Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Strip olanlar innovita en son attığım artımed ikiside aynı gösterdi

Ay bizimde ayuakkbısını ilk tulumunu bile almıştım süpriz yapmak nasip olmadı işte

Yok hiç dikkat etmedim su çay filan içtim iki testte aynı gösterecekmi dedim ama aynıymış
Umarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic.

Strip olanlar innovita en son attığım artımed ikiside aynı gösterdi

Ay bizimde ayuakkbısını ilk tulumunu bile almıştım süpriz yapmak nasip olmadı işte

Yok hiç dikkat etmedim su çay filan içtim iki testte aynı gösterecekmi dedim ama aynıymış
Umarim bigun nasip olur sizindemi ilk gebelik olcak yoksa var cocugunuz hic
8 aylık evliyiz geçen ay kimyasal oldu testte pozitif çıktı kan Verdim 10 çıktı
10dan sonra yulselmedimi

Ahahaha kadını değil de kocasını seviyorum onu aklıyorum bence de çünkü aşırı saçma😅 liseden arkadaşım. Hepimiz liseden arkadaşız aslında eşim ben o😂 ama ikisi yakın arkadaşlar, liseden beri birlikteyiz eşimle o yüzden bizim arkadaşlığımız eşim üstünden 😀
Yaa bizde esimle lise askiyiz 😍🧿
Valla ben anlamam sen temiz bir takım ayarla yine de 😅
Ya canim iste bazen insan anlam veremiyor böyle seylere ama iste arkadaş deyip bir kac garip huyunu görmezden geliyoruz insanlarin.

Evanora Evanora gel buraya sana birsey sorcam 😄 ates olcuyorsun ya sen kuzu sabahlari kac cikiyor ? Sabah uyandiginda yataktan cikmadan bakiyorsun degil mi ?
Ben bu sabah ölçüm 35.3 çıktı. Netten baktim 35 ve alti cok düşük ates hipotermiydi yanilmiyorsam oyle yaziyordu. Allam al basima bir sorun daha. Niye bu kadar düşük cikti acaba yaa.
Kaçıncı döngü ve nereden ölçüyorsun canım 🤔 ben dil altı hep ilerlrim döngü dün 9du 36.3 mesela yumurta ppikken kolaltım 35.8e ıner 36 dan ordan anlarım catlama olunca dusuk hep ama sen. Hangi fazdasınn

Kaçıncı döngü ve nereden ölçüyorsun canım 🤔 ben dil altı hep ilerlrim döngü dün 9du 36.3 mesela yumurta ppikken kolaltım 35.8e ıner 36 dan ordan anlarım catlama olunca dusuk hep ama sen. Hangi fazdasınn
Kuzum ben su an tam reglin son gunlerindeyim. Kol altindan ölçüm yaptim. 9 veya 10 gün oldu uzun sürdü kurtajdan sonra ilk regl garip oldu. Yumurtlama oldugunda testler pik oldugunda vucut ısısı düşüyor dogru anladim degil mi.
Catlama oldugunda yukseliyor mu.
Kol altından da anlayabilirim heralde demi bunlari dilalti icin yeni bir ateş ölçer de almak istemiyorum açıkçası

Kızlar bugün döngünün 23. Günü oldu hala yumurtlama olmadı yani pik göremedim ya da oldu ben kaçırdım ama regl bitiminden beri gün aşırı ilişki yaşadık kasıklarımda batma var bu yumurtlama yakın demek mi yoksa içerde bisiler mi oluyo gebelik belirtisi için çok çok erken farkındayım ama çok kafam karıştı 🥹
Günaydın canım ben de pik görememiştim ama hamileyim. Kaçırmış olabilirsin en koyu olduğu günler ilişkiye girdiysen sıkıntı olmaz. Benim de kaşık batmalarım oldu ve şeffaf su gibi akıntım oldu , beyaz da geldi ama ekstra su gibi ıslaklık geldi belki ona da dikkat edersen anlarsın.. yaa inşallah hamilesindir hepinize dua ediyorum 🤲🫶🫶🫶🫶

Selam canım, fsh biraz yüksek ama sanmam riskli bir durum olacagini. Pcos varsa zaten genelde bir yukselme soz konusu oluyor aslinda. Hatta amh degerin yuksek oluyor genelde. Amh bakilmis mi
Pkos yok yani ultrasonda pkos görüntüsü yok, pkos belirtilerim de yok :KK43: amh bakılmadı :KK43: eylülde düşük yaptım ben ilk gebelikti. tiroid değerim düzelince olmuştu. 8ayda kaldım. Tiroidle alakalı olabiliyor mu bu fsh falan :KK43:

Kızlar merhaba ben yeni üye oldum da ben 10. Gün kan testi verdim 2.75 çıktı kaset testi negatif çıkıyor ve bugün 15 . günüm adetim 2 gündür gecikiyor kan vermek için korkuyorum🥺🥺🥺

Kzlar selam bir haftadır sol kasık ağrım var geçip giden değil de sürekli böyle hafif hafif. Birde göğüslerde elle dokunduğım yanıyor gibi sıcak . Duş alırken fark ettim uçları dik . Yumurtlama bittikten sonra hiç akıntı gelmedi . Afedersiniz Bugün sabah sarı bir akıntı gelmişti sümük gibi sünen değil . Adetime 4 gün var test yapmak istemiyorum. Zaten bu aydan umudum yok ama size sormak istedim

Günaydın canım ben de pik görememiştim ama hamileyim. Kaçırmış olabilirsin en koyu olduğu günler ilişkiye girdiysen sıkıntı olmaz. Benim de kaşık batmalarım oldu ve şeffaf su gibi akıntım oldu , beyaz da geldi ama ekstra su gibi ıslaklık geldi belki ona da dikkat edersen anlarsın.. yaa inşallah hamilesindir hepinize dua ediyorum 🤲🫶🫶🫶🫶
İnşallah ya çok sağol testi neye göre yaptın canm 🥹❤️

X