Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    208
Merhaba Analar ve ana adayları :))
Ben 39+3 günündeyim
Ve 1 haftadır yaklaşık inanılmaz şekilde sıvı süt renginde akıntım var.Bugün ilk defa küçük tuvaleten sonra tuvalet kağıdında pembesi renkteydi idrarım.1-2 saat sonra kahverengi bir akıntı oldu .
Hastaneye gittim doğumum yaklaştığı için normal dediler .Bunu yaşayan varmı aranızda?
Ve kaç gün sonra doğum gerçekleşti ??

Nasıl sığıyorlar ya bunun plasentası var kendisi var ben daralıyorum onun yerine 😁
Evet ya ben de bugün düşündüm nasıl sığıyor kolunu bacağını rahat ettiriyor mu diye😂Ama onların keyfi yerindedir 🌺🌺 Videolar oluyor ya doğunca bebeği göbeğine yaklaştırıp nasıl sığmış diye düşünüyorlar onu yaparız biz de😂

Ben de aynı durumdayım canım benim bebiş zaten önden gidiyor doktor 36 da muayenede hala normal doğum mümkün ama şekerli şeyler yeme ki kilo almasın bebek normal yapalım dedi .
38 de pazartesi günü bakacak kilosuna çatı muaynesi de yapar herhalfe .
Hareketlere salı günü başla ada çayı iç bol bol hareket et dedi ama bugün yapamadım . Ben açılma beklemiyorum ama inşallah vardır 🤲🏻🥰
ay hadi bakalım haberleselim yine🥰 anlamazsın bile ben ilk dogumda ilk çatı muayenesinde sancım ağrım yokken 2 cm çıkmıştı

ay hadi bakalım haberleselim yine🥰 anlamazsın bile ben ilk dogumda ilk çatı muayenesinde sancım ağrım yokken 2 cm çıkmıştı
Yaaa gerçekten mi 😊 pazartesi benim de çıksın isterim ama yılbaşı geçene kadar dursun 2025 bebişi olsun inşallah 🙏🤲🏻🌹
Pazartesi gidince yazarım canım senin muayne ne zaman ?

Canım özelde haftada bir gidince muayene parası veriliyormu gene
Verilmiyor muayneden sonra 10 gün içinde gidersen . Bizimkinin çok hastası oluypr . O yüzden sanırım 2 haftada bir çağırıyor .
Ama bir kere peş peşe gittik ağrım olunca . Gıcık gıcık konuştu doktor . Ben bir kaç soru sordum peş peşe . Boyunu kilosunu falan. Zaten kontrol için geldiniz bir sürü şeyine baktık dedi çok soğuttu kendinden . Sanki kontrol hakkımız değilmiş gibi

Yaaa gerçekten mi 😊 pazartesi benim de çıksın isterim ama yılbaşı geçene kadar dursun 2025 bebişi olsun inşallah 🙏🤲🏻🌹
Bende pazartesi gidicem☺️ bir haftadır jilet yapmadım ağda yaptırırım diye ama kuaföre gidesim yok ağda banyo almayı düşünüyorum 😅okadar bekledik inşallah halledebilirim kendim

Verilmiyor muayneden sonra 10 gün içinde gidersen . Bizimkinin çok hastası oluypr . O yüzden sanırım 2 haftada bir çağırıyor .
Ama bir kere peş peşe gittik ağrım olunca . Gıcık gıcık konuştu doktor . Ben bir kaç soru sordum peş peşe . Boyunu kilosunu falan. Zaten kontrol için geldiniz bir sürü şeyine baktık dedi çok soğuttu kendinden . Sanki kontrol hakkımız değilmiş gibi
Ay kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittim 😅😅nstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik

Bende pazartesi gidicem☺️ bir haftadır jilet yapmadım ağda yaptırırım diye ama kuaföre gidesim yok ağda banyo almayı düşünüyorum 😅okadar bekledik inşallah halledebilirim kendim
Halledersin canım illa ki . Ama bizim için sıkıntı doğumdan spnra ne yapıcaz dikişle falan kendimiz halledemeyiz jilet olduğu için fe hemen uzar 🤷‍♀️
Ben pazartesiden sonra bekletip spnra bebiş beklerse bir hafta sonra ağdaya gitmeyi düşünüyorum uzasın diye . İnşallah öyle yakalanmam 😊 şimdi denesem pazartesi çatı muayenesi yapacak mecbur halletmem lazım .

Ay kesin bizimkide 2 haftada bir çağırır çok yoğun bir doktor çünkü bende bir kere gittim 😅😅nstye ayrı ücret alınıyor dimi özelde hiç nstye baglanmadim devlette baglandik
Benim gittiğim hastanede alınmıyor ayrı ücret canım ama zaten 36 ya kadar hiç nst de istemedi . Şimdi bir de 38 de ister o kadar

Halledersin canım illa ki . Ama bizim için sıkıntı doğumdan spnra ne yapıcaz dikişle falan kendimiz halledemeyiz jilet olduğu için fe hemen uzar 🤷‍♀️
Ben pazartesiden sonra bekletip spnra bebiş beklerse bir hafta sonra ağdaya gitmeyi düşünüyorum uzasın diye . İnşallah öyle yakalanmam 😊 şimdi denesem pazartesi çatı muayenesi yapacak mecbur halletmem lazım .
Ay bende pazartesi çatı muayenesi yapar diye tedirgin oldum ondan hafta sonu halledeyim dedim 😅😅send hafta sonu agdaya mi gidiceksin canim

Gecen doktorda aynisini diyor iki uc ayda bir gidenler varmis sen neden sık gelmek istiyorsun stres yapma dedi ayy nasıl dayanıyorlar ben anlamadım eve nst ultrason cihazi falan koysak anca oyle rahatlarız 🤣
Ahahahha bende valla ayy bi de özlüyorum yavrumu 🤣🤣

Yok zaten 4.5 gün sonra dogum oldu benim ama bazı doktorlar 2.3 cm le suni verelim diyorlar Benimde pazartesi randevum 🤭

Ben vermiyorum canım alınması da çok saçma geliyor laboratuvar işletiyolar sanki
Ben bu ara hele sac rengi sacı goz rengi oralardayım ne olacak diye 🤣🤣
Ayy evet benim bebe değişmiş bile her gittiğimizde yüzünü de gösteriyor sanki babasına benziyor 🫣🤭

Ben vermiyorum canım alınması da çok saçma geliyor laboratuvar işletiyolar sanki

Ayy evet benim bebe değişmiş bile her gittiğimizde yüzünü de gösteriyor sanki babasına benziyor 🫣🤭
Ay inşallah almazlar ya özelde hastaneler herşeyde ek ücret talep edebiliyor bakalım

X