Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duphalac mı?Kızlar gebelikte kabızlık için kullandığınız bir şurup vardı neydi ismi ?
Bana da ilk baş 2025 uzak geliyordu ama 3 gün kaldı diyorum boşuna 2024 lü olmasın ama dediğin gibi kendileri karar veriyor ne zaman isterseEşim 41.haftada doğmuş.Bebişler gelecekleri zamanı kendi belirliyor seninki de 2025 mi bekliyor acaba
Dünden beri bendede farklı ağrılar kasılmalar var canım sanki şiddetlendi gibi biraz daha kaşık ağrım da oldu bugünTuvalete gidiyorum bir şey varmış gibi his var ama gelen bir şey yok
Doktorum haftasonu yok canım ancak acile gidebilirim.
Rabbim yardımcın olsun canım herşey hızlıca ilerlerde bebeğini çabucak kucağına alırsın inşallahKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Canım.link varmı bende bunlardan almak istiyordumEki Görüntüle 3527867
Kız anneleri dün ki kargomdan gelenlere bakın kumaşı vs çok güzel .
(Annemin tek eksik buydu geldiğine göre doğurabilirsin kızım dediği kargo)
Evet evet hatırlayamadım daDuphalac mı?
Gidecek misin doktora canım şimdi nasılsınDünden beri bendede farklı ağrılar kasılmalar var canım sanki şiddetlendi gibi biraz daha kaşık ağrım da oldu bugün
Naptin canim nasilsin dogum yaptin miKızlar suyum geldi. İlk defa böyle bişey yaşadım şimdi hastaneye gidiyoruz. Lütfen bana dua edin
Canım sabah regl olcakmisim gibi kasığımda ağrı vardı kahvaltıdan sonra geçti ben pazartesi gidicem ozamana kadar beklicem Allah'a şükür dayanikmicak bir agrim olmadı geneGidecek misin doktora canım şimdi nasılsın
Geçmiş olsun canım dikkat et bir anda çok yüklenme kendineKızlar nazara geldim sabah kalkıp hemen bi kek yapayım annemi babamı çağırayım diye düşündüm. Keki yaparken çırpıcı bozuldu uçlarını çıkartırken minik bi parça fırladı. Onu alayım dedim çok sıcakmış iki parmağım yandı
Benimde hep oluyor ya allahtan dinlenince falan geçiyor, gece sağa sola dönmek bile işkenceydi ben magnezyumu yatmadan alıyorum öyle biraz rahatlıyorumCanım sabah regl olcakmisim gibi kasığımda ağrı vardı kahvaltıdan sonra geçti ben pazartesi gidicem ozamana kadar beklicem Allah'a şükür dayanikmicak bir agrim olmadı gene
canım sende sürekli wc gidiyorum diyodun bugun doktora sordum altımdan bişey akıyor gibi oluyodu ama bakıyorum kuru oluyor ultrosonda alt tarafa detaylı baktı doktor bebek başını mesanenin üstüne dayamış sıkıştırıyo dedi gösterdi gerçektende öyle bastırıyor alt tarafa kafasını seninde belki öyledir kanama su olmazsa sancılarda 5 10 dk ya düşmezse panik olma dediKızlar benim bebiş bir yere toplanıyor sürekli , bazen de çok sert hareket ediyor , eğer bunlar sancıysa ve ben farketmiyprsam hastaneye de gitmiyorum bebeğime bir zararı olur mu ??
Bana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demiştiBenimde hep oluyor ya allahtan dinlenince falan geçiyor, gece sağa sola dönmek bile işkenceydi ben magnezyumu yatmadan alıyorum öyle biraz rahatlıyorum
Benim de öyledir umarım teşekkür ederim canımcanım sende sürekli wc gidiyorum diyodun bugun doktora sordum altımdan bişey akıyor gibi oluyodu ama bakıyorum kuru oluyor ultrosonda alt tarafa detaylı baktı doktor bebek başını mesanenin üstüne dayamış sıkıştırıyo dedi gösterdi gerçektende öyle bastırıyor alt tarafa kafasını seninde belki öyledir kanama su olmazsa sancılarda 5 10 dk ya düşmezse panik olma dedi
Valla canım ben kullanıyorum bana kullan dedi , kaç hafta oldun? 37 olmadıysan kullan sendeBana devlette ki doktorum kramplar varsa magnezyum kullanırsın dedi olmayınca bende bayadir.kullanmiyorum acaba kullansan mi ya ozeldeki doktorda 37 den sonra falan kesicez demişti
Pazartesi 38 olcam nornalmdogum düşünüyor doktorum ondan birakcaz dedi sanırım banada bu magnezyum kasılmaları da hafifletiyor mi pekiValla canım ben kullanıyorum bana kullan dedi , kaç hafta oldun? 37 olmadıysan kullan sende
Teşekkürler canım tuniş için sivenonun acil durum stiği gbi bir şey vardı ondan almıştım. İyi geldi.Geçmiş olsun canım dikkat et bir anda çok yüklenme kendine
Senle aramızda bir kaç gün var diye hatırlıyorum. Ben magnezyuma devam ediyorum yoksa bacak kramplarım durdurmuyor. 2 gün içmeyi unuttum hemen kramp girdi.Pazartesi 38 olcam nornalmdogum düşünüyor doktorum ondan birakcaz dedi sanırım banada bu magnezyum kasılmaları da hafifletiyor mi peki
Kızlar bu arada magnezyumuda sordum şimdi bnde 37 deyim krampların oluyorsa içebilirsin sakıncası yok dedi hatta ağrıyı azaltıp doğumu geciktir diye ilk defa duydum diyor normal doğum içinde sıkıntı yok dedi ama tabi kendi doktorunuz ekstra bişey görüp dediyse o farklıTeşekkürler canım tuniş için sivenonun acil durum stiği gbi bir şey vardı ondan almıştım. İyi geldi.
Senle aramızda bir kaç gün var diye hatırlıyorum. Ben magnezyuma devam ediyorum yoksa bacak kramplarım durdurmuyor. 2 gün içmeyi unuttum hemen kramp girdi.