Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Anne kv abla kardeş vs... Evde çocuğuna bakan biri varsa hiç korkma cnm.bende doğumda oğlumu düşünmekten bı hal oldum.hatta ambulansla sevk olcagim zaman .oğlumda benle gelse olur mu dedim alamiyoz dediler.cok şükür bı şekilde kizkardeslerim baktılar saolsunlar.biraz eziyeti oldu ama kuzenleri fln olunca oyaladilar.sen doğuma odaklan sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah 🤲 🤗

Amin inşallah canım 🤲sağlıcakla gelsin minnaklar 🤲🤗

Cnm maşallah gram gram kilo alımı var.bakalim pazartesi bidaha gitcem.kendi çocuk Dr muz izinde olunca merkezden görevlendirme gelen bı Dr 1 ay sonra demiş.kendi Dr muz Çarşamba baktı pazartesi kontrol demişti.pazartesi de izine çıkmış .bu hafta pazartesi gelecek ozamn bidaha goturcem inşallah duser .

Evet yüzünün renginden belli oluyor.hatta eşim biraz düştü sanki dedi.ben sürekli bebekle olduğum için çok farkedemiom sanırım.

Doğum sonrası bana da bi kac gün kan sulandirici yaptılar hastanede..hatta nöbetçi Dr eve de reçete yazdı 10tane kan sulandirici.ama sezaryen yapan Dr yazmamış.hemsireye sordum neden kan sulandirici yapıyorsunuz die.dogumdan sonra yapılıyor dedi.ama oğlumda yapılmamıştı hiç.

Çok güzel görünüyor cnm ya.valla aldığı parayı hakeden insanlar var hala 🤗

Evet bi arkadas konuşmuş parasını iade etcekmis.
Valla öyle bugün satıcıya dua ede ede bi hal oldum bolbol hamile duası aldı benden. İşini hakkıyla yapan herkese helal olsun 🥰

Merhaba Kızlar 36+3
hamileliğin başından beri
Benim tiroidim çok yüksek çıkıyor 100 mg ilaç alıyorum
Şuan 22 kg aldım doktorum troid ilacından şişkinlik oluyor dedi
Aranızda troid ilacı kulanan var mı ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de aynı durumdaydım doğumdan sonra hemen bütün aldığım kilolar gitti ama şuanki şişkinlik beni korkutuyor
Pazartesi günü randevum var
Ben kullanıyorum euthyrox 75 mg. Ama hamilelikten önce de kullanıyordum. 18 kg aldım şimdiye kadar

Canım kadın benim mesaja cevap vermiş bende konuştum paranı iade edecek 😅 etkili olduk bak
Ay çok sevindim şikayetlerimiz etkili olmuş demek 😍
Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki🤦🏻‍♀️
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Acaba bi acile gitsem mi ya 🤷🏻‍♀️
Canım hareketlerinde azalma varmı çok dikkat etmedim ama eskisi gibi güçlü değil artık. Doktorum sordu onada aynısını söyledim eskiden daha sertti şimdi daha yumuşak narin hareketleri var yeğenimin son 1 2 hafta kala uzun saatler kıpırdamadığı oluyodu ama bi sorun olmadı yerleri azaldığı için oluyormuş 🥰
Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kez 🥲 Tansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim 😭
Bi kaç gün öncesine kadar benimde öyleydi canım baş dönmesiyle uyanıyodum gün içinde de sık sık oluyodu doktoruma sordum şekerin düşüyo olabilir geceleri dedi. Sabahdaha erken uyanıp kahvaltını erkene çekmeye çalış dedi.
Bugün günümüz belli oldu kızlar 7 Ocak'ta tam 39 u doldurduğumuz gün alacaklar haftaya yine gel kontrole dediler bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah
Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına 🥰

Ay kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittim 😅😅nstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik
Ben nst için de ayrı ücret ödemiyorum.Hatta kontrol muayenesi diye geçende de nst giriyorum hep🤔

Ne yazdırcan kız merak ettim 😂
İstediğin şeyi yazıyor ya kurdelesi griydi ben kahverengi istedim onuda yaptılar
Yazıyorlarmış verdim siparişi 😂 bende kurdeleyi kahverengi yaptırdım. Mehmet Efe doğdu Alparslan abi oldu yazdırdım 🫣🤣 çünkü oğluma yaptırmamıştım ikisi de faydalansın hahaha

Kızlar bebek hareketlerinizde azalma var mı, 37+2 deyiz hareket var ama eskisine göre azaldı.
Bu haftalarda hareketlerde azalma vs oluyormuş ama ne kadar oluyor bilemedim ki🤦🏻‍♀️
2 Ocak ta randevum var, en son da 1 hafta önce kontrolüm vardı, sıkıntı yoktu suyunda vs.
Merhaba, bugün benim doktor kontrolüm vardı, 37+1. haftadayız. Doktorum 2 saat içinde yaklaşık 8 kere hareket etmesi gerekiyor dedi. Uzun süre hareket etmezse, karnınızdan sarstığınızda ya da vurduğunuz hafif tepki verirse ya da hiç tepki vermezse direk acile gelin dedi. Sen bi onu rahatsız etmeyi dene, göbeğine vur bakalım nasıl tepki verecek.

Ay kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittim 😅😅nstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik
Özelde nst için ayrı ücret alınıyor, normalde benim sigortam karşılıyor onu. Bugün kontrol muayenesine gittim muayene için birsey ödemedik ama nst ücreti aldılar 450 lira, sigorta şirketi çakallık yapıyor kontrol muayenesinde ödemiyor nst'yi dedi hastanedeki bayan.

Yazıyorlarmış verdim siparişi 😂 bende kurdeleyi kahverengi yaptırdım. Mehmet Efe doğdu Alparslan abi oldu yazdırdım 🫣🤣 çünkü oğluma yaptırmamıştım ikisi de faydalansın hahaha
Diğer ürünlere baktım onlar daha pahaliydi ya bizimki kız ya pempeli bişey olsun diyodum☺️

Günaydın kızlar ☀️
ben de bu gece uyuyamadım. Afedersiniz sürekli büyük tuvaletim var gibi hissedip WC de geçti gecem . Niye böyle oldu anlamadım. Bebiş de çok hareketliydi
Bebek baskı yapınca oluyor o his , ondan olmuştur belki. Şimdi nasılsın ?
Bence gerek yok gitmene. Bu haftalarda azalıyor biraz. Bir de biraz fazla hareket ettiysen bebiş de yorulmuş olabilir 😇
Bugün baş dönmesi ile uyandım ilk kez 🥲 Tansiyonu ölçtüm normaldi bu saate kadar da geçmedi. Gece uyku sersemi tuvalete giderken de çok başım dönüyordu tutuna tutuna gittim. Başka yaşayan var mı ne yapsam iyi gelir ki acaba çok halsizim 😭
Yaaaa neden oldu ki acaba. Ben böyle durumlarda İngiliz nanesi yağı sürüyorum şakaklarıma ve enseme çok iyi geliyor baş ağrısına

Diğer ürünlere baktım onlar daha pahaliydi ya bizimki kız ya pempeli bişey olsun diyodum☺️
Bak canım bunlardan yaptırabilirsin ayrıca 10 tl de kuponu var 318 e geliyor 😁

Eklentiler

• IMG_9334.png
    IMG_9334.png
    421,7 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_9333.png
    IMG_9333.png
    481,7 KB · Görüntüleme: 30
X