- 8 Aralık 2012
- 3.893
- 5.465
- 32
Yaaa ciğerlerini sevsinler onunİnternette ciğerlerinin geliştiğinin belirtisi diyor ama ptesi sorarım doktoruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa ciğerlerini sevsinler onunİnternette ciğerlerinin geliştiğinin belirtisi diyor ama ptesi sorarım doktoruma
Evet canım uçlarında var hatta duşta falan basınçlı su gelince acıyor ama süt gelmedi henüz ilk hamileliğimde bu zamanlarda damla gelirdi annem yok diye kodlama diye kızıyor bana inşallah gelir de güzelce emziririzKızlar ben yaklaşık 30. Haftadan beri göğüs ucuma lansinoh kremi sürüyorum akşamları yatarken. Ama bugün çok hafif yarık gibi bir şey gördüm göğüs ucumda. Bu normal mi , sizlerde de var mı ?
Sezaryen şans işi mi bilmiyorum kimi çok kolay geçtiğini söylüyor kimi çok zor inşallah seninki çok güzel geçerAmin kuzum benim bu sefer zorunlu sezaryen olucak bakalım başıma neler gelicek
Galiba annenin vücudu ve doktorun ustalığının meç olmasıyla ilgili bişey umarım canım çok sağol sende sağlıkla kolay bi süreçle al kucağına inşallahSezaryen şans işi mi bilmiyorum kimi çok kolay geçtiğini söylüyor kimi çok zor inşallah seninki çok güzel geçer
Bende hiç acı yok ama sevindim benden başka birilerinde de olmasına valla bende de hiç damla falan gelmedi ama göğüs ucummda beyaz beyaz noktalar var böyle altta süt varmış gibiEvet canım uçlarında var hatta duşta falan basınçlı su gelince acıyor ama süt gelmedi henüz ilk hamileliğimde bu zamanlarda damla gelirdi annem yok diye kodlama diye kızıyor bana inşallah gelir de güzelce emziririz
Bnde de oldu canım süt gelmedi ama ucu biraz çatlak gibi beyaz parçacıklar var Doğurunca foşur foşur gelir inşallahBende hiç acı yok ama sevindim benden başka birilerinde de olmasına valla bende de hiç damla falan gelmedi ama göğüs ucummda beyaz beyaz noktalar var böyle altta süt varmış gibi
Merhaba canım ekstra bi durumun yoksa genelde 38 den sonra 39 un içinde alınıyor öncesinde acil bi durum yaşanmazsa 38+5 ta da 6 uygun dedi bizim doktorMerhaba kızlar 35+2 deyim doğumum sezeryan olacak sizce 38. Hafta içerisinde alırlar mı? Geçen hafta kontrole gittiğimde bebisimin kilosu 2.5 kg dı. Haftaya kontrolüm var doktor ile doğum içinde konuşacağım 10 Ocak da 38+2 de oluyoruz 10 ocakta alır mı sizce ? Birde Geçen hafta nst de de sancılarım 45 ile 60 arasındaydı 80 e ciktigida olmusru ama doktor normal dedi ve gönderdi bilginiz varsa yorumlayabilir misiniz?
Şuanda kaç haftalıksin canım 38+2 erken mi yoksa normal mi diye düşünüyorum o yüzden sormak istedimMerhaba canım ekstra bi durumun yoksa genelde 38 den sonra 39 un içinde alınıyor öncesinde acil bi durum yaşanmazsa 38+5 ta da 6 uygun dedi bizim doktor
Şuan 36+1 olduk nasipse 8 ocak için kararlaştırdık bizdeŞuanda kaç haftalıksin canım 38+2 erken mi yoksa normal mi diye düşünüyorum o yüzden sormak istedim
Al benden de okadar. Hele sabahları aman allahım güçsüzlükle beraber vuruyo.
