Eğer aynı sınava girdi isek kardeşine söyle ben tecrübeliyim daha önce çok daha iyi yaptığım sınavlar olmuştu. Sınav zordu neti azsa gerilmesin ama 3 sınava girdim ben 1 ya da 2 sini geçerim gibi.
Sen de gerilme mesajlarına baktım aynı benim gibi hissediyorsun. Gerilmeyelim aman bu iki beden bir şekilde ayrılacak. Düşününce korkunca başımıza gelenler değişmiyor.
Evet gerçekten o da sınavdan çakınca aynı şeyi söyledi daha önce iki kere girmişti sınava bu çok zor dedi hayırlısı bakalım
Haklısın arkadaşım ben o yüzden başıma gelince bilmek daha iyi diyorum . Sezaryen olacal dedikleri zaman videolar vs izliyordum pozitif doğum hikayeleri diye şimdi onu da bıraktım .
Canım gaviscon yada gasvin yok mu evde? Benimde öyle şurup biraz rahatlatıyor. Doktorum ciddi şikayetlerin olduğunda günde 6 kereye kadar kullanabilirsin demişti bana
Kızlar merhaba. Bayadır yazamıyordum aklım burda kaldı nasılsınız nasıl gidiyor? Biz salı günü tam 36 oluyoruz ve kontrolüm var. İyice ağırlaştım. Geçen çarşıya çıkayım dedim yürümekte o kadar zorlandım ki kendimi eve zor attım. Acaba bebek kanala mı girdi ne oldu son günlerde anlamadım. O nasıl bir his onu da bilmiyorum. Bir de birkaç gün önce sırtımın sağ tarafı kaburgamın altına bir agrı girdi nefes bile aldırmıyordu bıçak saplanması gibi.. kaç gündür onunla ugraşıyorum. Bugün biraz daha hafifledi ama tabi arada bir acaba doğum mu yaklaşıyor diye düşünmeye başladım. Gece uykuları da haram tabi bu aralar bir oraya dön bir buraya dön rahat edemiyorum sıfır uyku.. napıcaz böyle bilmiyorum
Kızlar son haftalarda vajinal akıntım doğal olarak çok artmaya başladı. Gün içerisinde bir kaç kere çamaşır değiştirsem de kıyafetime bulaşmasından rahatsız oluyorum. Normalde hiç günlük ped kullanmam ama kullansam mı diye düşünmeye başladım. Doktoruna soran ya da araştıran var mı? Sizler ne yapıyorsunuz?
Benim de aşırı akıntım var. Eskiden günlük pedsiz gezemezdim ama sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım için hamilelikte doktorum bırakmam gerektiğini söyledi. Bıraktım artık kullanmıyorum ama bu ara o kadar arttı ki dışarı çıkarken bazen havlu kagıt koymak zorunda kalıyorum kıyafetim ıslanmasın diye..
8 ocakta inşallah okulda rahatım aslında haftasonu evde daha çok yoruluyorum branşim okul öncesi öğretmenliği sağolsun müdür bey stajyer verdi her güne. 4.5 yaşında oğlum var belki o yüzden evde çok yoruluyorum. Onun istekleri ihtiyaçları kıyamıyorum eski enerjim de yok
Bı eşime bakabilir miyim dedim kapıda eşime de dedim ki doktor yukarı çıkın dedi dedim girdim koluna çıkrık yukarı eşim soruyor neden diye sus falan diyorum. Sonra muayene katına geldik karanlık tabi gecenin 12 Şi benim suyum gelmiş altımda koca bı hasta bezi herkes beni arıyor anaons geçiyor doktorum aradı en son nerdeysen ben gelip alim seni dedi öyle diyince utandım tmm ddm ben gelirim sen gelme buraya kadar insafliyim da yani. Ben vajinismus tedavisi gördüm kızlar çatı muayenesi, çatala yatma benim için yeni şeylerdi o yüzden bı an psikolojik olarak korktum yoksa sancım hiç bı şeyim yoktu sonra zaten yakaladılar beni doktor dedi serum takın hemen doğuma gidelim bebeğin suyu azalmış anneyi de bebeği de strese sokmayalim daha fazla saat 1 gibide bebişim doğdu
Kızlar merhaba. Bayadır yazamıyordum aklım burda kaldı nasılsınız nasıl gidiyor? Biz salı günü tam 36 oluyoruz ve kontrolüm var. İyice ağırlaştım. Geçen çarşıya çıkayım dedim yürümekte o kadar zorlandım ki kendimi eve zor attım. Acaba bebek kanala mı girdi ne oldu son günlerde anlamadım. O nasıl bir his onu da bilmiyorum. Bir de birkaç gün önce sırtımın sağ tarafı kaburgamın altına bir agrı girdi nefes bile aldırmıyordu bıçak saplanması gibi.. kaç gündür onunla ugraşıyorum. Bugün biraz daha hafifledi ama tabi arada bir acaba doğum mu yaklaşıyor diye düşünmeye başladım. Gece uykuları da haram tabi bu aralar bir oraya dön bir buraya dön rahat edemiyorum sıfır uyku.. napıcaz böyle bilmiyorum
Bnde 35 e girmek üzereyim bugün bı market Pazar yaptık ben yuruyemedim resmen eski enerjim kalmamış belim ağrıdı bacaklarım taşımadi beni ki 4-5 kilo anca almisimdir
Bende gün içinde defalarca kötü oluyorum, sarı leblebi çok iyi geliyor tuzlu da biraz yatıştırıyor direk midemi, bulantıyı bile kesiyor bi deneyin isterseniz
Benim de aşırı akıntım var. Eskiden günlük pedsiz gezemezdim ama sürekli idrar yolu enfeksiyonu yaşadığım için hamilelikte doktorum bırakmam gerektiğini söyledi. Bıraktım artık kullanmıyorum ama bu ara o kadar arttı ki dışarı çıkarken bazen havlu kagıt koymak zorunda kalıyorum kıyafetim ıslanmasın diye..
Benim üzerimde ölü toprağı var resmen benimde var daha demekki
Bende gün içinde defalarca kötü oluyorum, sarı leblebi çok iyi geliyor tuzlu da biraz yatıştırıyor direk midemi, bulantıyı bile kesiyor bi deneyin isterseniz
Günaydın kızlar bugün anestezi öncesi test işlemleri için hastaneye geldik. Kan, idrar, EKG çektiler tekrar ntsye bağladılar sonra anestezi doktoru görecek bakalım sonuçlar ne çıkacak. Bizim kız da hissediyor mu bilmem sabah regl ağrısı gibi ağrı başladı biraz sancım var normalde yarın sezeryanım ama ağrım devam ederse daha erken de olabilir