Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Kızlar bugün döngünün 23. Günü oldu hala yumurtlama olmadı yani pik göremedim ya da oldu ben kaçırdım ama regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşadık kasıklarımda batma var bu yumurtlama yakın demek mi yoksa içerde bisiler mi oluyo gebelik belirtisi için çok çok erken farkındayım ama çok kafam karıştı 🥹
Canım bazı aylar yumurtlama olmuyormuş sen düzenli ilişki yaşa gününü bekle bence buay ozman bellide olmaz

Kızlarrr, bat a 3 gün var ve testim bu sabah böyle çıktı 🥹 dün babylovee babylovee ve fufucum fufucum la vitamin konuşuyorduk o esnafa S Serendipity93 bana inanılmaz motive edici bir mesaj attı, sabah da test yapmak istedim. Prodictor testim, kan vermeye gidiyorum şimdi Dua edin ne olur 🥹😍

Eklentiler

• IMG_3563.jpeg
    IMG_3563.jpeg
    162,2 KB · Görüntüleme: 54
Pkos yok yani ultrasonda pkos görüntüsü yok, pkos belirtilerim de yok :KK43: amh bakılmadı :KK43: eylülde düşük yaptım ben ilk gebelikti. tiroid değerim düzelince olmuştu. 8ayda kaldım. Tiroidle alakalı olabiliyor mu bu fsh falan :KK43:
Bende simdi netten baktim senin icin canim ama amh bakilmamasi yanlis olmus. Belki gittiginde bakarlar bu defa. Çünkü fsh tek basina yuksekse yumurta rezervi azligini isaret ediyormus galiba. Tabiki doktorun yorumlamasi gerekli ben netten baktigim kadarini söylüyorum. Tiroid icin ilac kullaniyor musun su an kac degerin mesela

Kızlarrr, bat a 3 gün var ve testim bu sabah böyle çıktı 🥹 dün babylovee babylovee ve fufucum fufucum la vitamin konuşuyorduk o esnafa S Serendipity93 bana inanılmaz motive edici bir mesaj attı, sabah da test yapmak istedim. Prodictor testim, kan vermeye gidiyorum şimdi Dua edin ne olur 🥹😍
Yaaa şahane bir haberrr 😍😍🧿🧿🧿 hadi insallah pozitif yüksek bir beta ile geri dön bizeee 🥰 ay çok sevindimmm baya bildigin pozitif buuu

Bende simdi netten baktim senin icin canim ama amh bakilmamasi yanlis olmus. Belki gittiginde bakarlar bu defa. Çünkü fsh tek basina yuksekse yumurta rezervi azligini isaret ediyormus galiba. Tabiki doktorun yorumlamasi gerekli ben netten baktigim kadarini söylüyorum. Tiroid icin ilac kullaniyor musun su an kac degerin mesela
Evet ben de öyle biliyorm ama 10un altında olduğu için sorun etmedi. Bi de zaten çocuk düşündüğümüz için sanırım. Yumurta takibi yapmıştık sorun görmemişti. Bu ay yine gidicem yumurtlama günü boyutuna baktırıcam. Evet levotiron kullanıyorm en son 1.76 falandı pazartesi günü tekrar baktırıcam. hazirandan beri normal değerim.

Sizi düşük yapanlar grubundan hatırlıyorum sanırım. 🙏🏻 Siz takviye kullanıyor musunuz bu ay, kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?

Evet ben de öyle biliyorm ama 10un altında olduğu için sorun etmedi. Bi de zaten çocuk düşündüğümüz için sanırım. Yumurta takibi yapmıştık sorun görmemişti. Bu ay yine gidicem yumurtlama günü boyutuna baktırıcam. Evet levotiron kullanıyorm en son 1.76 falandı pazartesi günü tekrar baktırıcam. hazirandan beri normal değerim.
Doktor sorun gormediyse birsey olmaz o zaman. Endiselenme sen. Bir sorun olsa onlar zaten bakarlardi diger degerlerine de. Aslinda cok yüksek de degilmis hasimato falan mi vardi sende tiroidde. Bende kullanıyorum tiroid icin 25lik.
Sizi düşük yapanlar grubundan hatırlıyorum sanırım. 🙏🏻 Siz takviye kullanıyor musunuz bu ay, kullanıyorsanız ne kullanıyorsunuz?
Dogru hatirliyorsun evet canim 🥲🙏 bikac gündür pregnom max kullaniyorum aklima geldikce balik yagi aliyorum bir tane. Ama bugun siparis vercem bir gebenin günlüğünden inolac alcam magnezyum falan biseyler alcam canim. Sen kullaniyor musun takviye ?
Birde seninde gebelik kaybin olmus muydu konusmustuk galiba ama hatirlayamadim olmus muydu

Haklısın canm benim döngüm korunmayı bırakalı 35 40 günde bir oluyo bazen 28 bu ay belli ki geç olucak
Sanırım cnm benimde 2 aydır 2 3 gün erken oluyordu bu sefer ovulasyon la takip ettim yarın 14.gunum bakalım tam günümde olcakmiyim test doğrumu ölçmus mü merak ediyorum bugün çok halsizim bel ağrım ve kasık sancım var basım dönüyor ara ara bugün gün içinde de heran olucak gibiyim ama bakalım

Yaaa 😍😍 çok sevindimmm.. hadi güzel haberlerinizi bekliyorumm yazın buraya hemen.. teste göre bariz pozitif gözüküyo 😍🧿 ben de yarın yapacağım sanırım test peşpeşe güzel haberler veririz umarım 😍🌸

Yaaa 😍😍 çok sevindimmm.. hadi güzel haberlerinizi bekliyorumm yazın buraya hemen.. teste göre bariz pozitif gözüküyo 😍🧿 ben de yarın yapacağım sanırım test peşpeşe güzel haberler veririz umarım 😍🌸
İnşallah ya bakalım bekliyorum çıkmasını, umarım yarın sen de bundan daha koyularıyla görürsün inşallah allahım çok istiyorum hepimiz için ❤️❤️❤️❤️

Ohh şükür sevindim senin adına keşke daha önceden alıp icseydin cnm artık regl bitsin 15.gunden sonra yine 10 gün kullan tekrsr birak sonra
Ayy Allah razı olsun reglin başlangıcınfan mı 15 gün sayayım bir de bugün 5 gğn oldı kullanalı ama adetim söküldü artık bırakayım mı

X