Oda yapar benim ondan sonra ödem oluştuVar canım ellerim ayaklarım şişti hep
Ay inşallah , aminnnnBnde de oldu canım süt gelmedi ama ucu biraz çatlak gibi beyaz parçacıklar var Doğurunca foşur foşur gelir inşallah
Bende sürpriz yumurta ben dusunmuyordum ama ilerde dusunuyordum sonra rahata erince totom yemezdi kesin iyi oldu bi de kiz oldu ohhh voleyi vurdum valla hamileligim zor geciyor o yuzden 3. Noo allah olmayanlara versin insallahHahaha iyi demişsin ben aslında çok isterim 3 te olsun hayalim hep 3 çocuktu ama yok ben ilkinde töbe etmiştim doğurmaya rabbim sürpriz yaptı yolladı oğlanı bunuda doğurayım daha töbe ben çekemem 3. Kez hamilelik
Doktor normal bebek mideye baski yapiyor dediKız bulantı bi kaç gündür bende de var hatta dün gece kaç kez bulantıya uyandım neden oluyoki o
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakma
Canım bende de sürekli idrar enfeksiyonu çıkıyodu doktor toz şase veriyodu ama kısa süre sonra tekrarlıyodu en son antibiyotikli bi iğne yaptılar kalçadan maşallah o gün bugündür bi daha tekrarlamadı çok şükür
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın
Büyüdüğü anlamina geliyor hickirik birde cigerleri gelişiyor canimKızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu
MaşaAllah Rabbşm sağlıkla analı babalı büyütsün diğer konu hakkında bilgim yok malesef, çok geçmiş olsun.Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
36+2 deyiz özellikle yemeklerden sonra tutuyor benimkini hıçkırık sormadım hiç ama şimdi kontrole gidiyorum bir sorayım canımKızlar biz bugün 34+5 olduk. Sizin bebişlerde hıçkırık durumu ne? Benimki günde en kötü 5 kere falan min. 10 dk lık hıçkırık seansı yaşıyor. Bazende 20 dk ya kadar çıkabiliyor. İnternette araştırdığıma göre normalmiş aranızda hiç doktoruna bu konu hakkında danışan oldu mu
Benim açken oluyor hala açsam arabaya binemiyorum.Ya da virajlı yollarda başım dönüyor bulantım tutuyor.Beni araba tuttuğu için hamilelikte daha çok tetikleniyorum heralde diye düşündüm36+2 deyiz özellikle yemeklerden sonra tutuyor benimkini hıçkırık sormadım hiç ama şimdi kontrole gidiyorum bir sorayım canım
Kızlar ben 16. Haftadan beri afedersiniz hiç kusmamıştım, az önce arabaya bindim ve inmem bir oldu yolun ortasında kustum öyle böyle değil bir de alt tarafta da ağrım var bir değişik, bunlar doğum belirtisi olamaz değil mi artık herşeyi doğuma yoruyorum, psikolojim hiç iyi değil
Benimde çıktı ama devlete gitmiştim, onlarda serum takalım dediler yatış yapacaklardı kalmadım kaçtım kendi dr uma gittim sancıalr normal başka bi bulgun yok dedi. Bebek daha aşağı inmemiş suyum iyi rahim ağzı uzunluğumda iyiydi sadece 3 gün kullanmam için progestan verdiKızlar 37+0 olduk iki gündür nst de sancılarım çıkıyo dün serum taktılar geçti ama doktor her an hazırlıklı ol sancıya dikkat et dedi sizde durumlar ne nst de sancı çıkanlarınız varmı doktorunuz ne diyo bu duruma
Oh oh maşallah36 hafta bitti bugün , 6 Ocak doğum olacak. Ama maşallah hiç bir şikayetim yok benim
Bende de var canım yarık değil de böyle tam ucu açılmış gibiBende hiç acı yok ama sevindim benden başka birilerinde de olmasına valla bende de hiç damla falan gelmedi ama göğüs ucummda beyaz beyaz noktalar var böyle altta süt varmış gibi
Genelde 38 den sonra alıyorlar zaten isterseniz 38+2 de de alır bizde 38+4 diye konuşmuştuk. Sancılarda evet bu haftalardan sonra olması normal ama sancı tek başına doğum kriteri değil, rahim ağzı uzunluğuna açıklığa suyuna falan da bakıp öyle yorum yapıyorlarMerhaba kızlar 35+2 deyim doğumum sezeryan olacak sizce 38. Hafta içerisinde alırlar mı? Geçen hafta kontrole gittiğimde bebisimin kilosu 2.5 kg dı. Haftaya kontrolüm var doktor ile doğum içinde konuşacağım 10 Ocak da 38+2 de oluyoruz 10 ocakta alır mı sizce ? Birde Geçen hafta nst de de sancılarım 45 ile 60 arasındaydı 80 e ciktigida olmusru ama doktor normal dedi ve gönderdi bilginiz varsa yorumlayabilir misiniz?
Her sabah açken muhakkak midem bulanıyor hatta kendimi tutmasam kusacağım bile, su bile içemiyorum hemen tuzlu leblebi atıyorum ağzıma bastırıyor midemi de rahatlatıyorBenim açken oluyor hala açsam arabaya binemiyorum.Ya da virajlı yollarda başım dönüyor bulantım tutuyor.Beni araba tuttuğu için hamilelikte daha çok tetikleniyorum heralde diye düşündüm