Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar bebişlerin hareketlerinde azalma var mı önceden çok hareketliydi şimdi çok azaldı hafta ilerdi ondan mı acaba 36+2 olduk
Benim var canım eskisi kadar hareket etmiyo korkutuyor beni dün nst çekilmişti ama sonucu gösterememiştim bugün gittim tekrar doktorum nst de hareket az çıkmış tekrar çekil bakalım düzelme olmazsa bugün alırız bebeği yarın eve bebekle dönersin dedi ultrasonda da baktı evet suyunda azalma var hareketleri ondan azalmıştır ama bu haftalarda bekliyoruz dedi son nst de biraz hareket etti de eve geldik şükür 5 günümüz var doğuma normalde dayanabilirmiyiz bakalım kızımla 🙄🙄

Tecrübeli annelerimiz bişey sorucam bebeğin eşyalarını dogumhaneye veriyoruz ya annenin kinide veriyormuyuz giydiriyorlar mi acaba bazı izledigim.dogum videolarında anne eşyasını da koyuyorlar ayrı ameliyathane icin
Yok canım sadece bebeğinkini veriyorsun. Zaten o halde anneyi direk kimse giydirmez biraz kendine geldikten sonra hemşire ve hasta bakım gelir yardımcı olur. En azından bende öyle olmuştu, kanama kontrolü falan yapıyorlar benim karnıma bastırmışlardı ben hatırlamıyorum ama kardeşim feci kanaman olmuştu dedi sonra seni giydirip yürütüyorlar

Kızlar 36+1den merhaba dün NST de 80-100 arası düzenli düzensiz sancılarım çıktı doktorum yatış yapabiliriz dedi ama istemedim bir aksilik olursa geliriz evim yakın diye çıktım ama büyük bir korkuyla yaşıyorum. Henüz çok erken diye düşünüyorum doğum için açıklık da yok sadece sancı. Onun dışında enfeksiyonum gebeliğimin başından beri var düzenli aralıklarla monorol içtim ama her idrarda yeniden çıkıyor fayda etmiyor gebeliğe bağlı enfeksiyon dedi doktorum ama erken doğumu tetiklermiş
Aynı şeyleri yaşadığımız birileri var mı NST sancıları görünen
Canm Bnmde enfeksiyon vardı idrarda Dr bana'da dedi erken doğum yaparsn ve öylede oldu 36+2de aniden suyum geldi

Benim var canım eskisi kadar hareket etmiyo korkutuyor beni dün nst çekilmişti ama sonucu gösterememiştim bugün gittim tekrar doktorum nst de hareket az çıkmış tekrar çekil bakalım düzelme olmazsa bugün alırız bebeği yarın eve bebekle dönersin dedi ultrasonda da baktı evet suyunda azalma var hareketleri ondan azalmıştır ama bu haftalarda bekliyoruz dedi son nst de biraz hareket etti de eve geldik şükür 5 günümüz var doğuma normalde dayanabilirmiyiz bakalım kızımla 🙄🙄
Bende yarına randevu aldım hemen gideyim bakalım hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah

Kızlar 37+0 olduk iki gündür nst de sancılarım çıkıyo dün serum taktılar geçti ama doktor her an hazırlıklı ol sancıya dikkat et dedi sizde durumlar ne nst de sancı çıkanlarınız varmı doktorunuz ne diyo bu duruma

Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Canimm gözün aydın ☺️ ömrü bahtı güzel olsun yavrucuğunun inşallah sağlıcakla 🤲hemonjiyom ne demek hiç duymadım kötü bişey değildir umarım.doktorunuz ne dedi

Teşekkür ederiz🙏💕 yenidoğan larda olabiliyor muş ama belinde o şişlik o yüzden gazını çıkaramıyoruz dokunamıyorz Dr takipi ile ilerliyecez büyüme oluyor mu diye
En kısa sürede geçer inşallah büyümeden🙏🏻🙏🏻
Kızlar 37+0 olduk iki gündür nst de sancılarım çıkıyo dün serum taktılar geçti ama doktor her an hazırlıklı ol sancıya dikkat et dedi sizde durumlar ne nst de sancı çıkanlarınız varmı doktorunuz ne diyo bu duruma
Ben de bugün 37+0 dayım nstde sancı çıkmıyor ama artık bu haftalardan sonra teker teker gelecektir bebişler

Bugun eşimin halasinin kizi aradi yayik agizli 3.yü düşünüyormusun dedi😂 kadin 45 yasunda falan sen 4. Yü düşünüyormusun dedim bende 😂😂😂😂2.yi dogurduk da 3 kaldi millet mal ya
Hahaha iyi demişsin 😂😂 ben aslında çok isterim 3 te olsun hayalim hep 3 çocuktu ama yok ben ilkinde töbe etmiştim doğurmaya rabbim sürpriz yaptı yolladı oğlanı bunuda doğurayım daha töbe ben çekemem 3. Kez hamilelik 😂

Kızlar bende doğum yaptım 12 aralıkta doğdu prensesim biraz erken geldi 36+2 de ama çok şükür iyiyz sadece bebeğimde hemonjiyom var belinde o korkutuyor beni
Hayırlı uğurlu olsun 🤗 benim karaciğerimde 4 tane hemonjiom var doğuştan geliyormuş. Bir sıkıntı olmaz siz hiç canınızı sıkmayın bebişinize odaklanın. Ben doğduğumda fark edilmemiş bile. Yetişkinlikte farkedildi, doktor doğuştan dedi.

😅Ayy Allah yardımcınız olsun benim ilk bebiş geçen gün oturdum düşündüm çok üşengeç bı insan oldun bebeğe nasıl Bakcan diye tribe girdim kendime kendime telaslandim
normal mi acaba bilmiyorum 😅
Hiç endişelenme doğduğu an allah tarafından bi annelik yükleniyo ne üşengeçlik kalıyo ne başka bişey daha ağlamadan gözünü açmasına bile uyanıyosun falan değişik bişey 🥰

Tecrübeli annelerimiz bişey sorucam bebeğin eşyalarını dogumhaneye veriyoruz ya annenin kinide veriyormuyuz giydiriyorlar mi acaba bazı izledigim.dogum videolarında anne eşyasını da koyuyorlar ayrı ameliyathane icin
Ay ben normal doğurdum ama doğumdan sonra dikerken uyuttular beni uyandığımda tekerlekli sandalyedeydim üstüm giyinik bi şekilde kim verdi kim giydirdi bilgim yok 😂 geçen yeğenim sezaryen oldu onu normal sedyeyle odaya getirdiler sadece üstünü giydirebilirsiniz altı giydirmeyin dediler.

Ben normal dogum yaptım çıkarken hemsirelerin yardımıyla giydirmislerdi tekerlekli sandalyeyle de odaya goturduler ben vermemistim annemden almışlar yine lazım olursa isterler. İnstagramda da kıyafetleriyle kucaklarında bebekleriyle çıkanlar var sanırım onlar dikişsiz ve kesisiz 🤣

Ay ben normal doğurdum ama doğumdan sonra dikerken uyuttular beni uyandığımda tekerlekli sandalyedeydim üstüm giyinik bi şekilde kim verdi kim giydirdi bilgim yok 😂 geçen yeğenim sezaryen oldu onu normal sedyeyle odaya getirdiler sadece üstünü giydirebilirsiniz altı giydirmeyin dediler.
Aa tamamen mi uyuttular uyusturmuslardi beni sadece

37 olmuşsunuz normal degil mi ki artık açılma var mı

X