Herşey hazır da eşim yok yanımda hoş ilkinde de yoktu oğlum doğdu ertesi gün geldi bunda yanımda olsun istiyorum herşeyi tek başına yapmak çok zor. Eşim de haklı olarak bizle daha çok zaman geçirmek istediği için tarih verilirse ona yakın bi tarihte izne ayrılmak istiyoriyi geceler canım. Herşeyin hazırsa sıkıntı etme bence gelcekler bi şekilde
Evet doğum olacağı zaman çok hareketli olurmuş ama bence bebelerin de ruh hali var. Dün uyuşuk gibi minik minik hareket ediyordu bugün içerde partiliyor. Bence eşlik eden başka bir bulgu yoksa bu tek başına doğumun belirtisi değil.Kızlar doğuma yakın bebek hareketli olur diyorlar doğru mu ?
Benim bebiş hiç durmadı bugün . Akşam daha da fazla . Sürekli hareket halinde . Ağrılarım da çok . Bebiş hareket ettikçe canım çok acıyor . Bilmemek ne kötü kızlar yasancı mı bu ne bilemiyorum ki
Valla korkmaya başladım
Herşey gönlünüzce olsun inşallah. Hem senin için hem eşin için doğumda beraber olmak çok önemli. Umarım planlı ilerlerHerşey hazır da eşim yok yanımda hoş ilkinde de yoktu oğlum doğdu ertesi gün geldi bunda yanımda olsun istiyorum herşeyi tek başına yapmak çok zor. Eşim de haklı olarak bizle daha çok zaman geçirmek istediği için tarih verilirse ona yakın bi tarihte izne ayrılmak istiyor
Kızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden
Ay bende oldu canım ya iki gün önce gece bi baktım parmak uçlarım uyuşuyor ertesi gün geçti ama. İstersen doktorunla görüşKızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden
Ben varım. Uyuşukluk bı yandan bide ellerimde ağrı olmaya başladı avcumu sikamiyorumKızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden
Oncelikle suyunun gelmesi bunun gorulmesi ayip veya utanilacak bisey degil. Lütfen bunun stresini yapma. Depend iyi fikir olabilir. Sinavda lavobo ihtiyacın olursa da is gorurBen midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
Evet ozellikle geceleri oluyorKızlar aranızda elleri kolları yada parmakları uyuşan var mı? Deliricem günlerdir bu uyuşma hissi yüzünden
Çatı ağrısı gibi değildi sanki her zamankinden farklıydı adım atsam çıkacak gibi korktum arada kasılmalarımda devam ediyor ama düzenli değilO bana da oluyor, yatarken soldan sağa dönmek, uzun süre yattıktan sonra ayağa kalkmak çok zor. Çatı ağrısı dedikleri o galiba diye düşünmüştüm ben.
35+0 benimde hazır değilSunan itibariyle 34+0 olduk kızımla. Ama ne onun ne benim hastane çantamiz tam hazır değil. Neden kafami.toparlayip.su işi halletmeye çalışmıyorum bilmiyorum..... Ne zman yeltensem hazırlamaya ne koyacağımi bilmiyorum
En azından yaklaşmış tarih hayırlısıyla girer çıkarsın inşallah uzun sürmesi kötü olmuş aynı pozisyonda durmak zor olabilir, benimde 12 ocakta var son dönemim bu gidişle bebişle gidicem heraldeBen midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
ne sınavına gireceksin canımBen midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.
Canım inşallah hayırlı bir sonuç akıtsın sınavındanBen midemden hiçbir şey yapamıyorum yine. Bir de tam işle ilgili her şeyi bitirdim diyorum, yeni bir şey çıkıyor. İfrit oldum gerçekten. 3 gün sonra gireceğim sınavda sabah gideceğim düşünün ki saat 10.30 gibi 80 dakikalık bir oturum 14.45'te 50 dakikalık oturum olacak. Eve akşam ancak döneceğim İstanbul Anadoludan. Sınavda falan suyum gelir rezil olurum diye korkuyorum. Depend falan takip mi gitsem ? Ne kullansam? Bugün de bunun derdine düştüm. Hiç çalışamadım da nasıl kazanacağım bilmiyorum, ona da stres oldum. Allahim hamile hamile sınava girme kararı verdiğim için eşim de sürekli çalış diyor. Çok bunaldim.