Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Kızlar gebelikte kabızlık için kullandığınız bir şurup vardı neydi ismi ?

Kızlar nazara geldim 🤣 sabah kalkıp hemen bi kek yapayım annemi babamı çağırayım diye düşündüm. Keki yaparken çırpıcı bozuldu uçlarını çıkartırken minik bi parça fırladı. Onu alayım dedim çok sıcakmış iki parmağım yandı 🤦🏼‍♀️
Geçmiş olsun canım dikkat et bir anda çok yüklenme kendine

Canım sabah regl olcakmisim gibi kasığımda ağrı vardı kahvaltıdan sonra geçti ben pazartesi gidicem ozamana kadar beklicem Allah'a şükür dayanikmicak bir agrim olmadı gene
Benimde hep oluyor ya allahtan dinlenince falan geçiyor, gece sağa sola dönmek bile işkenceydi ben magnezyumu yatmadan alıyorum öyle biraz rahatlıyorum

Kızlar benim bebiş bir yere toplanıyor sürekli , bazen de çok sert hareket ediyor , eğer bunlar sancıysa ve ben farketmiyprsam hastaneye de gitmiyorum bebeğime bir zararı olur mu ??
canım sende sürekli wc gidiyorum diyodun bugun doktora sordum altımdan bişey akıyor gibi oluyodu ama bakıyorum kuru oluyor ultrosonda alt tarafa detaylı baktı doktor bebek başını mesanenin üstüne dayamış sıkıştırıyo dedi gösterdi gerçektende öyle bastırıyor alt tarafa kafasını seninde belki öyledir kanama su olmazsa sancılarda 5 10 dk ya düşmezse panik olma dedi

Benimde hep oluyor ya allahtan dinlenince falan geçiyor, gece sağa sola dönmek bile işkenceydi ben magnezyumu yatmadan alıyorum öyle biraz rahatlıyorum
Bana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demişti

canım sende sürekli wc gidiyorum diyodun bugun doktora sordum altımdan bişey akıyor gibi oluyodu ama bakıyorum kuru oluyor ultrosonda alt tarafa detaylı baktı doktor bebek başını mesanenin üstüne dayamış sıkıştırıyo dedi gösterdi gerçektende öyle bastırıyor alt tarafa kafasını seninde belki öyledir kanama su olmazsa sancılarda 5 10 dk ya düşmezse panik olma dedi
Benim de öyledir umarım 🤲🏻🌹 teşekkür ederim canım 🥰

Bana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demişti
Valla canım ben kullanıyorum bana kullan dedi , kaç hafta oldun? 37 olmadıysan kullan sende

Geçmiş olsun canım dikkat et bir anda çok yüklenme kendine
Teşekkürler canım 🤗 tuniş için sivenonun acil durum stiği gbi bir şey vardı ondan almıştım. İyi geldi.
Pazartesi 38 olcam 🥺 nornalmdogum düşünüyor doktorum ondan birakcaz dedi sanırım banada bu magnezyum kasılmaları da hafifletiyor mi peki
Senle aramızda bir kaç gün var diye hatırlıyorum. Ben magnezyuma devam ediyorum yoksa bacak kramplarım durdurmuyor. 2 gün içmeyi unuttum hemen kramp girdi.

Teşekkürler canım 🤗 tuniş için sivenonun acil durum stiği gbi bir şey vardı ondan almıştım. İyi geldi.

Senle aramızda bir kaç gün var diye hatırlıyorum. Ben magnezyuma devam ediyorum yoksa bacak kramplarım durdurmuyor. 2 gün içmeyi unuttum hemen kramp girdi.
Kızlar bu arada magnezyumuda sordum şimdi bnde 37 deyim krampların oluyorsa içebilirsin sakıncası yok dedi hatta ağrıyı azaltıp doğumu geciktir diye ilk defa duydum diyor normal doğum içinde sıkıntı yok dedi ama tabi kendi doktorunuz ekstra bişey görüp dediyse o farklı🤗

X