Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Ben de 37+4 deyim canım 3 gün önce benim bebiş de çok az oynuyordu sadece yer değiştiriyor gibiydi böyle sert vurma tepme olmadı 3 gün falan ama iki üç gündür maşallah eskisi gibi baya hareketli . Ben de geçen hafta korkmuştum .
Benimki de son zamanlarda tekme atmıyor esneme , yer değiştirme hareketi gibi bir şeyler yapıyor 🥰
Ben de bunu anlamadım canım ya benim doktorum da özelde 36 da gittik 2 hafta sonra gelin dedi . Normalde çoğu doktor artık haftada bir gelin diyor bizimki değişik . Önceden de 4 haftada bir diyordu
Benimki bi ara haftada 1 çağırıyordu son randevuyu 2 hafta sonraya verdi. Tam anlamadım neye göre çağırdığını 😂
Bugün günümüz belli oldu kızlar 7 Ocak'ta tam 39 u doldurduğumuz gün alacaklar haftaya yine gel kontrole dediler bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
Yaaaa sağlıkla gelsin 😍😍 ard arda doğuracağız , 6 Ocak benimki de 🌸

Eki Görüntüle 3527660

Eki Görüntüle 3527661

Kızlar 35+3 göbeğimin büyüklüğü normal mi küçük geliyor bana . Bazen üstü bomboş oluyor şuan çok su içmişim diye şiş midem
Ay bence gayet normal ve çok tatlı görünüyorsunuz canım 🧿🧿🥰😍
Gecen doktorda aynisini diyor iki uc ayda bir gidenler varmis sen neden sık gelmek istiyorsun stres yapma dedi ayy nasıl dayanıyorlar ben anlamadım eve nst ultrason cihazi falan koysak anca oyle rahatlarız 🤣
Ya bazıları ekstra rahat valla maşallah 🧿

Bebek baskı yapınca oluyor o his , ondan olmuştur belki. Şimdi nasılsın ?

Bence gerek yok gitmene. Bu haftalarda azalıyor biraz. Bir de biraz fazla hareket ettiysen bebiş de yorulmuş olabilir 😇

Yaaaa neden oldu ki acaba. Ben böyle durumlarda İngiliz nanesi yağı sürüyorum şakaklarıma ve enseme çok iyi geliyor baş ağrısına
Yine aynı his var canım ama sabaha göre biraz azaldı sanki 🌹

Yani gebenin durumuna göre mi çağırıyorlar bilmiyorum, benim dr bu haftalarda haftada bi çağırıyor geçen devlet hastaneisne gittim oda 1 hafta sonra çağırdı. Ben böyle her hafta dr a gidiyorum öncesinde ayda birdi tabi görümcem de hamile en son 28.haftada gitmiş sonraki muayenesi 36.haftada 😅 kendi öyle gitmek istiyor ki ağrısının olduğunu falan da söylüyor biz mi çok evhamlıyız o mu çok rahat anlamadım 😂
Canım bende en son 10 Aralıkta gitmiştim. Şimdi 8 Ocakta gidicem 😂 sonrası doğum zaten inşallah

Mrb kızlar bu bugun bende doğuracaktım neredeyse 😄 nasıl dusa girdim, nasıl eşyalarımızı arabaya yerleştirdik bilmiyorum 😄bugun tuvalete gittiğimde peçeteye hafıf kan geldi. Hemen dr gittik nst de sancı cıkmadı. Dr alttan açılmayı kontrol etti açılmam yoktu. Rahim ağzı uzunluğu iyiydi, sezeryan yerinde sıkıntı yoktu. Ama Dr m sezeryan gününden önce sancı 5 dk bir olursa o zaman hemen gel dedi Ama sanki baskı hissediyorum. planlı sezeryanımız salı günü bakalım o güne kalacak mıyız
Bu arada akıntı çok dedi enfeksiyondan olabilir deyip biteral vajinal tablet verdi daha önce hiç kullanmadım. Umarım bir gün çok yan etkisi yoktur.

