Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Cok sagol canim benim inşallah biz bekleyenlere de en yakın zamanda nasip olur.
Artar canim artar sen merak etme. Bol su iç. Kese olusumu kalp atımı bunlarin hepsi senin içeceğin su ile desteklenecek. 9 aylik serüven basliyor 🥲🧿
Bu sabah test yaptım koyulaşmamış moralim bozuldu :KK43:

Kızlar LH kaç olmalı benimki normal değilmiş sanırım

Eklentiler

• 1000058163.jpg
    1000058163.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 28
Bu sabah test yaptım koyulaşmamış moralim bozuldu :KK43:
Ne zaman kan vereceksin tekrar sen canim ? Bence artik evde test yapma işini birakmalisin. Bu saatten sonra akışa birak kendini kafani rahatlat. Kan vererek takip et süreci çünkü gebelik testleri zaten bu ay gördük ki hep yalanci pozitifler negatiflerle dolu. Birde onun icin strese girme bebeginin seninle olduguna odaklan bol su ic dua et ve imkanin varsa dinlenerek gecir.

Ne zaman kan vereceksin tekrar sen canim ? Bence artik evde test yapma işini birakmalisin. Bu saatten sonra akışa birak kendini kafani rahatlat. Kan vererek takip et süreci çünkü gebelik testleri zaten bu ay gördük ki hep yalanci pozitifler negatiflerle dolu. Birde onun icin strese girme bebeginin seninle olduguna odaklan bol su ic dua et ve imkanin varsa dinlenerek gecir.
Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydı :KK43:

Canim tahlilin yapildiginda regl döneminde miydin degil miydin. Regl doneminde iken daha düşük çıkması gerekir. Ama ovülasyon doneminde falansan biraz daha yüksek cikar. Ona göre degerlendirmek lazim
Yanındaki sekreter lh değerini söyleyince kötü dedi sağlık ocağında progesteron hormonu icin kan ver dedi reglyken gel değerlerine bakalım sonuca göre klomene başlarız dedi klomen nedir ?

inşallah… iğne sizde ağrı yaptı mı? Bende sadece 1 gün birkaç saniyelik ağrı oldu ve ara sıra sıcak basması oluyor akşamları başka da bir belirtim yok. Yumurtlamadan sonra ateşim de pek artmadı niye böyle oldu anlamadım
2 gündür kasıkta çok nadir1-2 snlik hafif ağrı oluyor. İğneyi vurulduktan sonraki süreçte akıntım olmadı. Sizde oldu mu?

kızlar tecrübelerinize ihtşyacım var benimde , adetin 2. veya 3. günüydü tathliller yapıldı
garip bir değer var mı anlayamıyorum hiç biri kırmızı referans dışı değil ama emin olamadım

FolatSerum/Plazma) 11.27

Total Testosteron 0.22

Total HCGSerum/Plazma) 2.63

TSH 2.06

Prolaktin 15.28

Serbest T4 13.2

Follikül stimülan hormonFSH) 4.24

EstradiolE2)Serum/Plazma) 47.26

Lüteinizan hormonLH) 4.31

IgE 23.1

8-9 aralik tarihleriydi 🙄 bilmiyorum belki de gecen ay kimyasal yasadigimdan dolayi günüm gecti.
Kimyasal zaten normal regl gibi atıyorsun kanamayı belki de hormonlardandır iki kerede yumurtlamış olabilirsin biraz daha bekleyelim bakalım inşallah geç döllenme olmuştur 🌸kimyasaldan sonra gebe kalmak daha kolay diyorlar.

Normalde dün verdim , yarın vermem gerekiyor ama ben bugün vereceğim tekrar çünkü . Eşim nöbetçi yarın en azından 1 günlük artışa bakacağım. Sonra 2 günde bir devam edeceğim. Allah’ın izniyle de güzel güzel artıcak. Ekim - Kasım da pozitif gördüm bir sürü hemde yalancıydı :KK43:
Testini yükler misin canım. Her test farklı sonuçta insan yapımı sıkma canını. Hastaneye bir git hele belli olur. Bence 50,60 fln cıkcak hatta bir günde. Tahmnnm 48😌

X