Anne kv abla kardeş vs... Evde çocuğuna bakan biri varsa hiç korkma cnm.bende doğumda oğlumu düşünmekten bı hal oldum.hatta ambulansla sevk olcagim zaman .oğlumda benle gelse olur mu dedim alamiyoz dediler.cok şükür bı şekilde kizkardeslerim baktılar saolsunlar.biraz eziyeti oldu ama kuzenleri fln olunca oyaladilar.sen doğuma odaklan sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah
Amin inşallah canım
sağlıcakla gelsin minnaklar
Cnm maşallah gram gram kilo alımı var.bakalim pazartesi bidaha gitcem.kendi çocuk Dr muz izinde olunca merkezden görevlendirme gelen bı Dr 1 ay sonra demiş.kendi Dr muz Çarşamba baktı pazartesi kontrol demişti.pazartesi de izine çıkmış .bu hafta pazartesi gelecek ozamn bidaha goturcem inşallah duser .
Evet yüzünün renginden belli oluyor.hatta eşim biraz düştü sanki dedi.ben sürekli bebekle olduğum için çok farkedemiom sanırım.
Doğum sonrası bana da bi kac gün kan sulandirici yaptılar hastanede..hatta nöbetçi Dr eve de reçete yazdı 10tane kan sulandirici.ama sezaryen yapan Dr yazmamış.hemsireye sordum neden kan sulandirici yapıyorsunuz die.dogumdan sonra yapılıyor dedi.ama oğlumda yapılmamıştı hiç.
Çok güzel görünüyor cnm ya.valla aldığı parayı hakeden insanlar var hala
Evet bi arkadas konuşmuş parasını iade etcekmis.