Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Çok geçmiş olsun sizede bebişe de, inşallah bi an önce sağlıcakla kavuşursunuz 🙏 başta evet acır maalesef bi de hastane sağım cihazları çok güçlü çekiyor memelerde alışkın olmadığı için yara vs oluyor gümüş kapak edinebilirseniz İyi gelecektir 🌸
Karnımın ağrısı da çok fena her tuvalete kalktığımda inim inim inliyorum umarım azalır ağrılarım çok teşekkür ederim lansinoh krem ve gümüş kapak kullanıyorum işe yarasalar keşke

Kızlar benim sabaha karşı şiddetli sancı ile suyum geldi, kadın doğum acile gittik 3 cm açılma varmış, sezaryenle doğum yaptım 3 tane de myom alındı. Spinal anestezi yapıldı 2,5 saat ameliyat masasında olmak çok zordu. Bebek küvözde ciğerlerinde sıvı varmış 38+2 de geldi 3500 kilo doğdu ama kilosu düşmüş sütüm uğraşa uğraşa bir çay kaşığı sağılıyor hastaneden kiraladık uçları çok acıyor
cok gecmis olsun. Bebeğiniz hayirli olsun.insAllah bir an önce konuşursunuz ❤

Kalbinde anadamarda daralma varmış aort koarktasyon diye bir hastalık ayrıntılı ultrasonda doktor süphelenip fetal ekoya yönlendirmişti orda da yüzde 50 ihtimal olabilir olmayabilir ama mutlaka ilk 24 saat içinde bakılması gerekiyor demişti bizde doğum yaptıgım hastanede cocuk kardiyolog olmadığı için dışardan getirttik baktılar ve direk küvöze aldılar
Çok ama çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir inşallah minik kuş.. bunu hamileyken iyi ki farkedip doktor getirtmişsiniz..

Ben doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Allah şifa versin inşallah 🤲

Çoğu özel hastanede doktor olmuyor böyle durumlar için ya da yenidoğan yoğun bakımı yeterli değil . Sırf bu yüzden özelden korkuyorum. Allahtan devlet hastanesi çok yakın bizim doğum yapacağımız yere

Kalbinde anadamarda daralma varmış aort koarktasyon diye bir hastalık ayrıntılı ultrasonda doktor süphelenip fetal ekoya yönlendirmişti orda da yüzde 50 ihtimal olabilir olmayabilir ama mutlaka ilk 24 saat içinde bakılması gerekiyor demişti bizde doğum yaptıgım hastanede cocuk kardiyolog olmadığı için dışardan getirttik baktılar ve direk küvöze aldılar
Çok çok geçmiş olsun 🙏🏻 Allah güç versin , şifa versin minik savaşçıya 🙏🏻🙏🏻 tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah

İdrar tahlilinde hangi değere bakıyorduk enfeksiyon için canım . Lökasit miydi
Evet canım lökosit. Bak benimki bu şekilde çıktı. Doktor hem antibiyotik hem tek kullanımlık ilaç verdi.
IMG_2143.jpeg

Kızlar bu çatı muayenesi ne berbat birşeymiş ya😑 en azından benim için öyle oldu, doktor sen nasıl normal doğuracaksın dedi 😑🤭
Biz eve geldik çok şükür açılmamız yok 3 gün sonra bir daha kontrol var, bebek baş geliş ama kanala girmemiş, böyle giderse 40 ı bulur doğması dedi 🤷🏻‍♀️
Merdiven çık, yürüyüş yap, ananas ve hurma ye dedi doktorumuz.
Bugüne kadar serklaj var hareket etmeyeyim bebeğim dursun içeride diye uğraşıyorduk, şimdide doğurabileyim diye uğraşacağız 🤷🏻‍♀️
Cnm doktoruna bakma sen. Cati muayenesi tabiji rahatsızlık verici bisey. İceriye mudahale var. Dogumda tam tersi cikan var. Kasma kendini. Dunya kuruldu beri ekstra rahatsizligi olanlar haric olmak uzere dogum boyle gerceklesmis. Sen de yaparsin🥰🥰

İlk doğumu olacak ve sezeryan olacak olanlar hiç korkmasın. Ameliyathaneden kaçmış biri olarak söylüyorum 🤣 ameliyat ortamı, soğuk, insan bir ürperiyor falan ama zaten hiç bir şey hissetmiyorsun artık uyaniksan anestezi izni sürekli seninle konuşuyor (konuşmak zorunda:) makineye bağlı olduğun için onlar her değerimi.vs görüyor sen farkında bile olmadan müdahale ediyor. Sen ne zaman başlayacak acaba derken bı bakiyosun bebeği çıkarmış bile🥲 çirkin bir ağlama sesi, sonra sana gösteriyor pespembe bı bebiş,gözyaşları şelale sonrası 🥲🥹 sonra bebiş gidiyor sen dikilmek için bekliyorsun o kısım kabul ediyorum en sıkıcı kısım 🤣 sonrası odaya dönüş sonrasını da yaşayıp görün 😛🫣
Nasıl kaçtın kız ameliyathaneden 😂😂

Canım benim dün gece de dikişim alındı ya belki ondan da daha çok acımıştır, dünden beri çok yoruldum hem de kastım kendimi hep 🙄
Herkesin aynı olacak diye birşey yok, belki de senin acımayacak, kasmamaya çalış kendini, ben biraz kendimi rahat bırakmaya çalışınca daha az acıdı
Bugün daha iyi misin ?

Ayyy çok geçmiş olsun kuzum nazara gelmişsin valla 🥺

Hayırlı doğumların olsun inşallah kuzum 🤍

Maşallah minik kuşa 🥰
Amin canım Allah razı olsun 🥰
Cnm doktoruna bakma sen. Cati muayenesi tabiji rahatsızlık verici bisey. İceriye mudahale var. Dogumda tam tersi cikan var. Kasma kendini. Dunya kuruldu beri ekstra rahatsizligi olanlar haric olmak uzere dogum boyle gerceklesmis. Sen de yaparsin🥰🥰
Ay nasıl iyi geldi mesajın, aynen öyle yaparım, yaparız 🥰 teşekkür ederim canım 🥰
Bugün daha iyi misin ?
İyiyim canım, eve gelip duş alıp uzunca uyudum, çok iyi geldi🥰 sen nasılsın?
Herkes farklı hissediyor hiç acımadı diyende var canım haklısın . İnşallah benim de acımaz🤲🏻
İnşaAllah canım, herkesin acı eşiği farklı🥰
normal doğumda alıyorlarmış sezeryande steril ortama dışardan birinin girmesi yasakmış hastane kuralı🤦🏼‍♀️
Senin ve bebişin için nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun canım, kasma kendini çok güzel geçecek inşaAllah 🤲

kac cikiyor tansiyonunuz. 2. bebegim yuksek tansiyondan 35+6 da doğdu. tansiyon sıkıntıli malesef .
14/9 a dayanıyor malesef ama geçmedi ölçtüğüm zamanlarda. Bugün tansiyon ilacı içmeye başladım sabah akşam, ama hiç bir değişiklik olmadı.. ilaç dışında yapabileceğim bişey var mı, biliyor musunuz?

X