Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Canim eger test yapmak istemiyorsan beklemekten baska caren yok malum. Ama bence test yapip ona göre dr.a gorunmelisin. Adet söktürücü verebilir hcg baktiktan sonra. Bir defa bende böyle birsey yasamistim. Reglim gecikti 50.gune falan dayanmisti bizde istanbula gitmistik gezmeye orda günlük 20bin adım attigim ilk gunun aksamina bir basladi benim reglim 🥴 en son ben ilk regl oldugum yillarda pantolonuma kadar gectigi olmuatu heh iste o zaman 50gunun ardindan da öyle bir regl oldum ki fesfenaydi. Sanırım vucut hareketi görünce yolladi regli. O nedenle bence git dr.a sonrasina da dr ile karar verin.
Balım dr gittim adet söktürücü verdi ama adetime az kaldı diye almadım normalde yarın adet olmam lazım hafif hafif baskılar var da bebek mi regli mi bilemedim hngisi olursa şükür regl olmamak iğrenç bir duygu

25 Aralık gerçekten yumurta büyütüp çatlatıyo herkes çok memnun sayısız insan o şekilde kalmış inanarak yapmak lazım ama
Yapalım bizde, anlamadığım tek birşey var. Ben internetten baktım ibrahim saraçoğlunun kürüne. Orda günde 7 inciri kaynatıp suyu için yazıyor. Hergün yeni 7 incirimi kaynatmamız gerekiyor? Ve 21 gün diye okudum. Okadar inciri nerden bulacağız anlamadım😅

Yapalım bizde, anlamadığım tek birşey var. Ben internetten baktım ibrahim saraçoğlunun kürüne. Orda günde 7 inciri kaynatıp suyu için yazıyor. Hergün yeni 7 incirimi kaynatmamız gerekiyor? Ve 21 gün diye okudum. Okadar inciri nerden bulacağız anlamadım😅
Ewet yani 7 incirle havucun suyunu bitleştirince en fazla iki gün gider zaten taze yapıp içmemiz lazım Bi kilo alcaz yapcak bişe yok bizim burda kilosu 600 lira o gün yarım kilo aldım 😅😅😅

Balım dr gittim adet söktürücü verdi ama adetime az kaldı diye almadım normalde yarın adet olmam lazım hafif hafif baskılar var da bebek mi regli mi bilemedim hngisi olursa şükür regl olmamak iğrenç bir duygu
O zaman kafan rahat etsin yarin sabah ya bir test yap evde yada gidip kan ver baska dr.a sonra da ilaca basla. Dedigin gibi regl olamamakta cok kötü önünü göremiyor insan kuzum ya. Bide cok stres yapmamaya calis

Ewet yani 7 incirle havucun suyunu bitleştirince en fazla iki gün gider zaten taze yapıp içmemiz lazım Bi kilo alcaz yapcak bişe yok bizim burda kilosu 600 lira o gün yarım kilo aldım 😅😅😅
1 kilo da yetmez ki 😁 o kadar cok inciri nerden bulcaz hakkaten ya. Pahali birsey bide.
Inciri ucuza satan bir yerden bulup toptan almak lazim nerden bulcaz o kadar inciri 😁

Selam kızlar ben bugün ufaktan regl olmaya başladım tam sökülmedi normalde günüm yarındı zaten yine sekmedi. En azından düzenli diye avunmak kaldı geriye
Bir sonraki ay akışına bırakacağım test mest yapıp kendimi strese sokmayacağım
Bu ay o kadar belirti yaşadım ki hepsi fos hiçbir anlamı olmayan her kadının yaşadığı ama kendini dinlemediğinde farkına bile varmayacağı şeylerdi. Özellikle kasık batması bir belirti değil. Bebekte âdette aynı. Zaten %50 ihtimal ya gebesin ya adetsin. O yüzden ben yumurta geliştirici hayıt şurubu aldım tekrar (kızıma bununla hamile kaldım isteyene özelden atarım )sonrası nasip..

Kızlaaarrr
Lütfen biriniz benim gibi silik çizgiyi gördüğünüzü söyleyin lütfennn, 3 günüm kaldı bat'ıma çoook merak ediyorummm🥹🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻 duratest markası bu da yalancı olamaz ya 🫠🫠🫠🫠

Eklentiler

• 1000005068.jpg
    1000005068.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 36
2 gündür kasıkta çok nadir1-2 snlik hafif ağrı oluyor
Ben de ayın 11'inde çatlama iğnesi oldum bu ayki yumurtlamam da çok akıntım olmadı ama yumurtlamadan beri devam eden beyaz akıntım var Kasıgimda ara ara sancı var mide bulantısı var iğnenin belirtisidir dedim ama hala devam ediyor bugün iğnenin 13 günü test yaptım negatif.
İğnenin etkisi 14 gün kadar sürebiliyor belirtiler muhtemelen yüklenen hcg hormonun etkisindendir. 2 gün daha bekleyin öyle test yapın

Selam kızlar ben bugün ufaktan regl olmaya başladım tam sökülmedi normalde günüm yarındı zaten yine sekmedi. En azından düzenli diye avunmak kaldı geriye
Bir sonraki ay akışına bırakacağım test mest yapıp kendimi strese sokmayacağım
Bu ay o kadar belirti yaşadım ki hepsi fos hiçbir anlamı olmayan her kadının yaşadığı ama kendini dinlemediğinde farkına bile varmayacağı şeylerdi. Özellikle kasık batması bir belirti değil. Bebekte âdette aynı. Zaten %50 ihtimal ya gebesin ya adetsin. O yüzden ben yumurta geliştirici hayıt şurubu aldım tekrar (kızıma bununla hamile kaldım isteyene özelden atarım )sonrası nasip..
Bana atar mısın canım

Mutlaka yarın yapıcam kan vermeye de gidicem bundan 4 gün önce de vermiştim artımed pozitif çıkmıştı hatırlayan olur belki🥹🥹🥹 ama ondan sonraki test yapmıştım 2 tane onlar da negatif görünce pek hevesim kalmadı yarım saat önce yine yaptım böyle çıkınca hadi inşallahh dedim 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Eklentiler

• 1000005099.jpg
    1000005099.jpg
    57 KB · Görüntüleme: 33
Mutlaka yarın yapıcam kan vermeye de gidicem bundan 4 gün önce de vermiştim artımed pozitif çıkmıştı hatırlayan olur belki🥹🥹🥹 ama ondan sonraki test yapmıştım 2 tane onlar da negatif görünce pek hevesim kalmadı yarım saat önce yine yaptım böyle çıkınca hadi inşallahh dedim 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun balım benim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum ❤️❤️

Hayırlı olsun balım benim
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum ❤️❤️
İnşallahhh testi doğrularım yarın kadın doktoruna randevu aldım. 11 de gidicem inşallah güzel haberler duyarsam haber ederim sizlere de dua edin Allah rızası için kızlar ablalarım lütfen 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻 rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahh

Kızlar Merhaba yumurtlama dönemimdeyim hergünü değerlendiriyorum ama dün akşamdan beri kasıklarımda batmalar ve sızlamalar olmaya başladı hatta gece ağrısı sürekli uyandırdı bacağımda da aynı şekilde çok ağrılar oldu bugün yine devam ediyor ağrılar vajinamda özellikle sağ kasığımda belimde ağrılar var yumurtlama veya çatlama belirtisi mi bu?
Bende de aynı şekilde kasık ağrım var ve reglime daha 12 gün var sizde durumlar hala aynı mı acaba neden kaynaklanıyor

X