyorum ama siz bilirsiniz![]()
Cnm uzmanlar bebislerin ilk üç ay bir aliskanlik edinme durumlarinin olmadigini soyluyorlar. İlk uc ay istediginiz gibi uyutun kucakta vs diyorlar. Alışkanlık sonrasi icin sozkunusu imis. O yuzden senin bebis açliktan uyumamis olabilirBizimki açken asla durmuyor katıla katıla.agladi bugunmama verdim.oyke uyudu acaba alıştığı icinmi böyle oluyor
Allah kolaylık versinKizlar ben uc bebe ile cok bakamiyorum umarim hepiniz iyisinizdir.erkek bebisi olanlar sunnet yaptirdi mi ? Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz bir plan yaptiniz mi ?
Ben onursal yıldız a yaptırmayı düşünüyorum. Bana erkan bey çok samimi gelmedi beni takip edin vs dedi hoşuma gitmemişti yanlış hatırlamıyorsam siz erkan beyi düşünmüştünüzAllah kolaylık versinbiz mart nisan gibi düşünüyoruz. Görüştüğüm doktor kilosu 5i geçmeli dedi.
Evet, bana öyle bir şey demedi. Baya açıklama yaptı hatta. Onursal yıldız ile de konuşurumBen onursal yıldız a yaptırmayı düşünüyorum. Bana erkan bey çok samimi gelmedi beni takip edin vs dedi hoşuma gitmemişti yanlış hatırlamıyorsam siz erkan beyi düşünmüştünüz
Evet benimde aklıma 5 kilo olması mantıklı geldi. 10 gün sonra 1 aylık olucaz aşı yaptırırken kilosuna da bakarlar belki azıcık yaklaşırız 5 eEvet, bana öyle bir şey demedi. Baya açıklama yaptı hatta. Onursal yıldız ile de konuşurumDaha zamanımız var. Ama 5 kiloyu kesin bekleyeceğim.
Tesekkur ederimAllah kolaylık versinbiz mart nisan gibi düşünüyoruz. Görüştüğüm doktor kilosu 5i geçmeli dedi.
Oo maşallah bizim bir aylık olmamıza 9 gün var ama en son 3350yi gördük. Minnağız biz biraz.Evet benimde aklıma 5 kilo olması mantıklı geldi. 10 gün sonra 1 aylık olucaz aşı yaptırırken kilosuna da bakarlar belki azıcık yaklaşırız 5 een son doğum kilomuza gelmiştik 3740
![]()
Sormadım ama narkoz açısından olabilir.Tesekkur ederimNeden 5 kilo aciklamasini yapti doktorunuz ?
Geçen sene şubat annesi olmaya niyetlenmiştim, yavrularım cennet kuşu oldu. Nasip bu sene Ocak annesi olmakmış. Evlat hepimize büyük hayal aynı zamanda en büyük imtihanımız. Kucağıma alana kadar da geleceğine inanmamıştım. O kadar mutlu bir o kadar da ürkeğim, gelip gidip uyuyan yavrumun nefesini kontrol ediyorum eşimle. Bu korku hiç geçmiyor anlayacağınız…Ah kızlar bende bu gruptaydım eylül ayında malesef ayrıldım. Benim Can kuşumda erken gelmeyi tercih etmeseydi Ocak ayında doğacaktı nasip değilmiş. Ama şimdi görüyorum ki her biriniz yavrularınızı kucağınıza almışsınız sizler adına çok mutluyum. İnşallah sağlıklı hayırlı ömürleri olur miniklerinbir ömür elleriniz hiç ayrılmasın. Yazıp her birinizi tebrik etmek istedim
dilerim birgün benimde dünya da yaşayan bir evladım olur
![]()
Rabbim bu evladınızı size bağışlasın uzun sağlıklı hayırlı bir ömrü olsun inşallahGeçen sene şubat annesi olmaya niyetlenmiştim, yavrularım cennet kuşu oldu. Nasip bu sene Ocak annesi olmakmış. Evlat hepimize büyük hayal aynı zamanda en büyük imtihanımız. Kucağıma alana kadar da geleceğine inanmamıştım. O kadar mutlu bir o kadar da ürkeğim, gelip gidip uyuyan yavrumun nefesini kontrol ediyorum eşimle. Bu korku hiç geçmiyor anlayacağınız…
Doğuma girerken de dilimde sürekli dualar vardı. Benim gibi sizin gibi evlat acısı çeken anneleri andım. Rabbim kucağınızı boş bırakmasın. Tez vakitte hayırla evladınızı kucağınıza alın. Acılarınız dinsin Allah sizden razı olsun Rabbim hiçbir anneye evlat acısı göstermesin. Evlatlarının sağlığını hayrını göstersin inşallah.