Mrb kızlar bu bugun bende doğuracaktım neredeyse 😄 nasıl dusa girdim, nasıl eşyalarımızı arabaya yerleştirdik bilmiyorum 😄bugun tuvalete gittiğimde peçeteye hafıf kan geldi. Hemen dr gittik nst de sancı cıkmadı. Dr alttan açılmayı kontrol etti açılmam yoktu. Rahim ağzı uzunluğu iyiydi, sezeryan yerinde sıkıntı yoktu. Ama Dr m sezeryan gününden önce sancı 5 dk bir olursa o zaman hemen gel dedi Ama sanki baskı hissediyorum. planlı sezeryanımız salı günü bakalım o güne kalacak mıyız
Bu arada akıntı çok dedi enfeksiyondan olabilir deyip biteral vajinal tablet verdi daha önce hiç kullanmadım. Umarım bir gün çok yan etkisi yoktur.
Peki kanama neden olmuş bir şey demedi mi canım 🌹 bir de doğum 31 aralıkta mı olacak 😊 bir gün sonra gelseymiş kuzucuk siz ni seçtiniz günü

Ayyyy baya panik olmuşsunuz. Kanama neden olmuş ki , enfeksiyondan mı ?

Peki kanama neden olmuş bir şey demedi mi canım 🌹 bir de doğum 31 aralıkta mı olacak 😊 bir gün sonra gelseymiş kuzucuk siz ni seçtiniz günü
İlişki oldu mu dedi hayır dedim. Hafif lekelenme var dedi diğer belirtiler olmayınca önemsemedi çok diğer iki doğumum özeldeydi bugun ki gittiğim dr da diğer sezeryanlarımı yapan dr mdu 31 aralıkta devletteki sezeryan günüm ne yazık ki ben seçmedim bu sefer devlette olacak doğumum çünkü çok uçuk fiyat söylediler.
Bende ocak istedim ama ne yazık ki 31 aralığa gün verdiler diğer çocuklarımın doğum gününlerini ben seçmiştim, bu bebişte sansına artık 😄

Kızlar burun tıkanıklığı yaşayan var mı ağızdan bile alamıyorum bazen bu kadar etkiler mi ya
Benim vardı. Hatta çocuklar için olan iliadin sprey kullanıyordum. Yoksa boğuluyordum. 3 gündür burun bantları var ya onlardan kullanıyorum. Allah a şükür gece de gündüz de iyiyim.

İlişki oldu mu dedi hayır dedim. Hafif lekelenme var dedi diğer belirtiler olmayınca önemsemedi çok diğer iki doğumum özeldeydi bugun ki gittiğim dr da diğer sezeryanlarımı yapan dr mdu 31 aralıkta devletteki sezeryan günüm ne yazık ki ben seçmedim bu sefer devlette olacak doğumum çünkü çok uçuk fiyat söylediler.
Bende ocak istedim ama ne yazık ki 31 aralığa gün verdiler diğer çocuklarımın doğum gününlerini ben seçmiştim, bu bebişte sansına artık 😄
Önemi yok canım ya yeter ki sağlıkla gelsin 🥰 çok az kalmış inşallah kolayca sağlıkla al kucağına bebeğini 🥰🌹
Bize de 22 bin dediler ama ocaktan sonra değişecek fiyat veremeyiz dediler bakalım sürpriz olacak 😅😅

Ayyyy baya panik olmuşsunuz. Kanama neden olmuş ki , enfeksiyondan mı ?
hemde ne panik üstelik ben bu duygulara yabancı değilim bu 4. doğum olacak ama baya modum düştü, korktum kanı görünce bu arada nişandı cnm çünkü başka açıklaması yok

Son düzenleme:
Önemi yok canım ya yeter ki sağlıkla gelsin 🥰 çok az kalmış inşallah kolayca sağlıkla al kucağına bebeğini 🥰🌹
Bize de 22 bin dediler ama ocaktan sonra değişecek fiyat veremeyiz dediler bakalım sürpriz olacak 😅😅
Sagol cnm inş hepimiz Saglıkla alırız bebişlerimizi 🙏
Bizim ki deprem bölgesi ve 30 bin dediler memur olduğum için sözleşmeyle 26'a indirdiler böyle küçük bir şehir için çok çok ucuk bir fiyat ve yeni yılda da 40 bin olacak

Sagol cnm inş hepimiz Saglıkla alırız bebişlerimizi 🙏
Bizim ki deprem bölgesi ve 30 bin dediler memur olduğum için sözleşmeyle 26'a indirdiler böyle küçük bir şehir için çok çok ucuk bir fiyat ve yeni yılda da 40 bin olacak
Baya da arttırmışlar yeni yıl için :KK43: bizim de deprem bölgesi Maraştayım siz nerdesiniz canım ?

X