Kız bulantı bi kaç gündür bende de var hatta dün gece kaç kez bulantıya uyandım neden oluyoki oCanim bulanti bicak saplanmasi bende de var cok sinir bozucu dr normal dedi bana 2 gunde idari izin falan alamiyormusun
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakmaKızlar su gelişi varmış bir tane test yapılmıştı amniosure diye o pozitif çıkmış doğuma giriyorum bş kaç saate güzel enerjilerinizi bekliyorum
Canım bende de sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyodu doktor toz şase veriyodu ama kısa süre sonra tekrarlıyodu en son antibiyotikli bi iğne yaptılar kalçadan maşallah o gün bugündür bi daha tekrarlamadı çok şükürKızlar 36+1den merhaba dün NST de 80-100 arası düzenli düzensiz sancılarım çıktı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama istemedim bir aksilik olursa geliriz evim yakın diye çıktım ama büyük bir korkuyla yaşıyorum. Henüz çok erken diye düşünüyorum doğum için açıklık da yok sadece sancı. Onun dışında enfeksiyonum gebeliğimin başından beri var düzenli aralıklarla monorol içtim ama her idrarda yeniden çıkıyor fayda etmiyor gebeliğe bağlı enfeksiyon dedi doktorum ama erken doğumu tetiklermiş
Aynı şeyleri yaşadığımız birileri var mı NST sancıları görünen
Hayırlı olsun canım gözünüz aydınKızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Evet malesef uyuttular beni dikerken doktorum öyle uygun gördü sanırım kesiye rağmen ben parçalanmışım dikişimi sorduğumda söylemiyim boşver dedi bilmiyorum bile kaç dikişim varAa tamamen mi uyuttular uyusturmuslardi beni sadece
Bende sormadım ilk dogumda olur genelde dediler ama uzun sürdü bence, böyle dogumdan bahsedince korku heyecan basıyor inşallah güzelce atlatırızEvet malesef uyuttular beni dikerken doktorum öyle uygun gördü sanırım kesiye rağmen ben parçalanmışım dikişimi sorduğumda söylemiyim boşver dedi bilmiyorum bile kaç dikişim var
Peki soruyorlardı bize ben uyumak istemiyom ya uyusturup dikse,Evet malesef uyuttular beni dikerken doktorum öyle uygun gördü sanırım kesiye rağmen ben parçalanmışım dikişimi sorduğumda söylemiyim boşver dedi bilmiyorum bile kaç dikişim var
Aynen bebek kucağında çıkıyorlar genelde tekerlekli sandalyede falan bilmiyorumBen normal dogum yaptım çıkarken hemsirelerin yardımıyla giydirmislerdi tekerlekli sandalyeyle de odaya goturduler ben vermemistim annemden almışlar yine lazım olursa isterler. İnstagramda da kıyafetleriyle kucaklarında bebekleriyle çıkanlar var sanırım onlar dikişsiz ve kesisiz
Aynen de neyi zorluyorlar sonucta dogum geçirmişsinAynen bebek kucağında çıkıyorlar genelde tekerlekli sandalyede falan bilmiyorum
Benim de ikinci ve ilkinden daha cok korkuyorum. İlki biraz cahil cesaretiymisBende sormadım ilk dogumda olur genelde dediler ama uzun sürdü bence, böyle dogumdan bahsedince korku heyecan basıyor inşallah güzelce atlatırız
Banada ebem dedi kolay olur diye güveniyorum inşallahBenim de ikinci ve ilkinden daha cok korkuyorum. İlki biraz cahil cesaretiymis. Bugün doktor ikinci dogum oldugu icin kesi bike atmayiz belki dedi. Bu guzel bir haber
Ben danışmadım ama bizim de öyle oluyor canım . Hatta eşim çok üzülüyor niye bu kadar oluyor diye bence normalKızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu
Hayır açılma yok ama benim diğer bebeklerim sezaryen olduğu için sancı istemiyoruz diyo doktor en ufak sancı da gelmen lazım yoksa uterus yırtılabilir dedi37 olmuşsunuz normal degil mi ki artık açılma var mı
Hoşgelmiş prenses , sağlıkla büyüsün ömrü uzun şansı güzel olsun inşallahKızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Yaaa bizimki de aynııı. Özellikle ben bir şey yedikten sonra hıçkırık tutuyor yavrumu. Gün içinde çok kere hıçkırıyorKızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu
36 hafta bitti bugün , 6 Ocak doğum olacak. Ama maşallah hiç bir şikayetim yok benimKız sus nazar etme kendiniben böyle söylesem anında sancım oluyor asfhjj kaç hafta oldu senin?
Amin kuzum benim bu sefer zorunlu sezaryen olucak bakalım başıma neler gelicekBende sormadım ilk dogumda olur genelde dediler ama uzun sürdü bence, böyle dogumdan bahsedince korku heyecan basıyor inşallah güzelce atlatırız
Bana sormadı ama 10 dk lık yetecek kadar az uyuttular dikişe kadar. Normalde normal doğumda uyutma yok zaten kuzum benim anormal bi durum olduğu için uyutmuşlarPeki soruyorlardı bize ben uyumak istemiyom ya uyusturup dikse,
İnternette aksine iyi birşey diyor. Ciğerlerinin geliştiğinin belirtisiymiş ama doktor ağzından duymak iyi gelirBen danışmadım ama bizim de öyle oluyor canım . Hatta eşim çok üzülüyor niye bu kadar oluyor diye bence normalbiraz hareket ediyorum karnımı ovuşturuyorum düzeliyor bazen
İnternette ciğerlerinin geliştiğinin belirtisi diyor ama ptesi sorarım doktorumaYaaa bizimki de aynııı. Özellikle ben bir şey yedikten sonra hıçkırık tutuyor yavrumu. Gün içinde çok kere hıçkırıyor