Önümüzdeki sene bu zamanlar hayırlı haberlerinizi okumuş olacağız inşallah…
Ben Nisan mayıs gibi yaptırmayı düşünüyorum 4 veya 5 aylık iken yaptıracam yaza girmeden.Kizlar ben uc bebe ile cok bakamiyorum umarim hepiniz iyisinizdir.erkek bebisi olanlar sunnet yaptirdi mi ? Ne zaman yaptirmayi dusunuyorsunuz bir plan yaptiniz mi ?
Banada doktorum mamayı istersen kesebilirsin demişti ama ben kesmedim çünkü benim bebem sürekli emmek isteyen bir bebek. Normalde memeler iki saate bir dolar ama benim bebe sürekli emdiği için memeler dolmadan boşalıyor o yüzden tam doymuyor diye düşünüyorum. Her emmeden sonra veriyorum mama bir zararı yok minik kuşum doysun yeter kiKızlar biz mama+anne sütü devam ediyorduk doktor 3-4 gün önce mamayı artık bırakalım dedi ama o günden sonra doymuyor gibi geliyor yavrum.
Sürekli emmek istiyor, kısa kısa emiyor uyuyor beşiğine koyunca 5 dakika sürmüyor uyanıyor.
Hemen ağzı aranmaya başlıyor, hemen basıyor çığlığı o an emzirmezsem.
Sadece kucağımda uyuyor, bu döngü böyle devam ediyor.
Mama içerken günde iki kez kaka yapardı şimdi 3 günde 1 kaka yapıyor ama çişli bez sayısı çok, 2 saatte bir açıyorum diyelim her seferinde çişini yapmış oluyor.
Ben nasıl anlayacağım bu çocuğun doyup doymadığını
Yarına doktora tekrar randevu aldım ama şimdiden açsa mama vermeye başlayayım diyorum hemen![]()
Evet katılıyorum bana da öyle geliyor işi de öçok yoğun sürekli araba kullanmak zorunda bu yüzden korktuğum için kaza yapmasından vs o yüzden normal karşılıyorum. Ama çok haklısın sonra rahatlığa alışıyorlar.Şimdi kimsenin aile dinamiğine karışmak istemem ama bence babalarda bu süreçte her zaman annenin yanında olması gerekiyor ama diyorsun ki araba kullanıyor şoför falan mı eşin yoksa sadece işe giderken mi araç kullanıyor bilmiyorum evet uykusunu bence de alması gerekiyor ama bebeğin daha çok küçük onun gece uyanıp meme istemesi altını değiştirilmesi bu gibi süreçlerde aslında onun uyanmaması gerekiyor yanınızda yatabilir evet uyanabilir bakar ihtiyacın var mı diye sorar yoksa arkasını dönüp uyuyabilir ben bu yatak ayırma işine çok karşıyım çünkü bir yerden sonra erkekler inanılmaz rahatına düşkün oluyor ve o yatak odasına geri dönmüyor sizin için söylemiyorum ama etrafımda çocuğu 2-3 yaşına gelmiş hala ayrı yatan arkadaşlarım var sebebini sorduğumda işe giderken uykusunu alamıyormuş diyorlar bilmiyorum bana bu çok bencillik gibi geliyor