Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Doğuran anneler gözünüz aydın🤗 Bebeği ameliyat olacak arkadaşım çok geçmiş olsun dualarımız seninle 🙏🏼 benim görüştüğüm perinatolog doğumdan sonra görme, işitme, kalp ve kalça muayenesini mutlaka yaptırın bebeğe dedi. Eşim bu olması gereken bir şey değil mi rutin kontrol değil mi diye sordu. Öyle ama yaptık deyip geçiştiriyorlar dedi. Özel ya da devlet hastanesi farketmez kolaya kaçıyorlar dedi. Sonuçlarını, raporlarını isteyin dedi. Allah korusun ilerde bir şey çıkacak olsa kendilerini riske atmamak için yapmak zorunda kalacak kontrolleri.

IMG_0094.jpeg

İnstada gördüm bunu şimdi benim bebişte böyle yapıyor hep bu kasılma mı oluyor kızlar

Ben doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Çok çok geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda Saglıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Benim de yanımdaydı küvoze alındı rabbim kimseye evladının bir anlık dahi olsa eksikliğini hissettirmesinn🙏

Kaçıncı haftada doğdu canım . Korkma sarılık Allahın izniyle her bebekte oluyor ve geçici oluyor dua et bol bol süt üretmeye bak mamayla falan çabuk toparlar
37+4 de doğdu cnm tüm modum enerjim düştü. Yine de çok şükür başka bişey çıkmasın inş bunu da atlatırız

İnşallah Tuniş doğunca uyku konusunda babasına çeker. İyi geceler demesiyle uykuya geçmesi 5-6 saniye, top patlasa uyanmıyor 🤣 şuan için bana çekmiş ve bana çektiriyor 🤦🏼‍♀️

Kızlar benim sabaha karşı şiddetli sancı ile suyum geldi, kadın doğum acile gittik 3 cm açılma varmış, sezaryenle doğum yaptım 3 tane de myom alındı. Spinal anestezi yapıldı 2,5 saat ameliyat masasında olmak çok zordu. Bebek küvözde ciğerlerinde sıvı varmış 38+2 de geldi 3500 kilo doğdu ama kilosu düşmüş sütüm uğraşa uğraşa bir çay kaşığı sağılıyor hastaneden kiraladık uçları çok acıyor
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm biraz kuvezde kalıp verirler.bnm de aynısı oldu.iki tane miyom alindi.erken dogum olduğu için cigerleri gelismemis.cigerleri tam gelişmediği için kuveze aldılar 10gun kaldı.kilosu düştü.sarilik oldu. şükür geçiyor hepsi.
Ben doğum yaptım bebeğim ilk bir kaç saat yanımdaydı ama fetal eko yapılmıştı hamileyken olası bir kalp rahatsızlıgından bahsedilmişti o yüzden hastaneye cocuk kardiyolog geldi ve durum beklediğimizden de kötü dediler bebeğimi küvöze aldılar sonra benden ayrı olarak konyaya sevk ettiler pazartesi günü açık kalp ameliyatı olacak
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun.tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah 🤲 🤗 dualarımız bebisinle 🤲🤲🤲
Çoğu özel hastanede doktor olmuyor böyle durumlar için ya da yenidoğan yoğun bakımı yeterli değil . Sırf bu yüzden özelden korkuyorum. Allahtan devlet hastanesi çok yakın bizim doğum yapacağımız yere
Oğlum İstanbul'da özelde olmuştu.cocuk Kardiyoloji Dr u yoktu bizde doğumda disardan getirtmistik.ayrintilida soylenmemisti bize kalbinde üfürüm yada delik olduğu.kizimi devlette yaptım.butun Dr lar var.allah zeval vermesin devletimize 🤲
Kızlar bebişte sarılık çıktı küvöze aldılar. Lütfen dua edin bebişe 😔
Cnm korkma.benim kaç gundur sarılık.emzirip mama veriom.hastanede mavi ışık aldı bide.kuvezde 10gun kaldı sarilik oldu o arada.kuvezde mavi ışık vermek için alıyorlar.

İnşallah Tuniş doğunca uyku konusunda babasına çeker. İyi geceler demesiyle uykuya geçmesi 5-6 saniye, top patlasa uyanmıyor 🤣 şuan için bana çekmiş ve bana çektiriyor 🤦🏼‍♀️
Şuan bnm kizcemin uykusu da babanın uykusuna çekmiş.insallah böyle gider ama 40i çıkana kadar 40duzene girer derler.gerci oğlum doğdu hep kolikti.masallah kızım öyle değil.uyuyor belki sariliktan olabilir ama sarılık geçince de oğlum gibi olmaz eminim.

Günaydın kızlar, demin oğlum mememe o kadar bastırdı ki çığlık atacaktım acısından ve sonrasından 2 3 damla süt geldi ıslaklığı hissettimde baktım kazağıma kadar gelmiş 🙃. Neyseki 36+6 yım erken olsa endişelenirdim biraz 😇

Şuan bnm kizcemin uykusu da babanın uykusuna çekmiş.insallah böyle gider ama 40i çıkana kadar 40duzene girer derler.gerci oğlum doğdu hep kolikti.masallah kızım öyle değil.uyuyor belki sariliktan olabilir ama sarılık geçince de oğlum gibi olmaz eminim.
Bence imkanı olan herkes uyumalı 🤣 bugün 1-4 arası uyudum sadece. Bakalım kaça kadar dayanabileceğim.

X